Piotr1978 Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października Dzień dobry. Witam Wszystkim Forumowiczów. Nie wiem czy trafiłem do odpowiedniego działu ale pewnie tutaj też uzyskam od Państwa odpowiedź. Mam zapytanie czy jak w okresie free ski Val di Sole w terminie grudniowym lub marcowym, zakupie nocleg w apartamencie, pokój w domu na 7 dni poprzez np Booking to też przysługuje mi karnet free ski przy kasie czy muszę kupować karnet w normalnej cenie. Bede wdzięczny za każdą informację. pozdrawiam serdecznie piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października musisz rezerwować bezpośrednio u gospodarza obiektu, który bierze udział w akcji freski lub na stronie internetowej Val do Sole Freeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października Val du Sole freeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1978 Napisano 24 Października Autor Udostępnij Napisano 24 Października Ślicznie dziękuję 👍Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października Gospodarz Poda Ci specjalna promo cenę wliczoną w cenę pobytu - to freeski nie jest całkiem free 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października (edytowane) 14 minut temu, Marcos73 napisał: Gospodarz Poda Ci specjalna promo cenę wliczoną w cenę pobytu - to freeski nie jest całkiem free 😉 pozdro Byłem w Livigno w grudniu i ten sam hotel bezpośrednio rezerwowany na tydzień był tylko o niecałe 100 euro droższy ze skipassem niż na Bookingu bez skipassa ( za 2 osoby) Edytowane 24 Października przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października 5 minut temu, Jan napisał: Byłem w Livigno w grudniu i ten sam hotel bezpośrednio rezerwowany na tydzień był tylko o niecałe 100 euro droższy ze skipassem niż na Bookingu bez skipassa ( za 2 osoby) A ja byłem zeszłej wiosny i dopłaty było 300 eur za 3 osoby. Teraz w grudniu - 5800 PLN za 3 osoby za hotel i spanie i karnety. Na wiosnę wiem ile było dopłaty - ponieważ załatwiałem wszystko przez hotel. Teraz przez biuro. Niemniej jednak to karnety są przy takich ofertach łączonych tanie. Generalnie gdyby nie dojazd to bardzo tanio. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: . Teraz w grudniu - 5800 PLN za 3 osoby za Do Livigno jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października 40 minut temu, Jan napisał: Do Livigno jedziesz ? Madonna a potem Bormio - grudzień + styczeń. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi