Skocz do zawartości

Free SKi Włochy

Piotr1978

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry. Witam Wszystkim Forumowiczów. Nie wiem czy trafiłem do odpowiedniego działu ale pewnie tutaj też uzyskam od Państwa odpowiedź. Mam zapytanie czy jak w okresie free ski Val di Sole w terminie grudniowym lub marcowym, zakupie nocleg w apartamencie, pokój w domu  na 7 dni poprzez np Booking to też przysługuje mi karnet free ski przy kasie czy muszę kupować karnet w normalnej cenie.

Bede wdzięczny za każdą informację.

pozdrawiam serdecznie 

piotr 

14 minut temu, Marcos73 napisał:

Gospodarz Poda Ci specjalna promo cenę wliczoną w cenę pobytu - to freeski nie jest całkiem free 😉

pozdro

Byłem w Livigno w grudniu i ten sam hotel bezpośrednio rezerwowany na tydzień był tylko o niecałe 100 euro droższy ze skipassem niż na Bookingu bez skipassa ( za 2 osoby)

Edytowane przez Jan

5 minut temu, Jan napisał:

Byłem w Livigno w grudniu i ten sam hotel bezpośrednio rezerwowany na tydzień był tylko o niecałe 100 euro droższy ze skipassem niż na Bookingu bez skipassa ( za 2 osoby)

A ja byłem zeszłej wiosny i dopłaty było 300 eur za 3 osoby. Teraz w grudniu - 5800 PLN za 3 osoby za hotel i spanie i karnety. Na wiosnę wiem ile było dopłaty - ponieważ załatwiałem wszystko przez hotel. Teraz przez biuro. Niemniej jednak to karnety są przy takich ofertach łączonych tanie. Generalnie gdyby nie dojazd to bardzo tanio.

pozdro