Mitek Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) 8 godzin temu, grimson napisał: Teraz wiemy znacznie więcej, dlaczego na wschodzie od 02.2022 jest wojna. 12 tajnych, szpiegowskich baz CIA + MI6, założonych na Ukrainie od 2014 roku. Do tego oficjalne wypowiedzi wysoko postawionych urzedników z USA, że wojna jest tylko po to kontynuowana, żeby osłabiać ruskich. Dlaczego trzeba ich osłabiać? Ano dlatego,że ruskie trzymają z Iranem. Jak ruskie będą osłabione, to nie będą wspierać Iranu, jak Izrael będzie chciał zaprowadzić tam demokrację. Dodatkowo próby rozmów pokojowych między Ukraińcami a ruskimi z 04.2022 zostały storpedowane przez Borisa Johnsona, nakazującego naszym wschodnim sąsiadom kontynuowanie walki z agresorem. Więc świat nie jest taki, jaki serwują nam media w wiadomościach głównego nurtu. A ja również czytałem, że teoria płyt litosfery serwowana w wiadomościach głównego nurtu to nieprawda tylko teoria ekspandującej ziemi jest poprawna tym bardziej, że hołdują jej dwaj polscy naukowcy prof. Koziara chyba z Wrocławia i ktoś tam jeszcze z Poznania. Te 2 fakty: 1. Nie jest to teoria głównego nurtu. 2. Wśród rozwijających i głoszących ją są Polacy i to z tytułami. jednoznacznie świadczą o jej prawdziwości. Pozdro Edytowane 22 godziny temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 2 godziny temu, Mitek napisał: A ja również czytałem, że teoria płyt litosfery serwowana w wiadomościach głównego nurtu to nieprawda tylko teoria ekspandującej ziemi jest poprawna tym bardziej, że hołdują jej dwaj polscy naukowcy prof. Koziara chyba z Wrocławia i ktoś tam jeszcze z Poznania. Te 2 fakty: 1. Nie jest to teoria głównego nurtu. 2. Wśród rozwijających i głoszących ją są Polacy i to z tytułami. jednoznacznie świadczą o jej prawdziwości. Pozdro Poczytaj tutaj, a potem mozesz zacząć robić z siebie błazna i głupka na Skiforum: https://euromaidanpress.com/2024/02/26/nyt-12-secret-spy-bases-in-ukraine-show-depth-of-cia-support/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Cześć Wiesławie, Witoldzie... nie powinniście nawet myśleć o waśniach o drobiazgi, słowa czy sformułowania z oczywistych powodów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 55 minut temu, Mitek napisał: Cześć Wiesławie, Witoldzie... nie powinniście nawet myśleć o waśniach o drobiazgi, słowa czy sformułowania z oczywistych powodów. Pozdrowienia Mitek rzecze smutnie: Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w dupie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 10 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Wiesławie, Witoldzie... nie powinniście nawet myśleć o waśniach o drobiazgi, słowa czy sformułowania z oczywistych powodów. Pozdrowienia Żeby myśleć, trzeba mieć czym. Wg krynicy mądrości, piszę bzdury i powtarzam głupoty, czyli jestem niezdolny do samodzielnego myślenia. Jak zatem mogę myśleć o jakichkolwiek waśniach nie posiadając do tego odpowiedniego organu 🤣? Dlatego zakończyłem tę merytoryczną dyskusję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi