mig Napisano Poniedziałek o 21:24 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:24 (edytowane) Ferie slaskie zajete.... jak ma sie zonę nauczycielke.... Moze jednak styczen? Tak poczatek, w okolicy "6 Króli"... lub faktycznie tydzien po feriach. Jak bedzie kataklizm sniegowy jak w tym roku to przeprowadzka na Chopok? Edytowane Poniedziałek o 21:27 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 06:58 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:58 9 godzin temu, mig napisał: tydzien po feriach To lepiej wygląda, ale nie później bo sam jadą na ferie. Ja raczej szukałbym bliżej i w okolicach Zwardonia, jest przecież Pilsko niedaleko albo Velka Raca lub Istebna w ostateczności. W Zwardoniu jest fajna i tania miejscówka - noclegi na pewno będą. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Wtorek o 08:24 Udostępnij Napisano Wtorek o 08:24 Czyli 6/7 -9 marzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 09:49 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:49 2 godziny temu, Marcos73 napisał: To lepiej wygląda, ale nie później bo sam jadą na ferie. Ja raczej szukałbym bliżej i w okolicach Zwardonia, jest przecież Pilsko niedaleko albo Velka Raca lub Istebna w ostateczności. W Zwardoniu jest fajna i tania miejscówka - noclegi na pewno będą. pozdro Cześć A w Istebnej często bywa Marek O. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 10:15 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:15 1 godzinę temu, mig napisał: Czyli 6/7 -9 marzec? Michał może być styczeń 10-12. Później nie dam rady a wcześniej jest 3- Króli. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 10:21 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 10:21 Marek O ma ferie od 21 stycznia do 9 lutego i niby w tym czasie bywa w Istebnej, a od 27 stycznia do 9 lutego pół Polski ma ferie, terminy feryjne ułożone są na zakładkę. Do 1 marca ma w rozkładzie Alpy, póki co. Na śnieg 7-9 marzec bym nie liczyła, a nawet jeśli gdzieś się znajdzie, to moje umiejętności niestety nie są wystarczające na takie nartowanie. Poza tym, nie chcę ryzykować kolejną kontuzją. Nie oznacza to że nie przyjadę. Rzucam 4 terminy. Ilość lajków pod każdym zdecyduje. Jeśli kogoś jeszcze zabieramy to podajemy ilość osób w cytacie, np +1. Nie wiem jak dla Was, lasu chętnych nie ma, ale dla mnie złot jest ważnym wydarzeniem, i od jego terminu uzależniam plan na resztę sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 10:21 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 10:21 10-12 styczeń 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 10:22 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 10:22 17-19 styczeń - być może opcja na Marka O. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 10:23 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 10:23 14-16 luty- będzie Victor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 10:24 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 10:24 7-9 marzec 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 10:38 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:38 13 minut temu, .Beata. napisał: 7-9 marzec Ciebie nie będzie - już po zawodach. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 10:40 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:40 16 minut temu, .Beata. napisał: 17-19 styczeń - być może opcja na Marka O. Tutaj nie dam rady - Maks jedzie na obóz do Austrii i dojadę na wieczór sobotni, nie wcześniej. Ponadto już się zaczną ferie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 11:02 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 11:02 22 minuty temu, Marcos73 napisał: Ciebie nie będzie - już po zawodach. pozdro 😘 Ależ będę, a na zawody Leśników czy tam kolejarzy może być szansa, jeśli oczywiście będzie śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Wtorek o 12:27 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:27 Kiedy jest mało ludzi: od 6 króli do ferii, ferie małopolskie, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Wtorek o 12:28 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:28 Marcowy zlot raczej bym odpuścił. Zbyt duże ryzyko braku śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 14:05 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:05 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Kiedy jest mało ludzi: od 6 króli do ferii, ferie małopolskie, Czyli 10-12 styczeń zostaje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 15:09 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 15:09 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Czyli 10-12 styczeń zostaje. pozdro ….też może nie być śniegu;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 15:16 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:16 4 minuty temu, .Beata. napisał: ….też może nie być śniegu;) Kurde - ale problemy .... Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził. Może Włochy??? Nie te pod Warszawą. Bo już nie wiem. Na razie liczmy na zimę stulecia. Taki plan. W ferie chyba bez sensu. Adaś ma robotę, mogą być tłumy - wszędzie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Wtorek o 15:18 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:18 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Może Włochy??? 7-9 Marca może być Zermatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 15:19 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 15:19 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Kurde - ale problemy .... Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził. Może Włochy??? Nie te pod Warszawą. Bo już nie wiem. Na razie liczmy na zimę stulecia. Taki plan. W ferie chyba bez sensu. Adaś ma robotę, mogą być tłumy - wszędzie. pozdro Haha, nie irytuj się tak, żartowałam przecież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Wtorek o 15:25 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:25 5 godzin temu, .Beata. napisał: 10-12 styczeń W tym terminie mam Francję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 15:25 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:25 4 minuty temu, Jan napisał: 7-9 Marca może być Zermatt Janek, Bóg Cię opuścił 😉, na weekend? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Wtorek o 15:27 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 15:27 1 minutę temu, Mikoski napisał: W tym terminie mam Francję Są jeszcze 3 terminy…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 15:27 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:27 Teraz, Mikoski napisał: W tym terminie mam Francję Wiedziałem, że tak będzie. A dokładniej??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Wtorek o 16:18 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:18 57 minut temu, Jan napisał: 7-9 Marca może być Zermatt Przedstaw plan, ustal kwatery, ceny, dojazd i wio. Kto bogatemu zabroni przyjechać do ZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi