tomkly Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października 10 minut temu, Lexi napisał: Myślę żę lepszy wybór niż 175 Też mi się tak wydawało od samego początku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października 1 minutę temu, tomkly napisał: Też mi się tak wydawało od samego początku. Kurcze ..zawsze jak kupię narty to po jakimś czasie wydaje mi się że za krótkie kupiłem - w efekcie jedynie sl mam poniżej wzrostu 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października 41 minut temu, Lexi napisał: Kurcze ..zawsze jak kupię narty to po jakimś czasie wydaje mi się że za krótkie kupiłem - w efekcie jedynie sl mam poniżej wzrostu 😄 ale są dobre 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października 1 godzinę temu, Lexi napisał: Kurcze ..zawsze jak kupię narty to po jakimś czasie wydaje mi się że za krótkie kupiłem - w efekcie jedynie sl mam poniżej wzrostu 😄 Do jazdy w Alpach dłuższe zdecydowanie bardziej pasują. Nawet na niektórych polskich górkach typu Mosorny Groń również. Slalomki mają przewagę podczas jeździe w tłoku przykładowo w Wiśle na Soszowie czy Stoku. Co do zasady jakby trzeba wybrać jedne narty to jakiś długi RC albo master w granicach 180cm z radiusem rzędu 18-20m. Brałbym wtedy takie Stoeckle jak ma Damian albo Rossignol Hero Elite LT. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Października Udostępnij Napisano 18 Października 2 godziny temu, Marcos73 napisał: ale są dobre 😉 pozdro ..taki paradoks.. 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_Donald Napisano 19 Października Autor Udostępnij Napisano 19 Października 22 hours ago, Marcos73 said: @dr_Donald daj znać po sezonie, jakie są Twoje odczucia i czy to był dobry wybór dla Ciebie. pozdro Przed świętami śmigam do Soelden więc dam znać jak odczucia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauli Napisano 26 Listopada Udostępnij Napisano 26 Listopada W dniu 18.10.2024 o 14:34, tomkly napisał: Do jazdy w Alpach dłuższe zdecydowanie bardziej pasują. Nawet na niektórych polskich górkach typu Mosorny Groń również. Slalomki mają przewagę podczas jeździe w tłoku przykładowo w Wiśle na Soszowie czy Stoku. Co do zasady jakby trzeba wybrać jedne narty to jakiś długi RC albo master w granicach 180cm z radiusem rzędu 18-20m. Brałbym wtedy takie Stoeckle jak ma Damian albo Rossignol Hero Elite LT. A jak wg Ciebie te Rossi Hero LT w stosunku do Headów e-speed pro? Jeździłam teraz na nowych na stubaiu kilka dni i mi się świetnie na nich jeździło! Ale LT są chwilowo w super cenie u dystrybutora, może te jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi