jozio86 Napisano 22 Października 2007 Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witam!Dzis dostalem telefon, ze Intersport zaprasza mnie na rozmowe kwalifikacyjna apropos pracy sprzedawcy ze znajmoscia sprzetu narciarskeigo i odziezy sportowej.W sumie przyda mi sie praca w weekendy to troche mi zalezy zeby ja dostac.W zwiazku z tym pytanie?czy ktos pracowal lub zna kogos kto tam byl sprzedawca o co oni moga mnie zapytac na tej rozmowie?w sumie orientuje sie w sprzecie itd.Jak myslicie o czym beda chcieli ze mna gadac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus-tafa Napisano 22 Października 2007 Udostępnij Napisano 22 Października 2007 he he można powiedzieć że pracowałem;)-tyle że jako ochroniarz, ale znam się z jednym z pracowników-tylko nie mam do niego telefonu....a kiedy masz tą rozmowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 22 Października 2007 Udostępnij Napisano 22 Października 2007 oj-usiądziesz przed kompem i dadzą Ci to: http://pavel.piasta.pl/trash/gra.php Nastepnie pytanie: -jedna cegła waży kilo i pół cegły-ile ważą 2 cegły???? Jeżeli zmieścisz się w 5 min./test i pytanie/,to potem otrzymasz tradycyjne pytania w stylu-co to jest: -radius/taliowanie -DIN -flex -gore-tex -windstopper -........etc. -wpływ wzrostu i wagi na dobór sprzętu w kontekście dobieranych nart do stylu jazdy -co zrobić,żeby klient kupił te narty,bądź kurtkę które Ty mu doradzisz,a nie które on by chciał bo ich nie ma..... -jak należy prowadzić dyskusję,żeby klient usłyszał to co chce usłyszeć i wyszło jeszcze,że się z********e zna na sprzęcie to takie podstawowe pytanka :D:D p.s-to wszytsko jest prawdą,gdyż zostało wymyślone w mojej głowie -no ja bym takie testy przeprowadził i takie pytania zadał p.s2-test z linku zajął mi 3min,ale.........ale dopiero za 4 razem :D,niemniej jednak proponuję sprawdzić swój intelekt,nie tylko przed rozmową o pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 22 Października 2007 Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Zależy od sklepu :confused: U mnie to czasem takie "d" z uszami że nawet kijków nie umieją doradzić... Pewnie ogólna widza nt. sprzętu itp., ale niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozio86 Napisano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2007 rozmowa w czwartek jakos sie specjalnie nie stresuje, ale jestem ciekaw o co moga mnie zapytac nad testem popracuuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 23 Października 2007 Udostępnij Napisano 23 Października 2007 oj-usiądziesz przed kompem i dadzą Ci to: http://pavel.piasta.pl/trash/gra.php Chyba kiepski jestem z logicznych zabaw ;( Siedzialem nad tym z pol godziny i dopiero potem "puscilo" Ale - w 16 ruchach da rade/ Mozna krocej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 23 Października 2007 Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ufff... zrobiłam, trzy pierwsze razy za każdym razem od nowa musiałam się zastanawiać... a jeśli liczymy ruchy tam i z powrotem, to wyszło 17 i moim zdaniem, zawsze powinno wyjść nieparzyście, bo pierwszy ruch jest na drugi brzeg i ostatni też... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eismann Napisano 23 Października 2007 Udostępnij Napisano 23 Października 2007 poczytaj o firmie o jej historii postaraj się czasem nawiązać do niej, pokaż że jesteś pod wrażeniem jej dotychczasowej działalności. przygotuj sobie pytania do firmy np: jakie są możliwości awansu, czy mają szczeble kariery? pokażesz w ten sposób, że chcesz poważnie podejść do tej pracy, że jesteś "przyszłościowy" podkreśl swoje zainteresowanie nartami i wiedzę, ale również pozosałymi dziedzinami sportu. powiedz, że działasz aktywnie na forach narciarkich. tam też poznajesz opinie ludzi o rynku. krótko mówiąc sprzedaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 23 Października 2007 Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Przez ten cholerny test zaczynam poważnie wątpić w moją inteligencję i zdolność sensownego myślenia... rozmowa w czwartek...Trzymam kciuki... Koniecznie daj potem znać jak Ci poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 23 Października 2007 Udostępnij Napisano 23 Października 2007 /odnośnie tratwy/ podpowiadam-zaczynamy policjantem........... a o cegle-to widzę wszyscy zapomnieli-wiecie w końcu ile wazą te dwie cegły???? NIKT NIE WIE????:confused::eek: p.s ale sie zrobił OT-sorki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetes Napisano 23 Października 2007 Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a o cegle-to widzę wszyscy zapomnieli-wiecie w końcu ile wazą te dwie cegły???? NIKT NIE WIE???? 1 cegła wazy 2 kilo, 2 cegły ważą 4 kilo. Zadanie z 1 klasy podstawówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 23 Października 2007 Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Zadanie z 1 klasy podstawówki. zgadza się,niemniej jednak niektórzy mają z tym problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 23 Października 2007 Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jak to zrobić żeby wyszło 13? Mi wychodzi 17 ale mam wrażenie że gdzieś po drodze się zapętlam chyba z tym policjantem i złodziejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 24 Października 2007 Udostępnij Napisano 24 Października 2007 1 cegła wazy 2 kilo, 2 cegły ważą 4 kilo. Zadanie z 1 klasy podstawówki. Ty wiesz kiedy ja bylem w pierwszej klasie podstawowki???? Nie posiadam dzieci, ktorym moglbym sprawdzac lekcje Nie zajmowalem sie rozwiazywaniem jakichkolwiek zadan matematycznych przez wieki. TAk wiec 5-10 minut paniki a pozniej jakies rownanie nawet ulozylem i wyszlo ze dwa kilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 1 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 I jak było na tej rozmowie, przyjęli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozio86 Napisano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 prawie zapomnialem o tym watku;) wiec pisze: -przyszedlem na ta niby rozmowe iw sumie zapytali mnei tylko kiedy moge rpacowac to powiedzialem ze tylko weekendy bo studiuje dziennie i w ciagu tgodnia nie dam rady i na tym sie zakonczyla cala rozmowa...chcialem cos jeszcze do siebie dodac,a le zalezalo im na czasie i pozdziekowali mi mowiac ze sie skontaktuje. -no i tego samego dnia zadzwonili do mnie, ze mam dobre CV ale niestety z powodu duzej ilsoci chetnych zatrudnia innych bardziej dyspozycyjnych, a mnie beda mieli w rezerwie. w sumie troche mnei to zasmucilo, ale to oni stracili fachowca se pomyslalem ;P Tego samego dnia znalazlem ogloszenie apropos pracy w Makro tez doradzanie sprzetu narciarskiego: i od reki dotalem ta prace i to lepiej platna niz w Intersporcie bo w Makro jest 7zl/h na reke. minusem tej pracy jest tylko to ze co drugi weekend pracuje(w sumie mzoe to nie az taki minus) no i to ze musze sobie wyrobic ksiazeczke sanepidowska bo makro ma powalone przepisy ze kazdy na hali musi miec te badania... p.s. mimo, ze w Makro kasa wieksza wolalbym w Intersporcie pracowac jakos bardziej moze ze wsgledu na wieksza ilosc sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kallaza Napisano 6 Grudnia Udostępnij Napisano 6 Grudnia Nie, ale musiałem pracować w wielu miejscach. Ale teraz pracuję tam, gdzie zawsze chciałem pracować, dzięki temu, że znalazłem specjalistów, którzy byli w stanie mi w tym pomóc. Dlatego szukałem pracy w Europie https://vavsynergy.com/ru/kandidatam/trudoustrojstvo/ i jestem bardzo szczęśliwy, że znalazłem pracę, której zawsze szukałem. Zdecydowanie warto. Mam nadzieję, że byłem w stanie pomóc i że było to przydatne dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi