Mikoski Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 2 minuty temu, Jan napisał: Świetna destynacja dla wymiataczy oślich łączek, ostatnio jak tam byłem to miałem 2 kompanów lat 4 i 8 Ty ciulu cztery lata temu jak tam byłem to chwaliłeś to miejsce a teraz jedziesz po nim 😕 ogarnij się dziadku geriatra może pomóc. Zaburzenia percepcji i równowagi w tym wieku się zdarzają może polecić używanie kijów w celu zachowania równowagi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 51 minut temu, Mikoski napisał: Siedem noclegów z sześciodniowm skipasem za 1400 zł dojazd i wyżywienie po naszej stronie. 330 jurów ze skipasem-rewelka 🥳👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 30 minut temu, Jan napisał: Świetna destynacja dla wymiataczy oślich łączek, ostatnio jak tam byłem to miałem 2 kompanów lat 4 i 8 Jonek, Hans może Johan wstyd mi za ciebie w wielu tematach a właściwie w każdym,podobno przyznajesz się do Katowic nie rób tego, robisz mi obciach podszywając się za ślązaka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 21 godzin temu, Lexi napisał: Nie jest tak źle … przyleci do Balic za parę złotych a dalej mu już dupe zatargam do Zwardonia… aczkolwiek to już nie są tanie rzeczy 😎 Jak przyleci to za wiele browarów nie zabierze ze sobą, chyba, że jakieś cargo, czy cuś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 38 minut temu, Victor napisał: 330 jurów ze skipasem-rewelka 🥳👌 tani ośrodek i najniższy sezon, w styczniu dostaniesz łóżko za ok. 10 Euro za noc w wypasionym apartamentowcu z sauną i basenem https://en.ski-france.com/ski-area-sybelles/saint-sorlin-d-arves/chalets-de-saint-sorlin/#booking-form do tego skipass 235, 50 Godzinę temu, Mikoski napisał: Ty ciulu cztery lata temu jak tam byłem to chwaliłeś to miejsce a teraz jedziesz po nim 😕 ogarnij się dziadku geriatra może pomóc. Zaburzenia percepcji i równowagi w tym wieku się zdarzają może polecić używanie kijów w celu zachowania równowagi. przecież cały czas chwalę ten ośrodek - dla Ciebie w sam raz nawet bez kijków dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 17 minut temu, brachol napisał: Jak przyleci to za wiele browarów nie zabierze ze sobą, chyba, że jakieś cargo, czy cuś... A to już nie mój problem tylko tego ochleja z Krakowa…. 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 8 godzin temu, Lexi napisał: Jeszcze raz - w sezonie (zwłaszcza w ferie) jest problem z kwaterami - @Victor miał kłopot w tym roku wyszukać coś na dwie osoby… a na kilka ? (@Adam ..DUCH … niech Iwonka ścieli w piwnicy 😉. ). To Hanyska w życiu by Wam nie pozwoliła spać w piwnicy....w grę wchodzi tylko i wyłącznie sypialnia z oddzielną łazienką 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września 😅 algorytm YT podesłał 🥳 taki warun na zlocik jak znalazł 👌miód i malina 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września (edytowane) 55 minut temu, Victor napisał: 😅 algorytm YT podesłał 🥳 taki warun na zlocik jak znalazł 👌miód i malina 😉 Krótki cięty widzę a gdzie ten śmig przyspieszający? 55 sekunda te trzy skręty? dla mnie też cięty. Edytowane 29 Września przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września 1 hour ago, Victor said: 😅 algorytm YT podesłał 🥳 taki warun na zlocik jak znalazł 👌miód i malina 😉 Przekonałeś - dałem suba 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 20 Października Udostępnij Napisano 20 Października 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Października Udostępnij Napisano 20 Października He he fajnie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 Października Autor Udostępnij Napisano 20 Października Widzieliście skrót majowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 20 Października Udostępnij Napisano 20 Października Może mi się wydaje,ale przez chwilę widziałem zapierdalacza Marcosa nawet na tym filmie😁😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 20 Października Udostępnij Napisano 20 Października Czyje to narty mają r 2.5m ( max ) … czerwone spodnie? 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 20 Października Udostępnij Napisano 20 Października 59 minut temu, Adam ..DUCH napisał: A gdzie hasło - co w Zwardoniu zostaje w Zwardoniu. Wyłamaleś się 😁😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Października Udostępnij Napisano 20 Października Godzinę temu, .Beata. napisał: Widzieliście skrót majowy? Dawaj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 20 Października Autor Udostępnij Napisano 20 Października 10 minut temu, mig napisał: Dawaj... Jest w zdjęciach Google, nie wiem, czy mi wolno…. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października 9 godzin temu, Edwin napisał: A gdzie hasło - co w Zwardoniu zostaje w Zwardoniu. Wyłamaleś się 😁😄 Poszło sie jebać hasło ze sztandarów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 Października Udostępnij Napisano 21 Października 10 godzin temu, Edwin napisał: Może mi się wydaje,ale przez chwilę widziałem zapierdalacza Marcosa nawet na tym filmie😁😁 Cze Ja się załapałem tylko do zdjęcia. Statycznie ze szklaneczka było ok 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października W tym sezonie,jak wyczerpiecie zasoby, proponuję nie wyrzucać butelek,tylko balans poćwiczyć 😁😁 https://youtu.be/3jO9YG8UEms?si=lHpRwXfsPU706BmL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października Spoko, jak się już wejdzie na te równe to jakoś idzie, zwłaszcza po kilku O!gorzałkach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 24 Października Udostępnij Napisano 24 Października 2 godziny temu, Chertan napisał: Spoko, jak się już wejdzie na te równe to jakoś idzie, zwłaszcza po kilku O!gorzałkach Ja jednak wolę "twój" skręt. Nie mam bladego pojęcia co w nim takiego jest ale bardzo często wracam "filmowo" do niego. Zresztą Ciebie i Ewę ewidentnie coś łączy....w tych skrętach...taki kompletnie nie opisany luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Niedziela o 18:54 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 18:54 Moi drodzy, czy jesteśmy już gotowi aby w końcu ustalić datę zlotu? Jest niedziela…wieczór… wszyscy wyspani i wypoczęci… z perspektywą krótszego tygodnia pracy… to jak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 21:18 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:18 2 godziny temu, .Beata. napisał: Moi drodzy, czy jesteśmy już gotowi aby w końcu ustalić datę zlotu? Jest niedziela…wieczór… wszyscy wyspani i wypoczęci… z perspektywą krótszego tygodnia pracy… to jak? Ja owszem, byle nie w styczniu. Kto ma ostatni ferie? Śląskie? Tydzień po feriach byłoby idealnie, ale spore ryzyko. Może ostatni weekend ferii? Ja tylko boję się tłumów. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi