Gabrik Napisano 11 Października Udostępnij Napisano 11 Października (edytowane) Po 14 latach przyszedł czas na nowy rozdział w narciarskiej przygodzie. Teraz to będzie amerykańskie DPS Ski. Czy to oznacza próbę stworzenia desek węższych pod butem niż 90mm...? Niekoniecznie https://www.facebook.com/reel/858740736396908 Edytowane 11 Października przez Gabrik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października Ale DPS to nie dom pomocy społecznej? Bo z tym jakoś mi się kojarzy 😁 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października Uhuhuuuuu - powiało dyletanctwem 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października Nic o żadnych dylatacjach w nartach nie wiem 😁. Wiesz Grzegorzu jak jest, jeżdżę i tylko czasem patrzę na napisy na czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października 38 minut temu, Chertan napisał: Nic o żadnych dylatacjach w nartach nie wiem 😁. Wiesz Grzegorzu jak jest, jeżdżę i tylko czasem patrzę na napisy na czym. Gdzie byłeś gdy Cię nie było? Na forum ma się rozumieć. Przerwa wakacyjna? 🙂 Nawet miałem pytać. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października (edytowane) 19 minut temu, a_senior napisał: Gdzie byłeś gdy Cię nie było? Na forum ma się rozumieć. Przerwa wakacyjna? 🙂 Nawet miałem pytać. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... 🙂 Na szosie 😉, czyli na STRAVA 😄 Edytowane 15 Października przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października 12 minut temu, a_senior napisał: Gdzie byłeś gdy Cię nie było? Na forum ma się rozumieć. Przerwa wakacyjna? 🙂 Nawet miałem pytać. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... 🙂 Forum narciarskie, to trochę przerwy wakacyjnej się należy na konto rowerowego. Teraz okres przejściowy, rower jeszcze jest, nart jeszcze nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października 14 minut temu, Chertan napisał: Forum narciarskie, to trochę przerwy wakacyjnej się należy na konto rowerowego. Teraz okres przejściowy, rower jeszcze jest, nart jeszcze nie ma. Cze I nurkowania troszkę było przecież kłamczuszku 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października 27 minut temu, Chertan napisał: Forum narciarskie, to trochę przerwy wakacyjnej się należy na konto rowerowego. Teraz okres przejściowy, rower jeszcze jest, nart jeszcze nie ma. A to forum rowerowe to co to jest? Chyba że FB lub coś jeszcze gorszego. 🙂 Kiedyś dużo działałem w rowerowej grupie newsowej, zresztą Michał (mic) chyba też. Ale zamkli jak się to po krakowsku mówi. 😉 Rozglądałem się za jakimiś sensownym forum rowerowym, ale to nie było to co by mi leżało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października Czy jest jeszcze serwer na ktorym bylyby grupy dyskusyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października 44 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze I nurkowania troszkę było przecież kłamczuszku 😉 pozdro Ano było ciut, biję się po klacie. I jeszcze będzie za 2 tygodnie, już mi pikawa podskakuje. 27 minut temu, a_senior napisał: A to forum rowerowe to co to jest? Chyba że FB lub coś jeszcze gorszego. 🙂 Kiedyś dużo działałem w rowerowej grupie newsowej, zresztą Michał (mic) chyba też. Ale zamkli jak się to po krakowsku mówi. 😉 Rozglądałem się za jakimiś sensownym forum rowerowym, ale to nie było to co by mi leżało. Jest kilka aktywnych forów rowerowych, ja akurat sobie czytam szosa.org i rowerowe porady, bo chodzą na Tapatalk, innych mi się nie chce, choć jeszcze jest kilka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 15 Października Autor Udostępnij Napisano 15 Października 4 godziny temu, Chertan napisał: Ale DPS to nie dom pomocy społecznej? Bo z tym jakoś mi się kojarzy 😁 Piotr, nie jesteśmy na oddziale i nie wypisujemy pacjentów 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października 5 godzin temu, Chertan napisał: Jest kilka aktywnych forów rowerowych, ja akurat sobie czytam szosa.org i rowerowe porady, bo chodzą na Tapatalk, innych mi się nie chce, choć jeszcze jest kilka. To jeszcze jedno pytanie. Rozumiem, że zmieniłeś model rowerowania z MTB na szosę? A może jedno i/lub drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października 9 minut temu, a_senior napisał: To jeszcze jedno pytanie. Rozumiem, że zmieniłeś model rowerowania z MTB na szosę? A może jedno i/lub drugie? Tak, głównie szosa, MTB raczej teraz rzadko. Chociaż jeszcze się zdarza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października Cześć Ile tygodniowo? Masz w ogóle czas w tygodniu na jeżdżenie Piotrek przy wielu obowiązkach czy może masz możliwość jazdy do pracy? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października W sezonie zwykle 4x w tygodniu, w tym 2 dni do pracy, a piątek i niedziela z kumplami ze wsi albo z żoną. Jak jest dobry tydzień to i 300 km pyknie. Teraz się wcześnie robi ciemno, więc piątki chyba wypadną. Ale jak pogoda pozwala to i w zimnie jeżdżę, nie przeszkadza przecież temperatura. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października (edytowane) 25 minut temu, Chertan napisał: W sezonie zwykle 4x w tygodniu, w tym 2 dni do pracy, a piątek i niedziela z kumplami ze wsi albo z żoną. Jak jest dobry tydzień to i 300 km pyknie. Teraz się wcześnie robi ciemno, więc piątki chyba wypadną. Ale jak pogoda pozwala to i w zimnie jeżdżę, nie przeszkadza przecież temperatura. Cześć To fajnie, że możesz jeździć do pracy - mam podobnie i bardzo doceniam ten układ choć trzeba wcześnie wstawać a w zimie jeździć po nocy. W dobrym tygodniu też mi podobnie wychodzi. A jak wygląda jazda na szosie w zimie, czy zmieniasz wtedy rower nas inny? Temperatura przeszkadza - nigdy nie można dobrać ciuchów, zawsze jest się spoconym, trzeba wszystko w pracy suszyć, stopy przemarzają po półtorej godziny. W samej jeździe oczywiście, że nie przeszkadza ale ta cała otoczka niezbędności aby jechać mnie osobiście strasznie wkurza. Pozdro Edytowane 15 Października przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października 41 minut temu, Mitek napisał: Cześć To fajnie, że możesz jeździć do pracy - mam podobnie i bardzo doceniam ten układ choć trzeba wcześnie wstawać a w zimie jeździć po nocy. W dobrym tygodniu też mi podobnie wychodzi. A jak wygląda jazda na szosie w zimie, czy zmieniasz wtedy rower nas inny? Temperatura przeszkadza - nigdy nie można dobrać ciuchów, zawsze jest się spoconym, trzeba wszystko w pracy suszyć, stopy przemarzają po półtorej godziny. W samej jeździe oczywiście, że nie przeszkadza ale ta cała otoczka niezbędności aby jechać mnie osobiście strasznie wkurza. Pozdro Zimą na szosie tylko jak jest całkiem sucho i raczej krótkie dystanse, do pracy raczej wtedy nie jeżdżę, zbyt dużo niepewności. Czasem w weekendy jak jest ładny dzień. W sumie mam teraz rower, do którego mogę wsadzić cienkie opony gravelowe, ale na razie nie próbowałem. A na góralu jak jest mróz, bo nie lubię się za bardzo chlapać i kopać w błocie. Jednak zimą króluje trenażer i narty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi