tomkly Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października Teraz, Edwin napisał: Można na lodowiec Kitzka pojechać w okresie jesiennym i się naocznie przekonać. Wiele kadr tam przed sezonem trenuje😄 Byłem i się osobiście przekonałem 25 lat temu. Skończyło się wybitym barkiem... A wtedy jeździłem nieporównywalnie lepiej niż obecnie. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października 4 minuty temu, tomkly napisał: Byłem i się osobiście przekonałem 25 lat temu. Skończyło się wybitym barkiem... A wtedy jeździłem nieporównywalnie lepiej niż obecnie. 🙂 To nie było osobiście do Ciebie,Ty dużo jeżdżąc zapewne niejednokrotnie prawdziwych scigantów widziałeś w akcji😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października Wystarczy Szczyrk w tygodniu jak szkoły mają wf na jedynce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października Godzinę temu, tomkly napisał: Jasne, ale ta panienka 55 kilo potrafi pojechać z prędkością 120 km/h w pozycji prawie leżącej na boku. Większość z tu piszących, włącznie ze mną, może wyłącznie o tym pomarzyć. Tomek, jak będziemy tak jeździć to nawet Edwin GS Fis da radę je dogiąć. Pomarzyć można …. Albo ćwiczyć😀 pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października (edytowane) 3 minuty temu, Marcos73 napisał: Tomek, jak będziemy tak jeździć to nawet Edwin GS Fis da radę je dogiąć. Pomarzyć można …. Albo ćwiczyć😀 pozdro Ile razy próbowałem pojechać tak jak gość ze zdjęcia tyle razy się spektakularnie wypierdoliłem. 😀 Edytowane 12 Października przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października 11 minut temu, mig napisał: Wystarczy Szczyrk w tygodniu jak szkoły mają wf na jedynce. A propo Szczyrku, artyleria na najbardziej wymagającej trasie już w gotowości: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października 1 minutę temu, tomkly napisał: Ile razy próbowałem pojechać tak jak gość ze zdjęcia tyle razy się spektakularnie wypierdoliłem. 😀 A widzisz, a mnie się cały czas wydaje, że tak jeżdżę, jednak rzeczywistość jest inna😀. Tomeczku pozostań przy śmigu, bo to robisz znakomicie. Ja osobiście Ci zazdroszczę. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Tomek, jak będziemy tak jeździć to nawet Edwin GS Fis da radę je dogiąć. Pomarzyć można …. Albo ćwiczyć😀 pozdro Marek, mógłbyś wreszcie przestać wstawiać zdjęcia z mojej jazdy. p.s. A jednak to nie ja, nie mam kurtki w tym kolorze 😉. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października 19 minut temu, moruniek napisał: Marek, mógłbyś wreszcie przestać wstawiać zdjęcia z mojej jazdy. p.s. A jednak to nie ja, nie mam kurtki w tym kolorze 😉. Cześć Z jazdy każdego kto choć trochę kojarzy można wyciąć taką klatkę, tak, że spoko Krzychu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października 3 godziny temu, tomkly napisał: Ile razy próbowałem pojechać tak jak gość ze zdjęcia tyle razy się spektakularnie wypierdoliłem. 😀 "dobry narciarz nie...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Października Udostępnij Napisano 12 Października 2 godziny temu, moruniek napisał: Marek, mógłbyś wreszcie przestać wstawiać zdjęcia z mojej jazdy. p.s. A jednak to nie ja, nie mam kurtki w tym kolorze 😉. Lexi????? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października Przepraszam, że w tym wątku ale to jeden z niewielu które się otwierają na forum. Też tak jest u was? U mnie wyskakuje komunikat, że wystąpił błąd i należy skontaktować się z administratorem. Nie można dodać grafiki, bo wyskakuje kod błędu „200”. Większość tematów niedostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 Października Udostępnij Napisano 13 Października 3 godziny temu, kordiankw napisał: Przepraszam, że w tym wątku ale to jeden z niewielu które się otwierają na forum. Też tak jest u was? U mnie wyskakuje komunikat, że wystąpił błąd i należy skontaktować się z administratorem. Nie można dodać grafiki, bo wyskakuje kod błędu „200”. Większość tematów niedostępna. Też… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi