tyrpoos_ski Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października (edytowane) Cześć, mam takie jak w tytule buty po 5 dniach na śniegu. idealby stan gdyby ktoś poszukiwał. super wygodne i lekkie. Zmieniam na 120 ale tylko ze względu na to że 130-tki są czarne i jakoś nie mogę się przełamać 😂🙂 Cena 1700 Edytowane 30 Października przez tyrpoos_ski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października 21 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Cześć, mam takie jak w tytule buty po 5 dniach na śniegu. idealby stan gdyby ktoś poszukiwał. super wygodne i lekkie. Zmieniam na 120 ale tylko ze względu na to że 130-tki są czarne i jakoś nie mogę się przełamać 😂🙂 Cena 1700 aaaa Head??? Zdrada 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października 18 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Cześć, mam takie jak w tytule buty po 5 dniach na śniegu. idealby stan gdyby ktoś poszukiwał. super wygodne i lekkie. Zmieniam na 120 ale tylko ze względu na to że 130-tki są czarne i jakoś nie mogę się przełamać 😂🙂 Cena 1700 Jak dziewczyna dużo o kolorach, zero o rozmiarze 😁. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października 13 minut temu, wojtek pw napisał: Jak dziewczyna dużo o kolorach, zero o rozmiarze 😁. W tytule p. Wojtku - czytamy !!!! pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi