Skocz do zawartości

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4!

.Beata.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

9 godzin temu, mig napisał:

tydzien po feriach

To lepiej wygląda, ale nie później bo sam jadą na ferie. Ja raczej szukałbym bliżej i w okolicach Zwardonia, jest przecież Pilsko niedaleko albo Velka Raca lub Istebna w ostateczności. W Zwardoniu jest fajna i tania miejscówka - noclegi na pewno będą.

pozdro

• Like 1

2 godziny temu, Marcos73 napisał:

To lepiej wygląda, ale nie później bo sam jadą na ferie. Ja raczej szukałbym bliżej i w okolicach Zwardonia, jest przecież Pilsko niedaleko albo Velka Raca lub Istebna w ostateczności. W Zwardoniu jest fajna i tania miejscówka - noclegi na pewno będą.

pozdro

Cześć

A w Istebnej często bywa Marek O.

Pozdro

• Like 1

Marek O ma ferie od 21 stycznia do 9 lutego i niby w tym czasie bywa w Istebnej, a od 27 stycznia do 9 lutego pół Polski ma ferie, terminy feryjne ułożone są na zakładkę. Do 1 marca ma w rozkładzie Alpy, póki co.

Na śnieg 7-9 marzec bym nie liczyła, a nawet jeśli gdzieś się znajdzie, to moje umiejętności niestety nie są wystarczające na takie nartowanie. Poza tym, nie chcę ryzykować kolejną kontuzją. Nie oznacza to że nie przyjadę.

Rzucam 4 terminy. Ilość lajków pod każdym zdecyduje. Jeśli kogoś jeszcze zabieramy to podajemy ilość osób w cytacie, np +1.

Nie wiem jak dla Was, lasu chętnych nie ma, ale dla mnie złot jest ważnym wydarzeniem, i od jego terminu uzależniam plan na resztę sezonu 

• Like 1

4 minuty temu, .Beata. napisał:

….też może nie być śniegu;)

Kurde - ale problemy .... Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził. Może Włochy??? Nie te pod Warszawą. Bo już nie wiem. Na razie liczmy na zimę stulecia. Taki plan. W ferie chyba bez sensu. Adaś ma robotę, mogą być tłumy - wszędzie.

pozdro

1 minutę temu, Marcos73 napisał:

Kurde - ale problemy .... Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził. Może Włochy??? Nie te pod Warszawą. Bo już nie wiem. Na razie liczmy na zimę stulecia. Taki plan. W ferie chyba bez sensu. Adaś ma robotę, mogą być tłumy - wszędzie.

pozdro

Haha, nie irytuj się tak, żartowałam przecież 

• Haha 1

• .Beata. zmienił tytuł na Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4!