Mitek Napisano Środa o 20:34 Udostępnij Napisano Środa o 20:34 53 minuty temu, Jan napisał: wtedy jeszcze nie było internetu a rezerwację w Murowańcu trzeba było zrobić osobiście O widzę, że zaczynasz bawić się w Andrzeja. Ja w Murowańcu bywałem rzadko bo zazwyczaj kończyłem tam przy swastykach. Sypiałem w PiHMie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 21:01 Udostępnij Napisano Środa o 21:01 25 minut temu, Mitek napisał: O widzę, że zaczynasz bawić się w Andrzeja. Ja w Murowańcu bywałem rzadko bo zazwyczaj kończyłem tam przy swastykach. Sypiałem w PiHMie. Pozdro bo to były czasy kiedy 20 osób potrafiło się umówić bez internetu, smartfona a wielu nawet nie miało zwykłego telefonu w domu a teraz 8 osób nie potrafi się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Środa o 21:14 Udostępnij Napisano Środa o 21:14 Trzeba ustalić Zwardoń, a Moltek też może być na dobicie, jak będzie promka. Głosować bo życie krótkie. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Środa o 21:19 Udostępnij Napisano Środa o 21:19 13 minut temu, Jan napisał: bo to były czasy kiedy 20 osób potrafiło się umówić bez internetu, smartfona a wielu nawet nie miało zwykłego telefonu w domu a teraz 8 osób nie potrafi się dogadać Kolejny kurwa piewca Średniowiecza... W tamtych czasach nawet bym nie marzył o szansie poznania tych ludzi a dogadać się nie mogą bo żyją, mają od cholery różnych zajęć, pracy, pasji, znajomych a nie zajmują się wspominkami jak to było fajnie gdy byłem młody. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Środa o 21:25 Udostępnij Napisano Środa o 21:25 43 minuty temu, Mitek napisał: O widzę, że zaczynasz bawić się w Andrzeja. Fakt, kilka wspomnień z Murowańca. 🙂 Na przełomie grudnia i stycznia 1968 r. spędziłem tydzień na moim pierwszym kursie narciarskim w życiu. Ćwiczyliśmy na pobliskim pólku i jeździli oczywiście w Gąsienicowej. Ale w kwietniu 72' (z dokładnościa do roku) spędziłem 2-3 dni w Murowańcu. Wybrałem się samotnie, ale spotkałem w schronisku kilku znajomych z roku. Może Jan też wtedy tam był. 🙂 Wieczorem graliśmy w brydża, palili papierosy, spaliśmy w śpiworach (chyba) na marnie ogranym strychu, a w dzień oczywiście jeździłem samotnie z Kasprowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 21:36 Udostępnij Napisano Środa o 21:36 9 minut temu, a_senior napisał: Ale w kwietniu 72' w 72 nie mogło być bo w lutym złamałem nogę szusując przez Piekiełko i papierosów też nie paliłem, pierwszy raz spałem w Murowańcu latem 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Środa o 22:03 Udostępnij Napisano Środa o 22:03 (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: bo to były czasy kiedy 20 osób potrafiło się umówić bez internetu, smartfona a wielu nawet nie miało zwykłego telefonu w domu a teraz 8 osób nie potrafi się dogadać Na szybko policzylem.... bylem na min. 8 spotkaniach zimowych z kilkunastoma osobami ze skiforum i skimanii i 2(3?) ze skionline + kilku letnich rowerorowych. Nie licze spotkan z grupą gliwicką, bo tych i innych spontanicznych w kilka osob bylo kilkadziesiat. A na ilu Ty byles? Wiec weź nie pie...dol, że 8 osob nie potrafi sie dogadac... Edytowane Środa o 22:05 przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowane) 8 godzin temu, mig napisał: Na szybko policzylem.... bylem na min. 8 spotkaniach zimowych z kilkunastoma osobami ze skiforum i skimanii i 2(3?) ze skionline + kilku letnich rowerorowych. Nie licze spotkan z grupą gliwicką, bo tych i innych spontanicznych w kilka osob bylo kilkadziesiat. A na ilu Ty byles? Wiec weź nie pie...dol, że 8 osob nie potrafi sie dogadac... A parę spotkań było na ponad 100 osób i jakoś się dogadali... Edytowane 21 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 25 minut temu, Mitek napisał: A parę spotkań było na ponad 100 osób i jakoś się dogadali... to życzę Wam aby teraz też była setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Jan napisał: to życzę Wam aby teraz też była setka A nawet dwie 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu KTO BĘDZIE CHCIAŁ, TO SIĘ DOGADA. Tu nikt nikogo nie zaprasza ani nie zmusza. Chcesz - to jesteś, nie - to nie, i tyle. To co @Jan wbijasz? @moruniek to Twój jedyny możliwy termin? @Mitek rozumiem, że liczyć Was dwoje z Rybelkiem (pozdrawiam). Czy jeszcze kogoś liczyć z plusem? @Mikoski? No wiecie, każdy głos na wagę złota;) rozumiem, że @Adam ..DUCH i @Lexi będą obojętnie w jakim terminie… @Chertan? @Gabrik, @KrzysiekK, @Kaem , @Edwin ? Ktoś jeszcze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, .Beata. napisał: KTO BĘDZIE CHCIAŁ, TO SIĘ DOGADA. Tu nikt nikogo nie zaprasza ani nie zmusza. Chcesz - to jesteś, nie - to nie, i tyle. To co @Jan wbijasz? @moruniek to Twój jedyny możliwy termin? @Mitek rozumiem, że liczyć Was dwoje z Rybelkiem (pozdrawiam). Czy jeszcze kogoś liczyć z plusem? @Mikoski? No wiecie, każdy głos na wagę złota;) rozumiem, że @Adam ..DUCH i @Lexi będą obojętnie w jakim terminie… @Chertan? @Gabrik, @KrzysiekK, @Kaem , @Edwin ? Ktoś jeszcze? Dwie osoby z Mikołowa 👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Jan napisał: to życzę Wam aby teraz też była setka Minimalista. Będzie dużo wiecej samej pigwówki.... Edytowane 18 godzin temu przez mig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu A jakby dodać babciowe…. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 39 minut temu, .Beata. napisał: KTO BĘDZIE CHCIAŁ, TO SIĘ DOGADA. Tu nikt nikogo nie zaprasza ani nie zmusza. Chcesz - to jesteś, nie - to nie, i tyle. To co @Jan wbijasz? @moruniek to Twój jedyny możliwy termin? @Mitek rozumiem, że liczyć Was dwoje z Rybelkiem (pozdrawiam). Czy jeszcze kogoś liczyć z plusem? @Mikoski? No wiecie, każdy głos na wagę złota;) rozumiem, że @Adam ..DUCH i @Lexi będą obojętnie w jakim terminie… @Chertan? @Gabrik, @KrzysiekK, @Kaem , @Edwin ? Ktoś jeszcze? Ja bym się nieśmiało zgłosił... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 16 minut temu, brachol napisał: Ja bym się nieśmiało zgłosił... Robisz pigwówkę czy jesteś świeżo upieczoną babcią? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu 18 minut temu, brachol napisał: Ja bym się nieśmiało zgłosił... Ale wiesz, że…. takie rzeczy (czytaj wpisowe) nie są tanie?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) Ja się piszę w taki sposób że nie podejmę wcześniej żadnej decyzji bo znów dam plamę i będę k… świecił oczyma i ze smutkiem oglądał takie zajebiste filmiki jak ostatnio wrzucił @Adam ..DUCH… Los zdrowotny rzucił mnie na banicję towarzyską i alkoholu nie piję więc decyzję podejmuje na ostatnią chwilę rezerwując spanie gdziekolwiek. Na wieczorne pogaduchy po prostu dojadę gdzie trzeba i wrócę. I nie ma znaczenia czy będę sam czy z moimi trollami ( Rafał i ,,Leośka,, ). Termin tak samo - dowolny. Od 17. lutego mamy podkarpackie ferie i chcemy gdzieś pojechać żeby uniknąć tłumów i wtedy może uderzymy na Bachledowa dolinę. Więc wtedy ja na zlocie nie będę. Reszta wyjdzie w praniu. Niezmiennie bardzo chce .. to oczywiste. Edytowane 12 godzin temu przez KrzysiekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, .Beata. napisał: KTO BĘDZIE CHCIAŁ, TO SIĘ DOGADA. Tu nikt nikogo nie zaprasza ani nie zmusza. Chcesz - to jesteś, nie - to nie, i tyle. To co @Jan wbijasz? @moruniek to Twój jedyny możliwy termin? @Mitek rozumiem, że liczyć Was dwoje z Rybelkiem (pozdrawiam). Czy jeszcze kogoś liczyć z plusem? @Mikoski? No wiecie, każdy głos na wagę złota;) rozumiem, że @Adam ..DUCH i @Lexi będą obojętnie w jakim terminie… @Chertan? @Gabrik, @KrzysiekK, @Kaem , @Edwin ? Ktoś jeszcze? Jestem z Wami. Mi każdy termin pasuje, jestem elastyczny. Czy będę mógł jeździć, czy nie to będę. Tylko opiekunkę do mojej kotki muszę znaleźć 😁😁No i mówiłaś, że dasz mi wygrać,tylko jeszcze nie wiadomo w jakiej konkurencji😁 Edytowane 12 godzin temu przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 6 godzin temu, .Beata. napisał: Ale wiesz, że…. takie rzeczy (czytaj wpisowe) nie są tanie?;) Liczę się z kosztami, co jak wiadomo, dla poznaniaka nie jest łatwe. 6 godzin temu, Lexi napisał: Robisz pigwówkę czy jesteś świeżo upieczoną babcią? Babcią to raczej za dobrą nie będę, może już lepiej mi wyjdą jakieś napitki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 17 minut temu, Edwin napisał: Jestem z Wami. Mi każdy termin pasuje, jestem elastyczny. Czy będę mógł jeździć, czy nie to będę. Tylko opiekunkę do mojej kotki muszę znaleźć 😁😁No i mówiłaś, że dasz mi wygrać,tylko jeszcze nie wiadomo w jakiej konkurencji😁 Do mojego Luśka przychodzi sąsiadka … polecam. Nawet kilka wizyt pilotujących przed wyjazdem jest wskazane. 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, Edwin napisał: Jestem z Wami. Mi każdy termin pasuje, jestem elastyczny. Czy będę mógł jeździć, czy nie to będę. Tylko opiekunkę do mojej kotki muszę znaleźć 😁😁No i mówiłaś, że dasz mi wygrać,tylko jeszcze nie wiadomo w jakiej konkurencji😁 W conajmniej jednej nie masz szans, jakakolwiek niewiadoma reszta do podziału 😉 polajkuj daty proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu @bracholu - sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, .Beata. napisał: W conajmniej jednej nie masz szans, jakakolwiek niewiadoma reszta do podziału 😉 polajkuj daty proszę Rywalizacji nie lubię,ale już jestem ciekaw w czym nie mam szans... Nie lajkuje, ciężko przebrnąć przez wątek😄 każdy termin i weekend mi pasuje. Jak będę dochodził do siebie po weekendzie dłużej,to najwyżej moi klienci poczekają 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 19 minut temu, .Beata. napisał: @bracholu - sam? Zależy od terminu, w styczniu 10-12, raczej z żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi