Victor Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Witam Co to za narta może ktoś coś więcej napisać bo w tych opisach jak czytam elektroniczne systemy drgań to już jakaś czerwona lampka mi sie zaświeca. EMC – jedyny na rynku system elektronicznego tłumienia drgań, oferta z netu niby narta sezonowa po tygodniowym użytkowaniu cena 400€ zaproponowalem 250€ jako że spezedajacy zaznaczyl min. I od tej można podbijać wyżej . Długość 185 czyli cale 4cm więcej ode mnie 🥳 pod butem mniej jak 70mm więc się nada do nauki klasyka 😜 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 26 minut temu, Victor napisał: Witam Co to za narta może ktoś coś więcej napisać bo w tych opisach jak czytam elektroniczne systemy drgań to już jakaś czerwona lampka mi sie zaświeca. EMC – jedyny na rynku system elektronicznego tłumienia drgań, oferta z netu niby narta sezonowa po tygodniowym użytkowaniu cena 400€ zaproponowalem 250€ jako że spezedajacy zaznaczyl min. I od tej można podbijać wyżej . Długość 185 czyli cale 4cm więcej ode mnie 🥳 pod butem mniej jak 70mm więc się nada do nauki klasyka 😜 pozdro Pierwsza Gigantka sklepowa, top sklep jeśli chodzi o head-a.Jeździ się na niej normalnie, a dzięki elektronice można z niej dzwonić i wysyłać SMS-y. Nie ma przeglądarki internetowej. To model sprzed 3-4 sezonów. Nowe podobno maja tą funkcję, ekran jest za dodatkową opłatą 😉. Miałem podobne - e-race pro. Żółty to szybki kolor. Dość poważna narta. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października (edytowane) A Victor - sprzedałem, bo nie mogłem SF przeglądać. Za mało zbajerzona. Ale można było fajki od niej odpalać, bo tam jest jakiś piezoelektryk, Jak się ją wygięło i nagle puściło, to iskry szły. pozdro Edytowane 9 Października przez Marcos73 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Października Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2 minuty temu, Marcos73 napisał: Pierwsza Gigantka sklepowa, top sklep jeśli chodzi o head-a.Jeździ się na niej normalnie, a dzięki elektronice można z niej dzwonić i wysyłać SMS-y. Nie ma przeglądarki internetowej. To model sprzed 3-4 sezonów. Nowe podobno maja tą funkcję, ekran jest za dodatkową opłatą 😉. Miałem podobne - e-race pro. Żółty to szybki kolor. Dość poważna narta. pozdro Czyli lipa jak bez Internetu czułem coś nosem,że śmierdzi z tygodniowym użytkowaniem . Dzięki Amigo Mam blisko do gościa to jak coś się odezwie to te 2.5 stówki można dać na przełamanie długości 🤯 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Cze Jeśli chcesz sprawdzić śmig - to wjedź w śnieg przy trasie, jak te skręty będą siłowe - znaczy trzeba ćwiczyć. Co do narty - nie wiem kiedy zmienili malowanie - na niebieskie - chyba 2 sezony temu. Mogą być z wyprzedaży posezonowej, faktycznie tylko 1 sezon na śniegu. Raz na niej jeździłem. Sztywna decha. Ma ciąg w dół. No ale na Rusinie to nie było gdzie pojechać na niej 😉. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Października Autor Udostępnij Napisano 9 Października 25 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Jeśli chcesz sprawdzić śmig - to wjedź w śnieg przy trasie, jak te skręty będą siłowe - znaczy trzeba ćwiczyć. Co do narty - nie wiem kiedy zmienili malowanie - na niebieskie - chyba 2 sezony temu. Mogą być z wyprzedaży posezonowej, faktycznie tylko 1 sezon na śniegu. Raz na niej jeździłem. Sztywna decha. Ma ciąg w dół. No ale na Rusinie to nie było gdzie pojechać na niej 😉. pozdro Wieczorem będę miał więcej zdjęć bo w ofercie są tylko te dwie fotki- już zszedł do 350 więc zanosi się na końcowe 300 ale nie wiem czy warte świeczki bo ja fokus mam na SL i mi w sumie ta narta wystarczy do szczęścia a długą na dzionek czy dwa można zawsze wypożyczyć …hmmm …a Ty @Gabrik nie brechtaj pod nosem 😉 to poważny temat- długa narta 😱 q…a 🤯nie ma lipy 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Już zmieniłem na poprawną buźkę. Z ciekawości ile ważysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Października Autor Udostępnij Napisano 9 Października 4 minuty temu, Gabrik napisał: Już zmieniłem na poprawną buźkę. 🤣 To waga coś ma do długości narty 🤔 77kg 181 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 1 minutę temu, Victor napisał: 🤣 To waga coś ma do długości narty 🤔 77kg 181 cm Ta narta wymaga solidnego zasilania ….akumulatorek 110Ah na plecach Cię dociąży a nartę zasili - zapytaj czy jest w zestawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 16 minut temu, Victor napisał: Wieczorem będę miał więcej zdjęć bo w ofercie są tylko te dwie fotki- już zszedł do 350 więc zanosi się na końcowe 300 ale nie wiem czy warte świeczki bo ja fokus mam na SL i mi w sumie ta narta wystarczy do szczęścia a długą na dzionek czy dwa można zawsze wypożyczyć …hmmm …a Ty @Gabrik nie brechtaj pod nosem 😉 to poważny temat- długa narta 😱 q…a 🤯nie ma lipy 🤣 Odpuść, wydaj ta kasę na jazdę. Przyjdzie czas - przyjdzie rada. Jak poczujesz, że możesz wszystko 😉 to wypożyczysz, spróbujesz, kupisz. pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 7 minut temu, Victor napisał: 🤣 To waga coś ma do długości narty 🤔 77kg 181 cm Masz prawo należeć do grupy, która twierdzi, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Października Autor Udostępnij Napisano 9 Października 1 minutę temu, Gabrik napisał: Masz prawo należeć do grupy, która twierdzi, że nie. Pawle ja nic nie twierdzę tylko pytam 😉 Jak wiesz wybrałem co innego i mi z tym dobrze 👌 a że na nartach się nie znam nie wnikam w szczegóły to warto pytać tych co się znają pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października Przeleciałem na szybko wątek … hmmm Powazne sprawy o tej narcie. A ja głupi narty pod kolor portek i kurtki kupiłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 2 godziny temu, Victor napisał: więc się nada do nauki klasyka masz dobrego chirurga-ortopedę w pobliżu miejsca zamieszkania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Października Autor Udostępnij Napisano 9 Października 1 minutę temu, Jan napisał: masz dobrego chirurga-ortopedę w pobliżu miejsca zamieszkania ? Nie wywołuj wilka z lasu 😡 zostaje z SL postanowione 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października (edytowane) To jest GS master Heada sprzed kilku sezonów. Twardsza i trudniejsza w obsłudze od obecnego błękitnego modelu. Wymaga przyzwoitych umiejętności żeby na nim porządnie pojeździć. Dobra narta ale dla narciarza o poziomie umiejętności rzędu 7 wzwyż, w forumowej skali. Edytowane 9 Października przez tomkly 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października (edytowane) 2 godziny temu, tomkly napisał: To jest GS master Heada sprzed kilku sezonów. Twardsza i trudniejsza w obsłudze od obecnego błękitnego modelu. Wymaga przyzwoitych umiejętności żeby na nim porządnie pojeździć. Dobra narta ale dla narciarza o poziomie umiejętności rzędu 7 wzwyż, w forumowej skali. Cześć Nie wiem czy o tym roczniku piszesz ale E-race (czarna) i E-race pro (żółta) - w poprzednim sezonie kupiłem 3 pary takich nart dla różnych narciarzy o średnim poziomie - do nauki. Narta we wszystkich wypadkach została pochwalona jako znakomity dobór. Brałem lekko poniżej wzrostu bo do głowy by mi nie przyszło, że to może mieć coś wspólnego z GS czy Masterem przy tych parametrach. Raczej taka przyjazna hybryda. Tak, że ... chyba nie taki diabeł straszny Tomek... ale zaznaczam, że nie pamiętam roczników. Pozdro Edytowane 9 Października przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 10 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie wiem czy o tym roczniku piszesz ale E-race (czarna) i E-race pro (żółta) - w poprzednim sezonie kupiłem 3 pary takich nart dla różnych narciarzy o średnim poziomie - do nauki. narta we wszystkich wypadkach została pochwalona jako znakomity dobór. brałem lekko poniżej wzrostu bo do głowy by mi nie przyszło, że to może mieć coś wspólnego z GS czy Masterem przy tych parametrach. Raczej taka przyjazna hybryda. Tak, że ... chyba nie taki diabeł straszny Tomek... Pozdro Ale to e speed, nie e-race. A 184 to już taki master. To różne deski, ale wyglądają tak samo. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 Października Autor Udostępnij Napisano 9 Października Licytacja ze sprzedającym stanęła na 350€ narta do kupienia ale czy tygodniowe użytkowanie jak w ogłoszeniu tego nie jestem pewny bo nie widziałem jej na żywo kilka fotek przed chwilą dostałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Ale to e speed, nie e-race. A 184 to już taki master. To różne deski, ale wyglądają tak samo. pozdro Cześć Tak, masz rację. Dwie były e-race a jedna i-speed i pomyliło mi się. Nawet na zdjęciach widać, że to konstrukcyjnie zupełnie inne narty. Mój błąd i znając życie Tomek ma rację - sorry. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 1 minutę temu, Victor napisał: 350€ Za tą nartę drogo moim zdaniem .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 3 minuty temu, Victor napisał: Licytacja ze sprzedającym stanęła na 350€ narta do kupienia ale czy tygodniowe użytkowanie jak w ogłoszeniu tego nie jestem pewny bo nie widziałem jej na żywo kilka fotek przed chwilą dostałem Ślizgi wyglądają jak po jednym dniu w Szczyrku 🤣 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października (edytowane) 7 minut temu, Victor napisał: Licytacja ze sprzedającym stanęła na 350€ narta do kupienia ale czy tygodniowe użytkowanie jak w ogłoszeniu tego nie jestem pewny bo nie widziałem jej na żywo kilka fotek przed chwilą dostałem Cześć Strukturę widać, pod warunkiem, ze jest oryginalna. Posmarował tzn zapaćkał, jak umiał. Tyły nieźle wytłuczone a to sugeruje dłuższe użytkowanie. Pozdro Edytowane 9 Października przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 8 minut temu, Marcos73 napisał: Ale to e speed, nie e-race. A 184 to już taki master. To różne deski, ale wyglądają tak samo. pozdro Cześć Tak masz rację. Dwie były e-race a jedna i-speed i mi się pomyliło. Nawet na zdjęciach widać, że to zupełnie inne narty konstrukcyjnie. Mój błąd. Właśnie coś mi nie pasowało jak Tomek pisał... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Października Udostępnij Napisano 9 Października 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Tak masz rację. Dwie były e-race a jedna i-speed i mi się pomyliło. Nawet na zdjęciach widać, że to zupełnie inne narty konstrukcyjnie. Mój błąd. Właśnie coś mi nie pasowało jak Tomek pisał... Pozdro Uderzyłeś się w pierś, ale żeby 2 razy? Chory jesteś😉. E-race to fajne narty, ja jeździłem, a raczej przymierzyłem e speed 180 cm, chyba bez pro, dlatego mi nie szło😀. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi