.Beata. Napisano Czwartek o 17:03 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 17:03 40 minut temu, Edwin napisał: Rywalizacji nie lubię,ale już jestem ciekaw w czym nie mam szans... Nie lajkuje, ciężko przebrnąć przez wątek😄 każdy termin i weekend mi pasuje. Jak będę dochodził do siebie po weekendzie dłużej,to najwyżej moi klienci poczekają 😁 😂 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Czwartek o 18:29 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:29 Godzinę temu, .Beata. napisał: 😂 dzięki! Ja słów na wiatr nie rzucam. Jakieś 10 lat temu na pierwszym zlocie na Dzikowcu pojawiłem się z pęknięta łąkotka,a jedyny zjazd jaki zaliczyłem, to był na tyłach nart w duecie że Śpiochem, dał radę. Fajnie było... No nie Mig😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Czwartek o 19:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:54 Godzinę temu, Edwin napisał: Ja słów na wiatr nie rzucam. Jakieś 10 lat temu na pierwszym zlocie na Dzikowcu pojawiłem się z pęknięta łąkotka,a jedyny zjazd jaki zaliczyłem, to był na tyłach nart w duecie że Śpiochem, dał radę. Fajnie było... No nie Mig😄 To juz chyba 12 lat. 2014 bylismy na Chopoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Czwartek o 20:05 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:05 10 minut temu, mig napisał: To juz chyba 12 lat. 2014 bylismy na Chopoku. Szybko ten czas leci😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Czwartek o 21:34 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:34 13 godzin temu, .Beata. napisał: KTO BĘDZIE CHCIAŁ, TO SIĘ DOGADA. Tu nikt nikogo nie zaprasza ani nie zmusza. Chcesz - to jesteś, nie - to nie, i tyle. To co @Jan wbijasz? @moruniek to Twój jedyny możliwy termin? @Mitek rozumiem, że liczyć Was dwoje z Rybelkiem (pozdrawiam). Czy jeszcze kogoś liczyć z plusem? @Mikoski? No wiecie, każdy głos na wagę złota;) rozumiem, że @Adam ..DUCH i @Lexi będą obojętnie w jakim terminie… @Chertan? @Gabrik, @KrzysiekK, @Kaem , @Edwin ? Ktoś jeszcze? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 07:05 Udostępnij Napisano Piątek o 07:05 12 godzin temu, Edwin napisał: Ja słów na wiatr nie rzucam. Jakieś 10 lat temu na pierwszym zlocie na Dzikowcu pojawiłem się z pęknięta łąkotka,a jedyny zjazd jaki zaliczyłem, to był na tyłach nart w duecie że Śpiochem, dał radę. Fajnie było... No nie Mig😄 Otwarty Dzikowiec na całej długości stoku- obecnie można pomarzyć. Ze względów finansowych naśniezaja tylko ten krótki odcinek (i płaski) stoku, gdzie jest orczyk po lewej stronie. Najbardziej apetyczna część Dzikowca od lat nie jest uruchamiana 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Piątek o 17:12 Udostępnij Napisano Piątek o 17:12 W dniu 31.10.2024 o 09:04, .Beata. napisał: To co @Jan wbijasz? jak będę w tym terminie w Katowicach to podjadę pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 17:31 Udostępnij Napisano Piątek o 17:31 18 minut temu, Jan napisał: jak będę w tym terminie w Katowicach to podjadę pociągiem Raczej nie pociągiem 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 12:53 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 12:53 Stan głosowania na dziś: 10-12.01 _ 11 osób 17-19.01 _ 9 osób 14-16.02 _ 9 osób 7-9.03 _ 12 osób Sytuacja napięta, nie głosował jeszcze Piotrek. Może dwa złoty co? - i styczniowy i marcowy… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Sobota o 14:45 Udostępnij Napisano Sobota o 14:45 Hej, sorry, ale siedzę na safari nurkowym na Malediwach poza zasięgiem internetu cały dzień, dzięki Beata za cynk. Ja najchętniej ten marzec, w styczniu oba weekendy zajęte, jestem z Szabirem we Francji, luty jak trzeba to też będzie wchodzić w grę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 17:12 Udostępnij Napisano Sobota o 17:12 4 godziny temu, .Beata. napisał: Stan głosowania na dziś: 10-12.01 _ 11 osób 17-19.01 _ 9 osób 14-16.02 _ 9 osób 7-9.03 _ 12 osób Sytuacja napięta, nie głosował jeszcze Piotrek. Może dwa złoty co? - i styczniowy i marcowy… Betty, że względu na niepewną aurę, zrobiłbym jak piszesz - 2 zloty. W styczniu - jak będzie śnieg i w marcu jak będzie śnieg. Myślę, że z rezerwacją w tych terminach to nie ma się co wypuszczać, bo miejsca będą. Ja bym poczekał i przed świętami jak już będą jakieś dokładniejsze prognozy - wtedy rezerwować. Teraz można, ale bardzo wstępnie. 10-12.01.2025 to termin idealny - po 3-ech Królach a przed feriami. Kto może - to przyjedzie. Na wiosnę drugi, a jak się trafi promka w Austrii, to czemu nie. Pokoje są tam super i nie jest bardzo daleko. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 17:20 Udostępnij Napisano Sobota o 17:20 (edytowane) A po co śnieg? Zresztą ostatnio miało nie być na 100% a było aż za dużo... Śnieg jakoś się ogarnie albo zastąpi albo zrobi cokolwiek... Ważne żeby ekipa fajna była. Pozdro Edytowane Sobota o 17:21 przez Mitek 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Sobota o 18:03 Udostępnij Napisano Sobota o 18:03 Nie pamiętam jak było w tym roku w styczniu w ZW.. stok sie utrzymał?.. @Adam ..DUCH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Sobota o 18:13 Udostępnij Napisano Sobota o 18:13 53 minuty temu, Marcos73 napisał: Betty, że względu na niepewną aurę, zrobiłbym jak piszesz - 2 zloty. W styczniu - jak będzie śnieg i w marcu jak będzie śnieg. Myślę, że z rezerwacją w tych terminach to nie ma się co wypuszczać, bo miejsca będą. Ja bym poczekał i przed świętami jak już będą jakieś dokładniejsze prognozy - wtedy rezerwować. Teraz można, ale bardzo wstępnie. 10-12.01.2025 to termin idealny - po 3-ech Królach a przed feriami. Kto może - to przyjedzie. Na wiosnę drugi, a jak się trafi promka w Austrii, to czemu nie. Pokoje są tam super i nie jest bardzo daleko. pozdro Cwaniaczek. Masz do przejechania na zlot dwie godzinki a na jakikolwiek narty to i na rowerze byś pojechał... My mamy taki rok, że nie życzę nawet Krzyżakom ale już światło (nie światełko!!!) w tunelu widać więc jesteśmy napięci. Może Hochkar... ma tam fajne kwaterki po taniości - poza dojazdem koszt będzie naprawdę OK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 18:23 Udostępnij Napisano Sobota o 18:23 6 minut temu, Mitek napisał: Cwaniaczek. Masz do przejechania na zlot dwie godzinki a na jakikolwiek narty to i na rowerze byś pojechał... My mamy taki rok, że nie życzę nawet Krzyżakom ale już światło (nie światełko!!!) w tunelu widać więc jesteśmy napięci. Może Hochkar... ma tam fajne kwaterki po taniości - poza dojazdem koszt będzie naprawdę OK. Wiem, że mam blisko, ale wiedziała teraz jest pogoda. Trudno wyczuć. Ci z daleka będą rezygnować przez brak warunków do jazdy. Na Moltek czy Hockhar mam tak samo daleko. Ale tam śnieg będzie. 2 lata temu była petarda, bo spadł śnieg. W zeszłym roku zamknęli, a nawet nie wiem kiedy otwarli Zwardoń. Znalezienie terminu, żeby pasował wszystkim - trudne. Może coś w ten deseń - na raty. Jak w styczniu nie wypali, to marzec. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 19:17 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 19:17 Nie ważne gdzie, nie ważne jak, ważne z kim. A to, że ekipa jest zajebista chyba nie ma wątpliwości….? 977 km, w jedną stronę….na weekend??? - jakby chyba gdzieś to już czytałam… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 20:03 Udostępnij Napisano Sobota o 20:03 44 minuty temu, .Beata. napisał: Nie ważne gdzie, nie ważne jak, ważne z kim. A to, że ekipa jest zajebista chyba nie ma wątpliwości….? 977 km, w jedną stronę….na weekend??? - jakby chyba gdzieś to już czytałam… To nie 1700 - delikatna różnica😉. Wtedy z 4 dni trzeba - ale warto. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 09:57 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:57 (edytowane) Cze Zastanówcie się czy nie lepiej ustalić 2 terminy zlotów, żeby choć jeden doszedł do skutku. Najwięcej chętnych jest na marzec, ale wszystko zależy od warunków śniegowych. Spotkanie, spotkaniem ale pasuje coś wspólnie poszurać. Ja jednak optuję za styczniem 10-12 jako pierwszy termin, a drugi w marcu, być może zagraniczny uda się sklecić. Baza przeładunkowa wówczas u Damiano w pępku świata, aby jechać jak najmniejszą ilością samochodów. Ja, Mikoski, Mitek i Piotrek Cheertan mamy duże samochody i możemy komfortowo przewieźć 14 osób. Reszta nie wiem czym jeździ. Jest Insignia Kombi, Superb, Sharan i V-ka. Ja dodatkowo w razie potrzeby mogę wywalić fotele (jak będzie mniej osób) i zabrać masę bagażu. Nie jest to fantastyka, tylko możliwe do realizacji. Potrzeba 4 dni wolne. 1-szy dojazd, 2 dni jazdy i 4-Ty powrót. W sumie 3 noclegi. Do przemyślenia. pozdro ps. Dajcie lajka, jeśli uważacie że to nie jest głupi pomysł. Innymi emotkami można wyrażać swoją dezaprobatę, przynajmniej będę wiedział na kim nie można polegać😀. Brak głosu oznacza milczący akcept. Edytowane Niedziela o 18:47 przez Marcos73 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Niedziela o 17:26 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:26 7 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Zastanówcie się czy nie lepiej ustalić 2 terminy zlotów, żeby choć jeden doszedł do skutku. Najwięcej chętnych jest na marzec, ale wszystko zależy od warunków śniegowych. Spotkanie, spotkaniem ale pasuje coś wspólnie poszurać. Ja jednak optuję za styczniem 10-12 jako pierwszy termin, a drugi w marcu, być może zagraniczny uda się sklecić. Baza przeładunkowa wówczas u Damiano w pępku świata, aby jechać jak najmniejszą ilością samochodów. Ja, Mikoski, Mitek i Piotrek Cheertan mamy duże samochody i możemy komfortowo przewieźć 14 osób. Reszta nie wiem czym jeździ. Jest Insignia Kombi, Superb, Sharan i V-ka. Ja dodatkowo w razie potrzeby mogę wywalić fotele (jak będzie mniej osób) i zabrać masę bagażu. Nie jest to fantastyka, tylko możliwe do realizacji. Potrzeba 4 dni wolne. 1-szy dojazd, 2 dni jazdy i 4-Ty powrót. W sumie 3 noclegi. Do przemyślenia. pozdro ps. Dajcie lajka, jeśli uważacie że to nie jest głupi pomysł. Cześć I tak się zdobywa zasięgi w necie... Co do wyjazdu to na Śląsk można chyba nawet po nartach wrócić jakby były np. fajne warunki. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 18:17 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:17 49 minut temu, brachol napisał: Cześć I tak się zdobywa zasięgi w necie... Co do wyjazdu to na Śląsk można chyba nawet po nartach wrócić jakby były np. fajne warunki. pozdro Słabe te zasięgi😀. Pożyjemy, zobaczymy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Niedziela o 21:19 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:19 czyli 10(9)- 11/)01. Kto przeciw? Nie widzę nie słyszę.... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 11:36 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 11:36 (9)10-12 styczeń : @brachol+ żonka, @Mitek+Rybelek, @mig, @Marcos73, @Adam ..DUCH, @Lexi, @Edwin, @moruniek, ja + Ela do marcowego terminu dochodzi Damiano z Konstancją i Piotrek z Anią, nie będzie żonki brachola i Eli. I teraz, żeby nie było niemiło i pretensji, że wygrał marzec a my kombinujemy, pytanie: czy wszyscy styczniowi przyjadą też w marcu? - albo odwrotnie - czy reszta marcowa (nie licząc Damiana i Piotra) będzie w styczniu, lub jak Marcos zaproponował zamiast marca w Zwardoniu - Moltek albo coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 11:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:51 Około połowy marca corocznie robimy męski wyjazd w Alpy , czasami tydzień wcześniej czasami tydzień później ,ja Piotr Tomkly Marcos też deklarował więc może być różnie w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 11:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:51 Styczeń 10-12 mogę potwierdzić zadatkiem już teraz. Pierwszy tydzien marca mogą zahaczyc mi Wlochy... a moze nie... bede wiedzial dopiero pod koniec stycznia.... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 12:06 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:06 Ja na początku marca będę w ZW jak coś, ale będę optował nad możliwością 4 dniówki za granicą - może się coś trafi. Wiosna jest długa i nie ma co zdziwiać, że każdy zaraz na początku marca już pojedzie gdzieś za granicę. Bez przesady. Zwardoń ewentualnie zaraz po feriach - o ile będzie śnieg. Jeszcze sporo czasu do wiosny. W ZW nie będzie problemu (a raczej nie powinno być) z rezerwacją miejsc po feriach. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi