Skocz do zawartości

Szkolenie "Level Up"

Gabrik

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszamy do udziału w szkoleniu narciarskim z trenerem narciarstwa alpejskiego, instruktorem narciarstwa i snowboardu, wykładowcą 4 level CSIA. 

30 godzin jazdy + analizy video, pod okiem Piotra Smolika gwarantują najwyższy merytoryczny poziom szkolenia.

Szkolenie.thumb.png.d89cb7cb24fc9c570fe144a1a81449d3.png

431466975_Szkolenie(1).thumb.png.63bf629a7a718cb9c0a0faf3704a9954.png

1355257579_Szkolenie(2).thumb.png.01834aefe0720d3c3f7b631addfe8940.png

Szkolenie.png

Edytowane przez Gabrik
Problem z siecią
  • Like 5
  • Thanks 2

Cześć

Ile - czyli dokładnie jakbyś mógł uszczegółowić koszty. Co trzeba załatwić samemu, w czym możecie pomóc itd. Może być na priv. Osoba o poziomie instruktorskim - dziewczyna.

No i oczywiście jakie ma mieć narty... no to akurat żart. 😉 

Reszta pytań poważna.

Pozdro

Edytowane przez Mitek

Zacznijmy od końca, czyli od tego najistotniejszego - narty dobrze przygotowane. A zupełnie poważnie, nie ma żadnej tajemnicy. Ponieważ inicjatywa jest mocno ideologiczna 🙂 , a jesteśmy w jakiś sposób ograniczeni zobowiązaniami Piotra, czasem itp. Finalnie mamy ostatnie 7 dni na zamknięcie tematu. Podana cena jest maksymalną.

Trzeba doliczyć koszty dojazdu na miejsce. Ewentualnie jeśli inicjatywa doszłaby do skutku, ja mógłbym zabrać jeszcze jedną osobę (na dzień dzisiejszy). Oczywiście przy zebraniu grupy, wymiana kontaktów w celu domówienie dojazdu wspólnego, możliwa.  

5.thumb.png.a25cda3ff389d00690fc0b2640b96f51.png 

• Like 1

Dzięki serdeczne. zadałem pytanie w imieniu córki ale już wyjaśniło się, że ma zupełnie inny cel (zajebisty zresztą) a mnie normalnie w tym momencie nie stać, żeby się zdeklarować, że jej to opłacę w WARTO! Jeszcze raz dzięki.

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Thanks 1

7 godzin temu, Gabrik napisał:

Zacznijmy od końca, czyli od tego najistotniejszego - narty dobrze przygotowane. A zupełnie poważnie, nie ma żadnej tajemnicy. Ponieważ inicjatywa jest mocno ideologiczna 🙂 , a jesteśmy w jakiś sposób ograniczeni zobowiązaniami Piotra, czasem itp. Finalnie mamy ostatnie 7 dni na zamknięcie tematu. Podana cena jest maksymalną.

Trzeba doliczyć koszty dojazdu na miejsce. Ewentualnie jeśli inicjatywa doszłaby do skutku, ja mógłbym zabrać jeszcze jedną osobę (na dzień dzisiejszy). Oczywiście przy zebraniu grupy, wymiana kontaktów w celu domówienie dojazdu wspólnego, możliwa.  

5.thumb.png.a25cda3ff389d00690fc0b2640b96f51.png 

Po przeliczeniu to fajnie wam to wyszło … atrakcyjna oferta wg mnie. Mam nadzieję że wszystko się uda i ludzie dużo skorzystają.