Skocz do zawartości

Sprzedam narty Salomon S/max 10 165cm - 800zł

wickerman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Sprzedam narty Salomona S/max 10 kupione 2 lata temu jako nowe. Jeżeli ktoś zainteresowany zapraszam priv. Do nart dokładam kijki

Cena jaka mnie interesuje  800zł 

Jeszcze sporo pojeżdżą.

Więcej info na priv.

458198491_509211761833192_8036438654999588071_n.jpg

458655922_8540239519359802_858342642958922138_n.jpg

458310467_1659515088226227_3838575489150010626_n.jpg

458309120_807028791501915_3746570133580476873_n.jpg

Edytowane przez wickerman

15 godzin temu, wickerman napisał:

Witam! Sprzedam narty Salomona S/max 10 kupione 2 lata temu jako nowe. Jeżeli ktoś zainteresowany zapraszam priv. Do nart dokładam kijki i pokrowiec gratis.

Cena jaka mnie interesuje 1100zł 

Jeszcze sporo pojeżdżą.

Więcej info na priv.

458198491_509211761833192_8036438654999588071_n.jpg

458655922_8540239519359802_858342642958922138_n.jpg

458310467_1659515088226227_3838575489150010626_n.jpg

458309120_807028791501915_3746570133580476873_n.jpg

A co to się stało? Nie pasują? O ile pamiętam to był najdłuższy temat nowoczesnej Europy.

pozdro

Edytowane przez Marcos73

7 godzin temu, wickerman napisał:

Dla mnie zbyt męczące do całodziennej jazdy.  

Cześć 

Nie jeździłem na tej narcie ale z tego co teraz czytam to promień praktycznie SL 14m i długiego 20m ,73 pod butem coś w klimat Deacon 74 na której jeździłem ( super narta) i pełny camber więc co więcej chcieć ? Popraw technikę i nie będzie męcząca ! 

Co tym razem chcesz kupić? Bo jakieś zastępstwo pewnie w głowie masz? 

Fajny przykład fazy kupowania a fokus na szkolenie i podnoszenie własnych umiejętności w ….

pozdro

• Like 1

33 minuty temu, Victor napisał:

Cześć 

Nie jeździłem na tej narcie ale z tego co teraz czytam to promień praktycznie SL 14m i długiego 20m ,73 pod butem coś w klimat Deacon 74 na której jeździłem ( super narta) i pełny camber więc co więcej chcieć ? Popraw technikę i nie będzie męcząca ! 

Co tym razem chcesz kupić? Bo jakieś zastępstwo pewnie w głowie masz? 

Fajny przykład fazy kupowania a fokus na szkolenie i podnoszenie własnych umiejętności w ….

pozdro

Na takiej https://www.skionline.pl/worldskitest/volkl-deacon-74,testy,21-22,narty-high-performance-mezczyzni,1325.html

Podziwiam  kolegów którzy doradzają w doborze nart. Prawie każdy i każda którzy pytają ma upatrzone lub już kupione narty . Po pierwsze żadna z tych osób nie potrafi jeździć bo jakby potrafili to by nie pytali na forum . Nie wyobrażam sobie żeby forum wybierało mi narty. Szacun jeszcze raz za porady i cierpliwość. Znam wiele osób z forum i nie tylko gdzie zamieniamy się nartami i bawimy się jazdą kompletnie nie myśląc co jest pod butem. Podsumowując trzeba pisać brutalną prawdę 😁 nie potraficie jeździć i tyle narty tego nie zmienią.  Ale takie są fora  żeby udawać że pytam😜 i proszę o poradę.

Edytowane przez Mikoski
  • Like 7
  • Haha 1

12 godzin temu, wickerman napisał:

Dla mnie zbyt męczące do całodziennej jazdy.  

Szkoda sprzedawać, serio piszę. Ciężko Ci będzie znaleźć coś lepszego, bardziej uniwersalnego co nie będzie przysłowiowym kapciem. S-MAXy to jedne z najlepszych nart jakie są obecnie dostępne na rynku, które są w stanie pogodzić wiele pozornych sprzeczności. Jak sobie kupisz coś miększego i mniej wymagającego to będziesz mieć kłopoty z trzymaniem krawędzi i to nie tylko na lodzie, a w zasadzie na każdym mocno utwardzonym stoku. S-MAX trzyma rewelacyjnie a przy tym oferuje naprawdę bardzo dużą elastyczność, reaktywność i przyjazność. Nie za bardzo widzę nic sensownego na co mógłbyś je zamienić. 

• Like 4

Panowie chłop myślał że potrafi jeździć wziął za namową  tu obecnych 😁 165 cm w dobrej konstrukcji i okazało się że nie potrafi jeździć, po godzinie pewnie uda  spalone i dupa. Nikomu nic nie radzę bo wiem że to nic nie da, sam taki byłem 😜. Jak się naumi to będzie zadowolony z wszystkiego, teraz obstawiam że kupi 155cm z pianki i będzie zachwycony na stoku jakie zajebiste narty posiada 💪 i ok 

Ps Już kiedyś pisałem nie wszyscy muszą jeździć dobrze wystarczy że mają z tego przyjemność i i są bezpieczni na stoku dla siebie i innych narciarzy.

Edytowane przez Mikoski
  • Like 6

4 minuty temu, tomkly napisał:

Na 165 cm w dobrej konstrukcji to i ja czasem jeżdżę. 😀

Ja jeżdżę na 158 cm damska komóra  i zabawa że hej 💪 tylko zawsze mam jakieś leki bo podobno to narta zawodnicza 😱

Edytowane przez Mikoski

6 godzin temu, Mikoski napisał:

Podziwiam  kolegów którzy doradzają w doborze nart. Prawie każdy i każda którzy pytają ma upatrzone lub już kupione narty . Po pierwsze żadna z tych osób nie potrafi jeździć bo jakby potrafili to by nie pytali na forum . Nie wyobrażam sobie żeby forum wybierało mi narty. Szacun jeszcze raz za porady i cierpliwość. Znam wiele osób z forum i nie tylko gdzie zamieniamy się nartami i bawimy się jazdą kompletnie nie myśląc co jest pod butem. Podsumowując trzeba pisać brutalną prawdę 😁 nie potraficie jeździć i tyle narty tego nie zmienią.  Ale takie są fora  żeby udawać że pytam😜 i proszę o poradę.

Damian, ale akurat ten Kolega chyba chciał nauczyć się jeździć (i pewnie się uczy nadal). Jednak efekty nie są takie jak oczekiwał. My wiemy, że niestety trzeba na to poświęcić trochę czasu. Nawet więcej niż trochę, rzekłbym sporo. Narty same jeździć nie będą.

pozdro

ps. Ale masz rację sporo osób chce potwierdzenia, że dobrze wybrali.

• Like 3

Nie chcę wywoływać znowu gówno burzy, każdy ma jakieś swoje preferencje. Mam upatrzone inne narty z górnej półki, na których jeździłem w zeszłym sezonie i innym rozmiarze i jeździło mi się o wiele lepiej i przyjemniej i nie były to piankowo i drewno podobne narty . Jeżeli ktoś ma ochotę kupić Salomony zapraszam . Pozdrawiam 😉

• Like 3

2 godziny temu, wickerman napisał:

Nie chcę wywoływać znowu gówno burzy, każdy ma jakieś swoje preferencje. Mam upatrzone inne narty z górnej półki, na których jeździłem w zeszłym sezonie i innym rozmiarze i jeździło mi się o wiele lepiej i przyjemniej i nie były to piankowo i drewno podobne narty . Jeżeli ktoś ma ochotę kupić Salomony zapraszam . Pozdrawiam 😉

Cóż ...

dobra odpowiedż i tyle.

Co nie zmienia faktu, że - wickermanie - tak czy inaczej nie da się wejść w progress tylko wskutek zmiany narty.

To ja napisałem, samouk i wciąż się douczający, ale po 21 latach już wiem, że tak czy inaczej praca nad sobą rokuje.....także w obszarze naszych pasji. 

Edytowane przez Kaem

2 godziny temu, Mikoski napisał:

Może coś takiego będzie ok 😉

Miko,

no filmik zajefajny.

Ale - słuchaj - powinieneś cuś nad sobą popracować , qrde ... bo niszczysz adeptów brutalnie ... ( ja też tak chciałbym, żeby im szybciej poszło ,ale nie potrafie qrcze_).

Jakiś neurolog??? Może dla Ciebie ,a może i qrde dla mnie ??

Muszę to przemyśleć .

2 minuty temu, Kaem napisał:

Nie znałeś mnie wcześniej, jestem 32 lata po ślubie i moja żona nauczycielka twierdzi że jej największym osiągnięciem edukacyjnym jest zrobienie że mnie człowieka 😜 teraz to jestem miękka faja 😁 niech się cieszą że delikatnie piszę .

• Like 2
  • Haha 2

11 godzin temu, Mikoski napisał:

Cześć

"Przez głos Waszmości Prawda przemawia" i... koniec.

Pytający zwiedzeni pierdoleniem marketingowców będą niechętni temu stwierdzeniu ale prawda jest dokładnie taka jak napisał Damian.

Ucz się jeździć i tyle.

A kto twierdzi inaczej jest kłamcą i oszustem albo ... jednym i drugim a jeszcze próbuje się podszywać pod osobę ogarniającą temat.

Pozdro

16 godzin temu, Marcos73 napisał:

Damian, ale akurat ten Kolega chyba chciał nauczyć się jeździć (i pewnie się uczy nadal). Jednak efekty nie są takie jak oczekiwał. My wiemy, że niestety trzeba na to poświęcić trochę czasu. Nawet więcej niż trochę, rzekłbym sporo. Narty same jeździć nie będą.

pozdro

ps. Ale masz rację sporo osób chce potwierdzenia, że dobrze wybrali.

Marek nie popadaj w chór. Kolega gdy kupował Salomony ważył 56kg, przy 172 cm, w wieku 40 lat. I teraz napisz mi, że te narty nie mają prawa mu "nie pasować".

• Like 2

• wickerman zmienił tytuł na Sprzedam narty Salomon S/max 10 165cm - 800zł