dt13 Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października Witam. Kupiłem buty fischer rc one o flexie 110. Rozmiarowo zdają się być ok, ciasno siedzą na nodze, dużo wygodniejsze niż przymierzane atomicki. Jestem wiekszych wymiarow: 195cm i 105kg. Na nartach/desce jezdze juz kilkanaście sezonów. Jednak jest to jazda amatorska - tylko i wyłącznie dla przyjemności. Nie rozwodzę się szczególnie po prostu czerpie frajde. Jezdze uwazam ze dosc dobrze, jednak nie jest to posiom zawodowca/eksperta. Spedzam na stoku często duzo godzin, minimum te 6-8 zdarza się i 10. Stąd moje pytanie, czy te buty o tym flexie beda dla mnie ok? Czy uderzac w cos twardszego? 120? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Października Udostępnij Napisano 17 Października (edytowane) Jak uwazasz ze dopasowane to zostaw. Czy faktycznie dopasowane zobaczysz/poczujesz po kilku dniach na stoku. 110 jest ok. Edytowane 17 Października przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dt13 Napisano 17 Października Autor Udostępnij Napisano 17 Października Dzięki za odpowiedz, dodam ze tutaj atutem też jest cena (1050zł) a widzę, że z aktualnie dostepnych modeli do twardszych musialbym conajmniej kilka stów dolozyc i się zastanawialem czy to gra warta świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi