Adam ..DUCH Napisano Środa o 18:31 Udostępnij Napisano Środa o 18:31 Mateusz bardzo ale to bardzo dziękuję....mocy sprawczej nie mam ale postaram się coś wykombinować dla Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano Środa o 18:39 Autor Udostępnij Napisano Środa o 18:39 Nie musisz 😉 Narazie czekam żeby się tam pojawić i ogarnąć ten czujnik wilgotności. Mam też nadzieje, że zalodzenie panelu nie będzie robiło problemów. Nie powiem, byłem dosć zaskoczony jak tam wszystko jest gęsto oblepione. Oczywiście zdjęcia zrobiłem jak już usunęliśmy szadź i śnieg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Środa o 19:12 Udostępnij Napisano Środa o 19:12 40 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Mateusz bardzo ale to bardzo dziękuję....mocy sprawczej nie mam ale postaram się coś wykombinować dla Ciebie Cześć Adaś koniecznie jakąś sporą flachę. Mateusz jako niepiejący z pewnością doceni finezję takiego podarunku. Pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi