Bruner79 Napisano 25 Października 2024 Udostępnij Napisano 25 Października 2024 (edytowane) Na sprzedaż - jak nowe - igiełka - hybryda - Molitor release r1. To samo taliowanie co stockli wrt, ten sam promień, te same laminaty…. Molitor produkowany jest w fabryce sztekla. Więcej info można poczytać w wątku Kurdziela: https://www.ntn.pl/molitor-release-r1/ Cena - 1699pln. Edytowane 25 Października 2024 przez Bruner79 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Października 2024 Udostępnij Napisano 25 Października 2024 (edytowane) 3 godziny temu, Bruner79 napisał: Na sprzedaż - jak nowe - igiełka - hybryda - Molitor release r1. To samo taliowanie co stockli wrt, ten sam promień, te same laminaty…. Molitor produkowany jest w fabryce sztekla. Więcej info można poczytać w wątku Kurdziela: https://www.ntn.pl/molitor-release-r1/ Cena - 1699pln. Do tego chyba dożywotni free serwis… niestety tylko w Szwajcarii 😉 .. edit: zobaczcie ile tam mięsa na krawędziach … jak stockle albo kastle Edytowane 25 Października 2024 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 25 Października 2024 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2024 51 minut temu, Lexi napisał: Do tego chyba dożywotni free serwis… niestety tylko w Szwajcarii 😉 .. edit: zobaczcie ile tam mięsa na krawędziach … jak stockle albo kastle Z 3mm 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauli Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia jeżdził ktoś na tych nartach? faktycznie jak wrt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Stycznia Udostępnij Napisano 6 Stycznia Stary WRT to syf przy tej desce zapewniam. Sama nazwa zapewnia jakość. Kupuj w ciemno jak masz dobrą cenę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauli Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia (edytowane) ooo, toś Pan ostro poszedł, że syf 🙃 Edytowane 7 Stycznia przez pauli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia A... bo nie przepadam za tą marką. Jest moim zdaniem solidnie przeszacowana. A Molitor to marka mało znana ale technologicznie znakomita. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauli Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia wręcz niszowa, jakby Kurdziel nie napisał to by się nikt nie zainteresował tym 🙂 jeździłeś na tych nartach może? pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Cześć Nie nie miałem okazji ale sądząc po detalach wykończenia (sposób wykończeni dziobów, wyprowadzenie ścianek bocznych, ostre wykończenia laminatu) to jest tak jak pisze Brunner - solidna decha o charakterze sportowym. Zresztą, przekonałem się wielokrotnie, że jak on coś pisze to tak jest. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia (edytowane) 34 minuty temu, pauli napisał: wręcz niszowa, jakby Kurdziel nie napisał to by się nikt nie zainteresował tym 🙂 jeździłeś na tych nartach może? pozdrawiam Jeździłem na WRT, jeśli ta sama fabryka i parametry i jakość wykonania to tę nartę należy traktować jako dłuższą slalomkę. Można pociągnąć dłuższy skręt, natomiast woli skręcać niż jechać dłuższym łukiem. To moje odczucia z jazdy na WRT. Ja tą nartę odrzuciłem, bo nie za bardzo odczułem różnicę między standardowym SL 165cm. A chciałem nartę inną niż SL, a nie tylko trochę dłuższą 😉. Wówczas produkowali tylko w tej długości - czyli 172cm. Innych nie było do wyboru. Narta na wszystkie stoki ze wskazaniem na osoby których pierwszym wyborem jest SL, jednak z jakichś powodów na dłuższe trasy szukające narty która aż tak nie dąży do krótkiego skrętu. Łatwiej chyba na niej zacieśniać skręty niż wydłużać na SL. Cena atrakcyjna - nazwa i malowanie inne. Jeśli komuś nie przeszkadza - brać. pozdro Edytowane 7 Stycznia przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Moim zdaniem wizualnie - super, ale wiadomo, de gustibus not disputandum est Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 10 minut temu, KrzysiekK napisał: de gustibus not disputandum est Czyli w wolnym tłumaczeniu - "Czarne wyszczupla". pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 6 minut temu, Marcos73 napisał: Czyli w wolnym tłumaczeniu - "Czarne wyszczupla". pozdro W wolnym tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia W dniu 25.10.2024 o 16:00, Bruner79 napisał: Na sprzedaż - jak nowe - igiełka - hybryda - Molitor release r1. To samo taliowanie co stockli wrt, ten sam promień, te same laminaty…. Molitor produkowany jest w fabryce sztekla. Więcej info można poczytać w wątku Kurdziela: https://www.ntn.pl/molitor-release-r1/ Cena - 1699pln. jaki mają promień skrętu ? wiązania GW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 1 minutę temu, Jan napisał: jaki mają promień skrętu ? wiązania GW ? 14.7 figuruje tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2 minuty temu, KrzysiekK napisał: 14.7 figuruje tam Ty to masz wzrok 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 7 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia (edytowane) 14,8. Identycznie jak w wrt. Edit: 14,7 - zwracam honor Krzychu 😉 Edytowane 7 Stycznia przez Bruner79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 1 godzinę temu, Bruner79 napisał: 14,8. Identycznie jak w wrt. Edit: 14,7 - zwracam honor Krzychu 😉 to zmienia postać rzeczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia na Zlocie będzie można wypróbować R2 , także 172 cm, R14,7, wiązania Salomona o nazwie WRT 12. Za diabła nie wiem, czym się konstrukcyjnie R1 od R2 różni, bo niespecjalnie o tym piszą ... a tu : https://www.molitor.ch/en/winter-services/molitor-ski/ znajdziecie dodatkowo R2 w ciemnej szacie - nie mam pojęcia, czy to jeszcze jedna mutacja w konstrukcji, czy tylko inne ubranko. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia Teraz, Kaem napisał: na Zlocie będzie można wypróbować R2 Supeer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauli Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 20 minut temu, Kaem napisał: na Zlocie będzie można wypróbować R2 , także 172 cm, R14,7, wiązania Salomona o nazwie WRT 12. Za diabła nie wiem, czym się konstrukcyjnie R1 od R2 różni, bo niespecjalnie o tym piszą ... a tu : https://www.molitor.ch/en/winter-services/molitor-ski/ znajdziecie dodatkowo R2 w ciemnej szacie - nie mam pojęcia, czy to jeszcze jedna mutacja w konstrukcji, czy tylko inne ubranko. A zlot to kiedy? Co o R2 byś napisał, bo wygląda jakby tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 20 minut temu, pauli napisał: A zlot to kiedy? Co o R2 byś napisał, bo wygląda jakby tak samo Jeździłem na nich raptem 4 godziny, ale na stoku było dużo, dużo ludzi zatem wrażenia ograniczają się do tego, że są bardzo dobre i w śmigu. Na szybszą jazdę czy krawędź nie było warunków. Pewnie po zlocie ktoś coś o nich więcej skrobnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 1 godzinę temu, Kaem napisał: Jeździłem na nich raptem 4 godziny, ale na stoku było dużo, dużo ludzi zatem wrażenia ograniczają się do tego, że są bardzo dobre i w śmigu. Na szybszą jazdę czy krawędź nie było warunków. Pewnie po zlocie ktoś coś o nich więcej skrobnie. Wiązanie to samo do dupy co ja mam w GS-ach. Nie rentalowe. Mam nadzieję, ale cichą, że nie masz stóp jak Podolski złodziej. Ustawianie tego to porażka. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia (edytowane) 27 minut temu, Marcos73 napisał: Wiązanie to samo do dupy co ja mam w GS-ach. Nie rentalowe. Mam nadzieję, ale cichą, że nie masz stóp jak Podolski złodziej. Ustawianie tego to porażka. pozdro Zawsze mnie ciekawiło czy ten zlodziej był podolski czyli z Podola, czy nazywał sie Podolski.... 😉 A w temacie... mam dkorupe buta 317 mm..... Edytowane 7 Stycznia przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Stycznia Udostępnij Napisano 7 Stycznia 39 minut temu, mig napisał: Zawsze mnie ciekawiło czy ten zlodziej był podolski czyli z Podola, czy nazywał sie Podolski.... 😉 A w temacie... mam dkorupe buta 317 mm..... U mnie podobnie, tylko to suma dwóch😉. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi