Skocz do zawartości

Head e speed pro

Victor

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Edwin napisał:

Można na lodowiec Kitzka pojechać w okresie jesiennym i się naocznie przekonać. Wiele kadr tam przed sezonem trenuje😄

Byłem i się osobiście przekonałem 25 lat temu. Skończyło się wybitym barkiem... A wtedy jeździłem nieporównywalnie lepiej niż obecnie. 🙂

• Haha 1

4 minuty temu, tomkly napisał:

Byłem i się osobiście przekonałem 25 lat temu. Skończyło się wybitym barkiem... A wtedy jeździłem nieporównywalnie lepiej niż obecnie. 🙂

To nie było osobiście do Ciebie,Ty  dużo jeżdżąc zapewne niejednokrotnie  prawdziwych scigantów widziałeś w akcji😄

Godzinę temu, tomkly napisał:

Jasne, ale ta panienka 55 kilo potrafi pojechać z prędkością 120 km/h w pozycji prawie leżącej na boku. Większość z tu piszących, włącznie ze mną, może wyłącznie o tym pomarzyć.

Tomek, jak będziemy tak jeździć to nawet Edwin GS Fis da radę je dogiąć. Pomarzyć można …. Albo ćwiczyć😀

pozdro

IMG_4693.thumb.jpeg.3f85da47ea6504a034666de652234bf1.jpeg

• Like 1
  • Haha 1

3 minuty temu, Marcos73 napisał:

Tomek, jak będziemy tak jeździć to nawet Edwin GS Fis da radę je dogiąć. Pomarzyć można …. Albo ćwiczyć😀

pozdro

IMG_4693.thumb.jpeg.3f85da47ea6504a034666de652234bf1.jpeg

Ile razy próbowałem pojechać tak jak gość ze zdjęcia tyle razy się spektakularnie wypierdoliłem. 😀

Edytowane przez tomkly
  • Haha 1

1 minutę temu, tomkly napisał:

Ile razy próbowałem pojechać tak jak gość ze zdjęcia tyle razy się spektakularnie wypierdoliłem. 😀

A widzisz, a mnie się cały czas wydaje, że tak jeżdżę, jednak rzeczywistość jest inna😀. Tomeczku pozostań przy śmigu, bo to robisz znakomicie. Ja osobiście Ci zazdroszczę.

pozdro

• Thanks 1

3 godziny temu, kordiankw napisał:

Przepraszam, że w tym wątku ale to jeden z niewielu które się otwierają na forum. Też tak jest u was? U mnie wyskakuje komunikat, że wystąpił błąd i należy skontaktować się z administratorem. Nie można dodać grafiki, bo wyskakuje kod błędu „200”. Większość tematów niedostępna.

Też… 

• Like 1