Adam ..DUCH Napisano Wtorek o 16:19 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:19 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Kurde - ale problemy .... Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził. Może Włochy??? Nie te pod Warszawą. Bo już nie wiem. Na razie liczmy na zimę stulecia. Taki plan. W ferie chyba bez sensu. Adaś ma robotę, mogą być tłumy - wszędzie. pozdro Moja robota w kontekście zlotu się nie liczy. Dacie termin ja się dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Wtorek o 16:30 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:30 Godzinę temu, .Beata. napisał: Są jeszcze 3 terminy…. Wszystkie pozostałe mi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 16:32 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 16:32 1 minutę temu, Mikoski napisał: Wszystkie pozostałe mi pasują To zalajkuj proszę te pozostałe terminy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Wtorek o 16:45 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:45 13 minut temu, Mikoski napisał: Wszystkie pozostałe mi pasują No tak tylko Ty to Ty ... ważniejsze kiedy Konstancja może.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 19:51 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:51 9 godzin temu, .Beata. napisał: 14-16 luty- będzie Victor Cześć Ten termin niestety nie da rady. Mamy już zapłaconą Austrię. Zauchensee, jakby co... 😉 Z pewnych względów musimy zarezerwować sobie warunkowość naszej decyzji jakakolwiek by nie była ...ale chcemy! Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 20:47 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:47 Marzec zlajkowałem póki co, ale NA PEWNO pojadę jeszcze w Alpy, ale nie wiem kiedy i gdzie. Ale kurteczka jakby się udało jak w zeszłym roku Moltka ogarnąć za 3 stówki😀. To też plan. Baaardzo daleko to nie jest, miejscówka też spoko. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Wtorek o 20:52 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:52 4 minuty temu, Marcos73 napisał: jakby się udało jak w zeszłym roku Moltka ogarnąć za 3 stówk Bedziem węszyć silnie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 20:55 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:55 2 minuty temu, Lexi napisał: Bedziem węszyć silnie.... Byłby sztos! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Środa o 12:48 Autor Udostępnij Napisano Środa o 12:48 15 godzin temu, Lexi napisał: Bedziem węszyć silnie.... Wywęszywuj silnie datę zlotu póki co…. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Środa o 13:33 Udostępnij Napisano Środa o 13:33 34 minuty temu, .Beata. napisał: Wywęszywuj silnie datę zlotu póki co…. Suonko wiesz jak u mnie - dwa tygodnie to kosmos a Ty pytasz o przyszły rok... Generalnie jak żaden spontan (np. pogrzeb albo inna huczna impra) się nie urodzi to mi rybka.. Zobaczymy jeszcze ile ludzi się zdeklaruje (wpłaci sałatę) – żeby nie było jak kiedyś że był Adam, Ewa ..a ja to nie wiem... czy Stwórca czy raczej wąż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Środa o 14:14 Udostępnij Napisano Środa o 14:14 Kochani w białym szaleństwie i Ty droga @.Beata. nie róbmy spiny. Wiem że szkoda odpuścić ale życie życiem. Moja propozycja jest następująca a coś mi się wydaje że Beata jest w tym dobra🤪. Koniec demokracji czas na dyktaturę. Wyznacz Beata termin i już. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Środa o 15:08 Autor Udostępnij Napisano Środa o 15:08 (edytowane) Bracie Adamie, zaprawdę Ci powiadam…grzeszysz. Albowiem tylko umiłowani w śniegu bracia i siostry wspólną decyzję podjąć mogą. I nadejdzie ten dzień upragniony, powiadam Ci, nadejdzie, w którym utrapieni i umęczeni bracia i siostry ulgę i odetchnienie odnajdą. Zatem weźcie się ku..a mać wszyscy w garść i pozaznaczajcie tymi pier…..mi lajkami daty… pozdrawiam 😉 Edytowane Środa o 15:10 przez .Beata. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Środa o 16:01 Udostępnij Napisano Środa o 16:01 50 minut temu, .Beata. napisał: Bracie Adamie, zaprawdę Ci powiadam…grzeszysz. Albowiem tylko umiłowani w śniegu bracia i siostry wspólną decyzję podjąć mogą. I nadejdzie ten dzień upragniony, powiadam Ci, nadejdzie, w którym utrapieni i umęczeni bracia i siostry ulgę i odetchnienie odnajdą. Zatem weźcie się ku..a mać wszyscy w garść i pozaznaczajcie tymi pier…..mi lajkami daty… pozdrawiam 😉 Masz rację Beatko, niech się deklarują, gdzie najwięcej głosów - wtedy będzie. Kto nie może - trudno. Zbierać kasę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Środa o 16:52 Udostępnij Napisano Środa o 16:52 19 godzin temu, Marcos73 napisał: Byłby sztos! pozdro Sztos! na Moltku 👍 Może warto podać koszty,wszystko za dwie osoby wyszło około 1400 zł, trzy noclegi, karnety na dwa dni i wszystkie koszty poboczne czyli paliwo winiety jedzenie i napitki. Zwardoń na pewno nie będzie tańszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Środa o 17:01 Udostępnij Napisano Środa o 17:01 5 minut temu, Mikoski napisał: Sztos! na Moltku 👍 Może warto podać koszty,wszystko za dwie osoby wyszło około 1400 zł, trzy noclegi, karnety na dwa dni i wszystkie koszty poboczne czyli paliwo winiety jedzenie i napitki. Zwardoń na pewno nie będzie tańszy. Jestem za 💪 może być i kwiecień na Moltku 😅 tak dla ułatwienia terminu 🫣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Środa o 17:27 Udostępnij Napisano Środa o 17:27 24 minuty temu, Victor napisał: Jestem za 💪 może być i kwiecień na Moltku 😅 tak dla ułatwienia terminu 🫣 W tej cenie to tylko początek kwietnia i gwarancja że śnieg będzie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Środa o 17:34 Udostępnij Napisano Środa o 17:34 Koniec spontanu????pachnie komercją.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 17:45 Udostępnij Napisano Środa o 17:45 6 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Koniec spontanu????pachnie komercją.... wiem wiem - jestem tylko kibicem ale przed laty organizowałem podobne zloty rezwrwując dużą salę w Murowańcu w kwietniu na 30 osób i śnieg był zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Środa o 17:45 Udostępnij Napisano Środa o 17:45 12 minut temu, Mikoski napisał: W tej cenie to tylko początek kwietnia i gwarancja że śnieg będzie na pewno. Z mojej perspektywy to najważniejsze poznanie Was w realu następnie śnieg a finanse na końcu które i tak pomijam. Decydujcie sami kiedy to ja spróbuję sie dostosować choć bankowo początek marca jak już nadmieniłem wcześniej mam wyjazd więc ten termin odpada-najwyżej za rok 😉 świat się nie zawali przecież . Pozdro serdeczne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 17:50 Udostępnij Napisano Środa o 17:50 4 minuty temu, Jan napisał: wiem wiem - jestem tylko kibicem ale przed laty organizowałem podobne zloty rezwrwując dużą salę w Murowańcu w kwietniu na 30 osób i śnieg był zawsze https://be-v2.kwhotel.com/pl/d6e1da3ef3a546da09b199b3621a2776/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Środa o 18:53 Udostępnij Napisano Środa o 18:53 Panie... działaj...Pan działaj. A stare porzekadło brzmi " kibic z dala się nie....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Środa o 19:07 Udostępnij Napisano Środa o 19:07 (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: wiem wiem - jestem tylko kibicem ale przed laty organizowałem podobne zloty rezwrwując dużą salę w Murowańcu w kwietniu na 30 osób i śnieg był zawsze Pierdolenie. Jakoś na żądnym spotkaniu gdzie byli ludzie z forum Cię nie widziałem. W Murowańcu też nie. Edytowane Środa o 19:08 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 19:37 Udostępnij Napisano Środa o 19:37 28 minut temu, Mitek napisał: Pierdolenie. Jakoś na żądnym spotkaniu gdzie byli ludzie z forum Cię nie widziałem. W Murowańcu też nie. wtedy jeszcze nie było internetu a rezerwację w Murowańcu trzeba było zrobić osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Środa o 19:46 Udostępnij Napisano Środa o 19:46 6 minut temu, Jan napisał: wtedy jeszcze nie było internetu a rezerwację w Murowańcu trzeba było zrobić osobiście Pierdolenie ..wtedy jeszcze nie było Murowańca a w tym miejscu popitalały mamuty którym przyśpiewywała Maryla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Środa o 19:59 Udostępnij Napisano Środa o 19:59 3 godziny temu, Mikoski napisał: Sztos! na Moltku 👍 Może warto podać koszty,wszystko za dwie osoby wyszło około 1400 zł, trzy noclegi, karnety na dwa dni i wszystkie koszty poboczne czyli paliwo winiety jedzenie i napitki. Zwardoń na pewno nie będzie tańszy. Ja tam nie liczyłem, zapamiętałem tylko te 3 stówki😀. Ale skoro tak piszesz, to pewnie tak było. Mimo wszystko 7 stówek za weekend/osobę to sztos. W gruncie rzeczy to chyba dojazd był droższy niż pobyt z karnetem. Było super, wyjazd z cyklu - nie zapomnę do końca życia. Dzięki Wam, ofcourse. pozdro dla Ciebie i Konstancji😉 D’Atagnan⛷️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi