Skocz do zawartości

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4!

.Beata.

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Marcos73 napisał:

Kurde - ale problemy .... Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził. Może Włochy??? Nie te pod Warszawą. Bo już nie wiem. Na razie liczmy na zimę stulecia. Taki plan. W ferie chyba bez sensu. Adaś ma robotę, mogą być tłumy - wszędzie.

pozdro

Moja robota w kontekście zlotu się nie liczy. Dacie termin ja się dostosuję

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

9 godzin temu, .Beata. napisał:

14-16 luty- będzie Victor 

Cześć

Ten termin niestety nie da rady. Mamy już zapłaconą Austrię. Zauchensee, jakby co... 😉

Z pewnych względów musimy zarezerwować sobie warunkowość naszej decyzji jakakolwiek by nie była ...ale chcemy!

Pozdro

• Thanks 1

34 minuty temu, .Beata. napisał:

Wywęszywuj silnie datę zlotu póki co…. 

Suonko wiesz jak u mnie - dwa tygodnie to kosmos a Ty pytasz o przyszły rok...

Generalnie jak żaden spontan (np. pogrzeb albo inna huczna impra) się nie urodzi to mi rybka..

Zobaczymy jeszcze ile ludzi się zdeklaruje (wpłaci sałatę) – żeby nie było jak kiedyś że był Adam, Ewa ..a ja to nie wiem... czy Stwórca czy raczej wąż... 

Bracie Adamie, zaprawdę Ci powiadam…grzeszysz. Albowiem tylko umiłowani w śniegu bracia i siostry wspólną decyzję podjąć mogą. I nadejdzie ten dzień upragniony, powiadam Ci, nadejdzie, w którym utrapieni i umęczeni bracia i siostry ulgę i odetchnienie odnajdą. Zatem weźcie się ku..a mać wszyscy w garść i pozaznaczajcie tymi pier…..mi lajkami daty…

pozdrawiam

😉

Edytowane przez .Beata.
  • Like 1
  • Thanks 1

50 minut temu, .Beata. napisał:

Bracie Adamie, zaprawdę Ci powiadam…grzeszysz. Albowiem tylko umiłowani w śniegu bracia i siostry wspólną decyzję podjąć mogą. I nadejdzie ten dzień upragniony, powiadam Ci, nadejdzie, w którym utrapieni i umęczeni bracia i siostry ulgę i odetchnienie odnajdą. Zatem weźcie się ku..a mać wszyscy w garść i pozaznaczajcie tymi pier…..mi lajkami daty…

pozdrawiam

😉

Masz rację Beatko, niech się deklarują, gdzie najwięcej głosów - wtedy będzie. Kto nie może - trudno. Zbierać kasę.

pozdro

19 godzin temu, Marcos73 napisał:

Byłby sztos!

pozdro

Sztos! na Moltku 👍

Może warto podać koszty,wszystko za dwie osoby wyszło około 1400 zł, trzy noclegi, karnety na dwa dni i wszystkie koszty poboczne czyli paliwo winiety jedzenie i napitki. Zwardoń na pewno nie będzie tańszy.

• Like 1

5 minut temu, Mikoski napisał:

Sztos! na Moltku 👍

Może warto podać koszty,wszystko za dwie osoby wyszło około 1400 zł, trzy noclegi, karnety na dwa dni i wszystkie koszty poboczne czyli paliwo winiety jedzenie i napitki. Zwardoń na pewno nie będzie tańszy.

Jestem za 💪 może być i kwiecień na  Moltku 😅 tak dla ułatwienia terminu 🫣

• Like 1

12 minut temu, Mikoski napisał:

W tej cenie to tylko początek kwietnia i gwarancja że śnieg będzie na pewno.

Z mojej perspektywy to najważniejsze poznanie Was w realu następnie śnieg a finanse na końcu które i tak pomijam. Decydujcie sami kiedy to ja spróbuję sie  dostosować choć bankowo początek marca jak już nadmieniłem wcześniej mam wyjazd więc ten termin odpada-najwyżej za rok 😉 świat się nie zawali przecież .  

Pozdro serdeczne 

• Like 1
  • Haha 1

Godzinę temu, Jan napisał:

wiem wiem - jestem tylko kibicem ale przed laty organizowałem podobne zloty rezwrwując dużą salę w Murowańcu

w kwietniu na 30 osób i śnieg był zawsze

Pierdolenie. Jakoś na żądnym spotkaniu gdzie byli ludzie z forum Cię nie widziałem.

W Murowańcu też nie.

Edytowane przez Mitek
  • Haha 1

3 godziny temu, Mikoski napisał:

Sztos! na Moltku 👍

Ja tam nie liczyłem, zapamiętałem tylko te 3 stówki😀. Ale skoro tak piszesz, to pewnie tak było. Mimo wszystko 7 stówek za weekend/osobę to sztos. W gruncie rzeczy to chyba dojazd był droższy niż pobyt z karnetem. Było super, wyjazd z cyklu - nie zapomnę do końca życia. Dzięki Wam, ofcourse.

pozdro dla Ciebie i Konstancji😉

D’Atagnan⛷️

• Haha 1

• .Beata. zmienił tytuł na Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4!