Skocz do zawartości

Rdzeń drewniany w konstrukcji nart

Kaem

Rekomendowane odpowiedzi

52 minuty temu, Edwin napisał:

Żeby drzewo w narcie zmieścić,to chyba nawet więcej jak jednego trzeba wciągnąć 😁,albo być Coperfildem😄

Drzewo to rośnie.

Wszystko się da - miałem takiego mechanika kiedyś który do silnika zmieścił o dwa litry więcej oleju przy wymianie niż wchodzi do suchego silnika... serio..zmieścił - na rachunku widziałem.

• Haha 3

22 godziny temu, Lexi napisał:

I czar prysł... aja myślałem żee wytrawny narciarz to po kilku skrętach potrafi rozpoznać jakie drzewo jest w narcie i z którego lasu.. 😉

Przychodzi trzech gejów do lekarza i skarżą się, że chyba mają nadwrażliwość odbytu. Lekarz mówi, że musi to zbadać. Bierze pierwszego gościa, każe mu zdjąć spodnie i się pochylić, potem wkłada mu miedzy pośladki drewniana szpatułkę lekarską i pyta:
- Co pan czuje?
- 40 letni jesion, który przeżył dwa pożary lasu, z okolic Suwałk, ścięty dwa sezony temu, obrobiony w tartaku koło Białegostoku, wykończony niemieckim papierem ściernym o ziarnie...
- Dość! Ma pan wrażliwy odbyt, ale zobaczymy jak reszta.
Wchodzi drugi pacjent, sytuacja się powtarza, tylko lekarz ładuje mu miedzy pośladki stetoskop i pyta:
- Co pan czuje?
- Niskoprocentowa ruda żelaza ze złóż północnej Szwecji, wydobyta około 5 lat temu, przetopiona w hucie w Zagłębiu Ruhry, z lekkim dodatkiem manganu, tytanu i...
- Dość! Ma pan wrażliwy odbyt, ale jeszcze sprawdzę ostatniego z was.
Wchodzi trzeci koleś, zdejmuje spodnie, pochyla się, lekarz wkurzony chlusnął mu w tyłek kubek gorącej herbaty, a on na to:
- Oj oj oj!
- Co, gorąca?!
- Nie, gorzka!
  • Haha 3