Skocz do zawartości

Powódź 2024

Spiochu

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, grimson napisał:

Teraz wiemy znacznie więcej, dlaczego na wschodzie od 02.2022 jest wojna.

12 tajnych, szpiegowskich baz CIA + MI6, założonych na Ukrainie od 2014 roku. Do tego oficjalne wypowiedzi wysoko postawionych urzedników z USA, że wojna jest tylko po to kontynuowana, żeby osłabiać ruskich. Dlaczego trzeba ich osłabiać? Ano dlatego,że ruskie trzymają z Iranem. Jak ruskie będą osłabione, to nie będą wspierać Iranu, jak Izrael będzie chciał zaprowadzić tam demokrację. Dodatkowo próby rozmów pokojowych między Ukraińcami a ruskimi z 04.2022 zostały storpedowane przez Borisa Johnsona, nakazującego naszym wschodnim sąsiadom kontynuowanie walki z agresorem.

Więc świat nie jest taki, jaki serwują nam media w wiadomościach głównego nurtu.

A ja również czytałem, że teoria płyt litosfery serwowana w wiadomościach głównego nurtu to nieprawda tylko teoria ekspandującej ziemi jest poprawna tym bardziej, że hołdują jej dwaj polscy naukowcy prof. Koziara chyba z Wrocławia i ktoś tam jeszcze z Poznania.

Te 2 fakty:

1. Nie jest to teoria głównego nurtu.

2. Wśród rozwijających i głoszących ją są Polacy i to z tytułami.

jednoznacznie świadczą o jej prawdziwości.

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Haha 1

2 godziny temu, Mitek napisał:

A ja również czytałem, że teoria płyt litosfery serwowana w wiadomościach głównego nurtu to nieprawda tylko teoria ekspandującej ziemi jest poprawna tym bardziej, że hołdują jej dwaj polscy naukowcy prof. Koziara chyba z Wrocławia i ktoś tam jeszcze z Poznania.

Te 2 fakty:

1. Nie jest to teoria głównego nurtu.

2. Wśród rozwijających i głoszących ją są Polacy i to z tytułami.

jednoznacznie świadczą o jej prawdziwości.

Pozdro

Poczytaj tutaj, a potem mozesz zacząć robić z siebie błazna i głupka na Skiforum:

https://euromaidanpress.com/2024/02/26/nyt-12-secret-spy-bases-in-ukraine-show-depth-of-cia-support/

55 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Wiesławie, Witoldzie... nie powinniście nawet myśleć o waśniach o drobiazgi, słowa czy sformułowania z oczywistych powodów.

Pozdrowienia

Mitek rzecze smutnie:
Moi drodzy, po co kłótnie,
Po co wasze swary głupie,
Wnet i tak zginiemy w dupie!

• Like 2

10 godzin temu, Mitek napisał:

Cześć

Wiesławie, Witoldzie... nie powinniście nawet myśleć o waśniach o drobiazgi, słowa czy sformułowania z oczywistych powodów.

Pozdrowienia

Żeby myśleć, trzeba mieć czym. Wg krynicy mądrości, piszę bzdury i powtarzam głupoty, czyli jestem niezdolny do samodzielnego myślenia. Jak zatem mogę myśleć o jakichkolwiek waśniach nie posiadając do tego odpowiedniego organu 🤣?

Dlatego zakończyłem tę merytoryczną dyskusję.

• Thanks 1