Skocz do zawartości

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4!

.Beata.

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, Edwin napisał:

Rywalizacji nie lubię,ale już jestem ciekaw w czym nie mam szans...

Nie lajkuje, ciężko przebrnąć przez wątek😄 każdy termin i weekend mi pasuje. Jak będę dochodził do siebie po weekendzie dłużej,to najwyżej moi klienci poczekają 😁

😂 dzięki!

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Godzinę temu, .Beata. napisał:

😂 dzięki!

Ja słów na wiatr nie rzucam. Jakieś 10 lat temu na pierwszym zlocie na Dzikowcu pojawiłem się z pęknięta łąkotka,a jedyny zjazd jaki zaliczyłem, to był na tyłach nart w duecie że Śpiochem, dał radę.

Fajnie było... No nie Mig😄

Godzinę temu, Edwin napisał:

Ja słów na wiatr nie rzucam. Jakieś 10 lat temu na pierwszym zlocie na Dzikowcu pojawiłem się z pęknięta łąkotka,a jedyny zjazd jaki zaliczyłem, to był na tyłach nart w duecie że Śpiochem, dał radę.

Fajnie było... No nie Mig😄

To juz chyba 12 lat. 2014 bylismy na Chopoku.

13 godzin temu, .Beata. napisał:

KTO BĘDZIE CHCIAŁ, TO SIĘ DOGADA.

Tu nikt nikogo nie zaprasza ani nie zmusza. Chcesz - to jesteś, nie - to nie, i tyle. To co @Jan wbijasz?

@moruniek to Twój jedyny możliwy termin?

@Mitek rozumiem, że liczyć Was dwoje z Rybelkiem (pozdrawiam).

Czy jeszcze kogoś liczyć z plusem? @Mikoski? No wiecie, każdy głos na wagę złota;)  rozumiem, że @Adam ..DUCH i @Lexi będą obojętnie w jakim terminie…

@Chertan@Gabrik, @KrzysiekK, @Kaem , @Edwin ? Ktoś jeszcze?

Tak.