Skocz do zawartości

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4!

.Beata.

Rekomendowane odpowiedzi

53 minuty temu, Jan napisał:

wtedy jeszcze nie było internetu a rezerwację w Murowańcu trzeba było zrobić osobiście

O widzę, że zaczynasz bawić się w Andrzeja. Ja w Murowańcu bywałem rzadko bo zazwyczaj kończyłem tam przy swastykach. Sypiałem w PiHMie.

Pozdro

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

25 minut temu, Mitek napisał:

O widzę, że zaczynasz bawić się w Andrzeja. Ja w Murowańcu bywałem rzadko bo zazwyczaj kończyłem tam przy swastykach. Sypiałem w PiHMie.

Pozdro

bo to były czasy kiedy 20 osób potrafiło się umówić bez internetu, smartfona a wielu nawet nie miało zwykłego telefonu w domu a teraz 8 osób nie potrafi się dogadać

13 minut temu, Jan napisał:

bo to były czasy kiedy 20 osób potrafiło się umówić bez internetu, smartfona a wielu nawet nie miało zwykłego telefonu w domu a teraz 8 osób nie potrafi się dogadać

Kolejny kurwa piewca Średniowiecza...

W tamtych czasach nawet bym nie marzył o szansie poznania tych ludzi a dogadać się nie mogą bo żyją, mają od cholery różnych zajęć, pracy, pasji, znajomych a nie zajmują się wspominkami jak to było fajnie gdy byłem młody.

Pozdro

43 minuty temu, Mitek napisał:

O widzę, że zaczynasz bawić się w Andrzeja.

Fakt, kilka wspomnień z Murowańca. 🙂 Na przełomie grudnia i stycznia 1968 r. spędziłem tydzień na moim pierwszym kursie narciarskim w życiu. Ćwiczyliśmy na pobliskim pólku i jeździli oczywiście w Gąsienicowej.

Ale w kwietniu 72' (z dokładnościa do roku) spędziłem 2-3 dni w Murowańcu. Wybrałem się samotnie, ale spotkałem w schronisku kilku znajomych z roku. Może Jan też wtedy tam był. 🙂 Wieczorem graliśmy w brydża, palili papierosy, spaliśmy w śpiworach (chyba) na marnie ogranym strychu, a w dzień oczywiście jeździłem samotnie z Kasprowego.

• Like 1

Godzinę temu, Jan napisał:

Na szybko policzylem.... bylem na min. 8 spotkaniach zimowych z kilkunastoma osobami ze skiforum i skimanii i 2(3?) ze skionline + kilku letnich rowerorowych. Nie licze spotkan z grupą gliwicką, bo tych i innych  spontanicznych w kilka osob  bylo kilkadziesiat.

A na ilu Ty byles? Wiec weź nie pie...dol, że 8 osob nie potrafi sie dogadac... 

Edytowane przez mig
  • Like 2

8 godzin temu, mig napisał:

Na szybko policzylem.... bylem na min. 8 spotkaniach zimowych z kilkunastoma osobami ze skiforum i skimanii i 2(3?) ze skionline + kilku letnich rowerorowych. Nie licze spotkan z grupą gliwicką, bo tych i innych  spontanicznych w kilka osob  bylo kilkadziesiat.

A na ilu Ty byles? Wiec weź nie pie...dol, że 8 osob nie potrafi sie dogadac... 

A parę spotkań było na ponad 100 osób i jakoś się dogadali...

Edytowane przez Mitek
  • Like 1

KTO BĘDZIE CHCIAŁ, TO SIĘ DOGADA.

Tu nikt nikogo nie zaprasza ani nie zmusza. Chcesz - to jesteś, nie - to nie, i tyle. To co @Jan wbijasz?

@moruniek to Twój jedyny możliwy termin?

@Mitek rozumiem, że liczyć Was dwoje z Rybelkiem (pozdrawiam).

Czy jeszcze kogoś liczyć z plusem? @Mikoski? No wiecie, każdy głos na wagę złota;)  rozumiem, że @Adam ..DUCH i @Lexi będą obojętnie w jakim terminie…

@Chertan@Gabrik, @KrzysiekK, @Kaem , @Edwin ? Ktoś jeszcze?

• Like 1

6 minut temu, .Beata. napisał:

Tu nikt nikogo nie zaprasza ani nie zmusza. Chcesz - to jesteś, nie - to nie, i tyle. To co @Jan wbijasz?

Czy jeszcze kogoś liczyć z plusem? @Mikoski? No wiecie, każdy głos na wagę złota;)  rozumiem, że @Adam ..DUCH i @Lexi będą obojętnie w jakim terminie…

Dwie osoby z Mikołowa 👍

• Like 2

39 minut temu, .Beata. napisał:

Ja bym się nieśmiało zgłosił...

• Like 1
  • Haha 1

Ja się piszę w taki sposób że nie podejmę wcześniej żadnej decyzji bo znów dam plamę i będę k… świecił oczyma i ze smutkiem oglądał takie zajebiste filmiki jak ostatnio wrzucił @Adam ..DUCH… Los zdrowotny rzucił mnie na banicję towarzyską i alkoholu nie piję więc decyzję podejmuje na ostatnią chwilę rezerwując spanie gdziekolwiek. Na wieczorne pogaduchy po prostu dojadę gdzie trzeba i wrócę. I nie ma znaczenia czy będę sam czy z moimi trollami ( Rafał i ,,Leośka,, ). Termin tak samo - dowolny. Od 17. lutego mamy podkarpackie ferie i chcemy gdzieś pojechać żeby uniknąć tłumów  i wtedy może uderzymy na Bachledowa dolinę. Więc wtedy ja na zlocie nie będę. Reszta wyjdzie w praniu. Niezmiennie bardzo chce .. to oczywiste. 

Edytowane przez KrzysiekK
  • Like 1

7 godzin temu, .Beata. napisał:

Jestem z Wami.

Mi każdy termin pasuje, jestem elastyczny. Czy będę mógł jeździć, czy nie to będę.

Tylko opiekunkę do mojej kotki muszę znaleźć 😁😁No i mówiłaś, że dasz mi wygrać,tylko jeszcze nie wiadomo w jakiej konkurencji😁

Edytowane przez Edwin

6 godzin temu, .Beata. napisał:

Ale wiesz, że…. takie rzeczy (czytaj wpisowe) nie są tanie?;)

Liczę się z kosztami, co jak wiadomo, dla poznaniaka nie jest łatwe. 

6 godzin temu, Lexi napisał:

Robisz pigwówkę czy jesteś świeżo upieczoną babcią?

Babcią to raczej za dobrą nie będę, może już lepiej mi wyjdą jakieś napitki.

• Haha 2

17 minut temu, Edwin napisał:

Jestem z Wami.

Mi każdy termin pasuje, jestem elastyczny. Czy będę mógł jeździć, czy nie to będę.

Tylko opiekunkę do mojej kotki muszę znaleźć 😁😁No i mówiłaś, że dasz mi wygrać,tylko jeszcze nie wiadomo w jakiej konkurencji😁

Do mojego Luśka przychodzi sąsiadka … polecam. Nawet kilka wizyt pilotujących przed wyjazdem jest wskazane. 🤣

6E8D8F11-0D37-471B-A91B-4E1CC1921CEA.jpeg

15 minut temu, Edwin napisał:

Jestem z Wami.

W conajmniej jednej nie masz szans, jakakolwiek niewiadoma reszta do podziału 😉 

polajkuj daty proszę 

3 minuty temu, .Beata. napisał:

W conajmniej jednej nie masz szans, jakakolwiek niewiadoma reszta do podziału 😉 

polajkuj daty proszę 

Rywalizacji nie lubię,ale już jestem ciekaw w czym nie mam szans...

Nie lajkuje, ciężko przebrnąć przez wątek😄 każdy termin i weekend mi pasuje. Jak będę dochodził do siebie po weekendzie dłużej,to najwyżej moi klienci poczekają 😁

• .Beata. zmienił tytuł na Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4!