KrzysiekK Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września Kupie łyżwy. Pasujące to Bauer, rozmiar 8. Szerokość R czyli regular. U mnie stopa 27cm. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września (edytowane) Nie wiem czy znasz, ale jest coś takiego jak Powerslide Sabres. Nie testowałem i nie wiem czy warte uwagi... Edytowane 28 Września przez SzymQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Września Udostępnij Napisano 28 Września Jaki Bauer. Tylko Risport ( figurowe) 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września W dniu 28.09.2024 o 19:14, Spiochu napisał: Jaki Bauer. Tylko Risport ( figurowe) 😉 I do tego z futerkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Września Udostępnij Napisano 30 Września 9 godzin temu, brachol napisał: I do tego z futerkiem. Różowym.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 30 Września Udostępnij Napisano 30 Września 14 godzin temu, brachol napisał: I do tego z futerkiem. Moze w Twoich łyżwach jest rozowe futerko, ale w ofercie Risporta znajdziesz tylko profesjonalne modele o standardowym wzornictwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 30 Września Autor Udostępnij Napisano 30 Września Sami sobie jeździjcie z futerkami … różowymi. Pf Kupilem. Z poduszką na języku. Jak się okazało - bardzo ważne to bo zejście kolanem w przód jest komfortowe i sznurówki przez cienki język nie wbija się w górną część podbicia. A wy sobie dalej o futerkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Października Udostępnij Napisano 1 Października W dniu 30.09.2024 o 12:38, Spiochu napisał: Moze w Twoich łyżwach jest rozowe futerko, ale w ofercie Risporta znajdziesz tylko profesjonalne modele o standardowym wzornictwie. Bez futerka nie zakładam łyżew. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi