Marcos73 Napisano Poniedziałek o 12:08 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:08 16 minut temu, Mikoski napisał: Około połowy marca corocznie robimy męski wyjazd w Alpy , czasami tydzień wcześniej czasami tydzień później ,ja Piotr Tomkly Marcos też deklarował więc może być różnie w marcu Damiano - zaraz po feriach, przecież to weekend tylko. Z resztą później, to nie wiadomo czy będzie działać - zobaczymy jaka zima będzie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Poniedziałek o 12:35 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:35 (edytowane) 26 minut temu, Marcos73 napisał: Damiano - zaraz po feriach, przecież to weekend tylko. Z resztą później, to nie wiadomo czy będzie działać - zobaczymy jaka zima będzie. pozdro Od lat jeździmy drugi weekend marca w Alpy a kto wie jak będzie teraz. Zawsze około połowy miesiąca Edytowane Poniedziałek o 12:36 przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 13:15 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:15 40 minut temu, Mikoski napisał: Od lat jeździmy drugi weekend marca w Alpy a kto wie jak będzie teraz. Zawsze około połowy miesiąca To pierwszy masz wolny 🙂 pozdro Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 18:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:45 W dniu 2.11.2024 o 19:03, Lexi napisał: Nie pamiętam jak było w tym roku w styczniu w ZW.. stok sie utrzymał?.. @Adam ..DUCH? Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 19:00 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:00 13 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Oczywiście A Tobie pasuje jakiś termin? Jesteś na miejscu, ale w sezonie. Jak poza? Wygibasy na Moltku da zaakceptowania? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Poniedziałek o 19:36 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:36 50 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Wtorek o 06:50 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:50 11 godzin temu, Marcos73 napisał: A Tobie pasuje jakiś termin? Jesteś na miejscu, ale w sezonie. Jak poza? Wygibasy na Moltku da zaakceptowania? pozdro Ja jestem na miejscu od 20.12. Na wiosnę nic nie planuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Czyli pierwsze podejscie 10-12/01/2025 ? Ustalone? Pytam bo czas najwyzszy potwierdzac terminy innych wyjazdow.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu Zarezerwowałam dla nas pokoje Michale 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, .Beata. napisał: Zarezerwowałam dla nas pokoje Michale 😉 Gdzie Słonko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 19 minut temu, Lexi napisał: Gdzie Słonko? W Zwardoniu słonko 😉 pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 10-12 styczeń, jeśli ktoś jeszcze chętny na od 8-9, lub w ogóle na zlot, to poproszę o informację Halka, mamy wysłać zaliczkę w kwocie 500 zł - wychodzi po 50 ziko za osobę, nocleg 80/os/noc śniadanie 30, obiadek 40, jeśli są chętni to też poproszę o informację reszta do rozliczenia gotówką pierwsze trzy feryjne tygodnie ma 100% potwierdzonego obłożenia Edytowane 9 godzin temu przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, .Beata. napisał: 10-12 styczeń, jeśli ktoś jeszcze chętny na od 8-9, lub w ogóle na zlot, to poproszę o informację Halka, mamy wysłać zaliczkę w kwocie 500 zł - wychodzi po 50 ziko za osobę, nocleg 80/os/noc śniadanie 30, obiadek 40, jeśli są chętni to też poproszę o informację pierwsze trzy feryjne tygodnie ma 100% potwierdzonego obłożenia Ok ..wysyłam zaliczkę - jak coś to dopłacę gotowizną.. edit..Ostatnio u nich wyglądało to tak że śniadanie było wspólne (w osobnej jadalni na piętrze) ..a obiadek jak kto przyszedł i zamówił - w końcu to knajpa na dole jest..ale jak trzeba wcześniej to ja sie piszę oczywiście - co do przyjazdu wcześniej to jeszcze nie wiem ale obgadamy w grudniu jak sie uda wbić na babciowe.. 😉 Edytowane 8 godzin temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, Lexi napisał: Gdzie Słonko? Nie badz taki ciekawski... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: 10-12 styczeń, jeśli ktoś jeszcze chętny na od 8-9, lub w ogóle na zlot, to poproszę o informację Halka, mamy wysłać zaliczkę w kwocie 500 zł - wychodzi po 50 ziko za osobę, nocleg 80/os/noc śniadanie 30, obiadek 40, jeśli są chętni to też poproszę o informację reszta do rozliczenia gotówką pierwsze trzy feryjne tygodnie ma 100% potwierdzonego obłożenia Blikiem mogę Ci puścić na telefon? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Marcos73 napisał: Blikiem mogę Ci puścić na telefon? pozdro poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Marcos73 napisał: Blikiem mogę Ci puścić na telefon? pozdro Haha, wykasowałeś mój numer? - pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 36 minut temu, .Beata. napisał: Haha, wykasowałeś mój numer? - pytanie retoryczne Nie wiem - ale Maras mnie poratował. Nie mogłem się doszukać w telefonie. Ale już mam 🙂 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu @Lexi dopiero teraz doczytałam edit-a. Wbić zawsze możesz, zwłaszcza z Ewką, ale, ale będziesz musiał wybrać , bo babciowe przysługuje tylko raz;) knajpa czynna jest 11-19. 507765712 nr na blika czy coś tam 97 1140 2004 0000 3602 7520 0127 przytulę każdą wpłatę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi