Dawidsroka Napisano 17 Września Udostępnij Napisano 17 Września Witam, Potrzebuje pomocy w doborze długości nart. Head e-magnum 2023/24 zastanawiam się nad długościami 157 lub 163 cm i nie wiem które będą lepsze. Mój wzrost 170 cm aktualna waga 68 kg umiejętności 5-6 w skali forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Września Udostępnij Napisano 17 Września 51 minut temu, Dawidsroka napisał: Witam, Potrzebuje pomocy w doborze długości nart. Head e-magnum 2023/24 zastanawiam się nad długościami 157 lub 163 cm i nie wiem które będą lepsze. Mój wzrost 170 cm aktualna waga 68 kg umiejętności 5-6 w skali forum Pozdrawiam 163 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września Ważę podobnie ale mam kilka cm wzrostu więcej, kupiłem 163cm i czuję się na nich b. dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września 4 godziny temu, Dany de Vino napisał: i czuję się na nich b. dobrze. @Dany de Vino i jakie plany na narciarskie na sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidsroka Napisano 19 Września Autor Udostępnij Napisano 19 Września Ok, dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi