.Beata. Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 40 minut temu, Edwin napisał: Rywalizacji nie lubię,ale już jestem ciekaw w czym nie mam szans... Nie lajkuje, ciężko przebrnąć przez wątek😄 każdy termin i weekend mi pasuje. Jak będę dochodził do siebie po weekendzie dłużej,to najwyżej moi klienci poczekają 😁 😂 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Godzinę temu, .Beata. napisał: 😂 dzięki! Ja słów na wiatr nie rzucam. Jakieś 10 lat temu na pierwszym zlocie na Dzikowcu pojawiłem się z pęknięta łąkotka,a jedyny zjazd jaki zaliczyłem, to był na tyłach nart w duecie że Śpiochem, dał radę. Fajnie było... No nie Mig😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, Edwin napisał: Ja słów na wiatr nie rzucam. Jakieś 10 lat temu na pierwszym zlocie na Dzikowcu pojawiłem się z pęknięta łąkotka,a jedyny zjazd jaki zaliczyłem, to był na tyłach nart w duecie że Śpiochem, dał radę. Fajnie było... No nie Mig😄 To juz chyba 12 lat. 2014 bylismy na Chopoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, mig napisał: To juz chyba 12 lat. 2014 bylismy na Chopoku. Szybko ten czas leci😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 13 godzin temu, .Beata. napisał: KTO BĘDZIE CHCIAŁ, TO SIĘ DOGADA. Tu nikt nikogo nie zaprasza ani nie zmusza. Chcesz - to jesteś, nie - to nie, i tyle. To co @Jan wbijasz? @moruniek to Twój jedyny możliwy termin? @Mitek rozumiem, że liczyć Was dwoje z Rybelkiem (pozdrawiam). Czy jeszcze kogoś liczyć z plusem? @Mikoski? No wiecie, każdy głos na wagę złota;) rozumiem, że @Adam ..DUCH i @Lexi będą obojętnie w jakim terminie… @Chertan? @Gabrik, @KrzysiekK, @Kaem , @Edwin ? Ktoś jeszcze? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi