filinator Napisano 5 Października Udostępnij Napisano 5 Października Mam jeszcze 5 wolnych miejsc na wyjazd grudniowy. Startujemy 13 grudnia wieczorem z Tarnowa, przez Kraków, Katowice. Kwatera jest w Zell am Ziller 350 m od dolnej stacji gondoli na Arenę. Nie planuję na tym wyjeździe szkoleń takich typowych, czyli od godziny do godziny, podział na grupki czy indywidualnie. Ale, jestem przez cały wyjazd do dyspozycji, chętnie podpowiem , sfilmuję, omówię. Jeśli mnie wciągniesz w swój problem, mogę Ci poświęcić cały dzień , a nawet cały wyjazd. Może też stworzy się jakaś ciekawa , mała grupka i wtedy , bez napinki , na spokojnie pobawimy się razem na stoku. Pozostałe terminy są już w zasadzie zajęte, zostały mi jeszcze miejsca na kwiecień na Stubaiu. Więcej info na stronie, po kliknięciu jestem zainteresowany otrzymasz maila ze wszystkimi informacjami. https://ski-world.pl/oferta/szkolenia-zagraniczne-austria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 3 Listopada Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada Już komplet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi