Artur Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października Hej, Czy ktoś z szanownych forumowiczów jeździł na w/w nartach? Zastanawiam się nad tymi modelami i trochę ciężko znaleźć porównanie. Promień skrętu mają podobny. Jestem narciarzem z 25 letnim doświadczeniem, mam już typowe narty do super warunków na stoku (67mm pod butem), mam narty freeride 100cm pod butem i szukam czegoś pośrodku w okolicach 80mm pod butem do jazdy w różnych warunkach na stoku, dobrze trzymającym krawędź i mogącym pojechać zarówno krótszym jak i dłuższym skrętem. Dzięki i czekamy na śnieg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października Hej, jeżdziłem na 80 GT - bardzo dobre narty, szerokości sie nie czuje specjalnie. Stabilne, pojadą szybciej bez kłopotu, chętnie skręcają, łatwe wejście na krewędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi