drozd Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października (edytowane) Szukam noclegu w jakims ciekawym miejscu narciarskim. Troche puzno sie obudzilem i nie jest latwo. Termin sylwester od soboty 28 .12 do soboty 4,01 dla dwoch osob . Preferowane Wlochy ,zachodnia Austria ,moze byc rowniez Francja Dojazd wlasny z Niemiec z Nadreni. Edytowane 21 Października przez drozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Października Udostępnij Napisano 22 Października 14 godzin temu, drozd napisał: Szukam noclegu w jakims ciekawym miejscu narciarskim. Troche puzno sie obudzilem i nie jest latwo. Termin sylwester od soboty 28 .12 do soboty 4,01 dla dwoch osob . Preferowane Wlochy ,zachodnia Austria ,moze byc rowniez Francja Dojazd wlasny z Niemiec z Nadreni. W tygodniu sylwestrowym musisz liczyć minimum 100 euro od łóżka za dobę jeśli chcesz być w dobrym miejscu bez dojazdu do wyciągu autem lub skibusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozd Napisano 24 Października Autor Udostępnij Napisano 24 Października Szukałem ,miejsce gdzie byłem tok temu w lutym ,w sylwestra kosztuje X2 potem normalne ceny .Czyli średnio 100 € ale od dwóch osób a to różnica .Chyba sylwestra odpuszczę,choć szkoda bo urlop jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozd Napisano 24 Października Autor Udostępnij Napisano 24 Października Dzięki Jan ,chyba pojedziemy końcem stycznia do Livigno .Mi tam w sumie wszystko jedno,ale moja połówka lubi tam dwie łatwe trasy ,i chce tam.Odleglosc jest spoko tylko te ostatnie 100 ileś tam km od granicy niemieckiej trochę męczy.Szczegolnie powrót w sobotę ,zakorkowane aż Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października (edytowane) 27 minut temu, drozd napisał: Dzięki Jan ,chyba pojedziemy końcem stycznia do Livigno .Mi tam w sumie wszystko jedno,ale moja połówka lubi tam dwie łatwe trasy ,i chce tam.Odleglosc jest spoko tylko te ostatnie 100 ileś tam km od granicy niemieckiej trochę męczy.Szczegolnie powrót w sobotę ,zakorkowane aż Niemiec. We francuskim Les Coches (La Plagne) masz jeszcze 2 osobowe studia po 900 euro Edytowane 24 Października przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października (edytowane) Fynigfiker to określenie skąpca albo dosadniej skąpca do kwadratu 😁 jadąc na Sylwestra w góry obojętnie gdzie i szukanie tanich noclegów to fantastyka. Polskie niymcy są skrzywieni i wierzą że może być tanio i na wypasie, pracując w Niemczech fachowiec zarabia około 50 euro na godzinę tyle dostaję i nie jest dla mnie problemem zapłacić raz do roku 100 euro od osoby za kwaterę. Nie wiem na czym to polega ale Livinio działa jak magnes na gołodupców 😜 chyba te wolnocłówki tak działają . Edytowane 24 Października przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozd Napisano 24 Października Autor Udostępnij Napisano 24 Października Mikoski czasy kiedy się zarabiało dobrze z dobrym przelicznikiem dawno się skończyły.Nie wiem gdzie Ty dostajesz 50€/h ,ja tyle nie mam.W Livigno byłem raz i się spodobało ,dojazd tam jest w miarę spoko,bliżej mam do Austrii ale tam pogoda wg mnie nie jest tak pewna jak Włochy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozd Napisano 24 Października Autor Udostępnij Napisano 24 Października Mimo że jestem ze Śląska to nie znam wyrazu Fynigfiker.Po niemiecku to jest nic. To nie jest kwestia wydania kasy a kwestia wyboru. Nie lepiej za tą samą kasę pojechać dwa razy? Rozumie sylwester w górach to co innego ,ale to tylko sylwester. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października 7 godzin temu, drozd napisał: Mimo że jestem ze Śląska to nie znam wyrazu Fynigfiker.Po niemiecku to jest nic. To nie jest kwestia wydania kasy a kwestia wyboru. Nie lepiej za tą samą kasę pojechać dwa razy? Rozumie sylwester w górach to co innego ,ale to tylko sylwester. nie przejmuj się takimi wpisami, ten kolega cierpi na potężny ból dupy i wtedy zaczyna bredzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drozd Napisano 25 Października Autor Udostępnij Napisano 25 Października Dzieki Jan w końcu trzeba się trafić na hali w Neus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi