Marcos73 Napisano Poniedziałek o 12:08 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:08 16 minut temu, Mikoski napisał: Około połowy marca corocznie robimy męski wyjazd w Alpy , czasami tydzień wcześniej czasami tydzień później ,ja Piotr Tomkly Marcos też deklarował więc może być różnie w marcu Damiano - zaraz po feriach, przecież to weekend tylko. Z resztą później, to nie wiadomo czy będzie działać - zobaczymy jaka zima będzie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Poniedziałek o 12:35 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:35 (edytowane) 26 minut temu, Marcos73 napisał: Damiano - zaraz po feriach, przecież to weekend tylko. Z resztą później, to nie wiadomo czy będzie działać - zobaczymy jaka zima będzie. pozdro Od lat jeździmy drugi weekend marca w Alpy a kto wie jak będzie teraz. Zawsze około połowy miesiąca Edytowane Poniedziałek o 12:36 przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 13:15 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:15 40 minut temu, Mikoski napisał: Od lat jeździmy drugi weekend marca w Alpy a kto wie jak będzie teraz. Zawsze około połowy miesiąca To pierwszy masz wolny 🙂 pozdro Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 18:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:45 W dniu 2.11.2024 o 19:03, Lexi napisał: Nie pamiętam jak było w tym roku w styczniu w ZW.. stok sie utrzymał?.. @Adam ..DUCH? Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 19:00 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:00 13 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Oczywiście A Tobie pasuje jakiś termin? Jesteś na miejscu, ale w sezonie. Jak poza? Wygibasy na Moltku da zaakceptowania? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Poniedziałek o 19:36 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:36 50 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Wtorek o 06:50 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:50 11 godzin temu, Marcos73 napisał: A Tobie pasuje jakiś termin? Jesteś na miejscu, ale w sezonie. Jak poza? Wygibasy na Moltku da zaakceptowania? pozdro Ja jestem na miejscu od 20.12. Na wiosnę nic nie planuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Czyli pierwsze podejscie 10-12/01/2025 ? Ustalone? Pytam bo czas najwyzszy potwierdzac terminy innych wyjazdow.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu Zarezerwowałam dla nas pokoje Michale 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Godzinę temu, .Beata. napisał: Zarezerwowałam dla nas pokoje Michale 😉 Gdzie Słonko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 19 minut temu, Lexi napisał: Gdzie Słonko? W Zwardoniu słonko 😉 pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 10-12 styczeń, jeśli ktoś jeszcze chętny na od 8-9, lub w ogóle na zlot, to poproszę o informację Halka, mamy wysłać zaliczkę w kwocie 500 zł - wychodzi po 50 ziko za osobę, nocleg 80/os/noc śniadanie 30, obiadek 40, jeśli są chętni to też poproszę o informację reszta do rozliczenia gotówką pierwsze trzy feryjne tygodnie ma 100% potwierdzonego obłożenia Edytowane 11 godzin temu przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, .Beata. napisał: 10-12 styczeń, jeśli ktoś jeszcze chętny na od 8-9, lub w ogóle na zlot, to poproszę o informację Halka, mamy wysłać zaliczkę w kwocie 500 zł - wychodzi po 50 ziko za osobę, nocleg 80/os/noc śniadanie 30, obiadek 40, jeśli są chętni to też poproszę o informację pierwsze trzy feryjne tygodnie ma 100% potwierdzonego obłożenia Ok ..wysyłam zaliczkę - jak coś to dopłacę gotowizną.. edit..Ostatnio u nich wyglądało to tak że śniadanie było wspólne (w osobnej jadalni na piętrze) ..a obiadek jak kto przyszedł i zamówił - w końcu to knajpa na dole jest..ale jak trzeba wcześniej to ja sie piszę oczywiście - co do przyjazdu wcześniej to jeszcze nie wiem ale obgadamy w grudniu jak sie uda wbić na babciowe.. 😉 Edytowane 10 godzin temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, Lexi napisał: Gdzie Słonko? Nie badz taki ciekawski... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: 10-12 styczeń, jeśli ktoś jeszcze chętny na od 8-9, lub w ogóle na zlot, to poproszę o informację Halka, mamy wysłać zaliczkę w kwocie 500 zł - wychodzi po 50 ziko za osobę, nocleg 80/os/noc śniadanie 30, obiadek 40, jeśli są chętni to też poproszę o informację reszta do rozliczenia gotówką pierwsze trzy feryjne tygodnie ma 100% potwierdzonego obłożenia Blikiem mogę Ci puścić na telefon? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Marcos73 napisał: Blikiem mogę Ci puścić na telefon? pozdro poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Marcos73 napisał: Blikiem mogę Ci puścić na telefon? pozdro Haha, wykasowałeś mój numer? - pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 36 minut temu, .Beata. napisał: Haha, wykasowałeś mój numer? - pytanie retoryczne Nie wiem - ale Maras mnie poratował. Nie mogłem się doszukać w telefonie. Ale już mam 🙂 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu @Lexi dopiero teraz doczytałam edit-a. Wbić zawsze możesz, zwłaszcza z Ewką, ale, ale będziesz musiał wybrać , bo babciowe przysługuje tylko raz;) knajpa czynna jest 11-19. 507765712 nr na blika czy coś tam 97 1140 2004 0000 3602 7520 0127 przytulę każdą wpłatę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi