Victor Napisano 11 Września Udostępnij Napisano 11 Września Przepraszam ale sugerowałem się tym Więc Google wprowadził mnie w błąd bo tu faktycznie brakuje jeszcze jednego terminu. Jeżeli chodzi o początek marca to nie dam rady gdyż w be właśnie początkiem marca zaczynają się ferie i mam wyjazd szkoleniowy do Sappady. Po 15 marca czy w kwietniu mogę nawet i na moltka dojechać 😉 Szczyrk odpada tak czy siak bo cztery lata czytam,ze tam kamienie więc szkoda sprzętu.😉 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 16 godzin temu, .Beata. napisał: Idąc tokiem myślenia Mitka, to: 1. 14-16 luty - i zakładamy buciki dzieciom, ustawiamy tyczki czy co tam, wkurzamy się, że Adama nie ma, bo ma zjęcia np z Viktorem, może być śnieg i dużo ludzi 2. 1-2 marzec - zasugerowana data przez Adama, ostatni weekend ferii, może być jeszcze śnieg, ale niekoniecznie, ale ponoć się zawsze znajdzie, zagranica przeflancuje swój wyjazd na później- lub Adam będzie patrzył na piwo, może być jeszcze dużo ludzi, tudzież zawody leśników, górników czy tam kolejarzy 3. 10-12 styczeń - tydzień przed feriami, może być już śnieg, ale niekoniecznie, tłumów raczej być nie powinno 4. Szczyrk I co teraz? Ciężko będzie w feryjnym terminie - kilka miesięcy do przodu mało kto się potrafi zdeklarować… a obłożenie kwater w ferie jest spore więc bez wcześniejszej rezerwacji bieda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września A ja Wam napiszę tak. W 2025 ferie zaczynają się dosyć późno bo dopiero 20 stycznia i do tego odnośnie ZW - małopolska. Więc może nieco złamać po sezonowy zwyczaj i coś wykombinować w tym terminie czyli od 3 króli do 2 lutego. W takim terminie śnieg gwarantowany i raczej mało ludzi oraz brak zawodów???. Z mojej strony jest niewielka blokada w terminie 10-16.01.2025 ale na granicy pewności uważam że blokadę zniosę. Szczerze to zależy mi bardzo na wizycie @Victor....gościu ma naprawdę daleko i warto się pochylić nad jego losem....🤣 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 33 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: A ja Wam napiszę tak. W 2025 ferie zaczynają się dosyć późno bo dopiero 20 stycznia i do tego odnośnie ZW - małopolska. Więc może nieco złamać po sezonowy zwyczaj i coś wykombinować w tym terminie czyli od 3 króli do 2 lutego. W takim terminie śnieg gwarantowany i raczej mało ludzi oraz brak zawodów???. Z mojej strony jest niewielka blokada w terminie 10-16.01.2025 ale na granicy pewności uważam że blokadę zniosę. Szczerze to zależy mi bardzo na wizycie @Victor....gościu ma naprawdę daleko i warto się pochylić nad jego losem....🤣 A to jest bardzo dobry pomysł, bo po nowym roku zazwyczaj jest rozprężenie - szczególnie po 3 Królach. Przed feriami - bardzo dobry pomysł. Śląskie maja jako ostatnie - więc może być zatłoczony Zwardoń. Drugi aspekt - jeśli zima się uda, nie widzę problemu, aby poprawić w marcu - a co! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września …Sylwester w Zwardoniu na stoku.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Szczerze to zależy mi bardzo na wizycie @Victor....gościu ma naprawdę daleko i warto się pochylić nad jego losem....🤣 Nie jest tak źle … przyleci do Balic za parę złotych a dalej mu już dupe zatargam do Zwardonia… aczkolwiek to już nie są tanie rzeczy 😎 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września Godzinę temu, Lexi napisał: Nie jest tak źle … przyleci do Balic za parę złotych a dalej mu już dupe zatargam do Zwardonia… aczkolwiek to już nie są tanie rzeczy 😎 Zatargaj...wiem że umiesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 2 godziny temu, Lexi napisał: aczkolwiek to już nie są tanie rzeczy 😎 w styczniu Eindhoven - Katowice ok. 100 euro w obie strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września Teraz, Jan napisał: w styczniu Eindhoven - Katowice ok. 100 euro w obie strony https://wizzair.com/de-de/fluege/flugpreisassistent/eindhoven/katowice/0/0/0/1/0/0/2025-01-01/2025-01-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 2 minuty temu, Jan napisał: w styczniu Eindhoven - Katowice ok. 100 euro w obie strony Lexi pisał o podwózce z Balic do Zwardonia 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września (edytowane) 2 godziny temu, Lexi napisał: Nie jest tak źle … przyleci do Balic za parę złotych a dalej mu już dupe zatargam do Zwardonia… aczkolwiek to już nie są tanie rzeczy 😎 😱 Jak żyć ? Jeden już fakturę szykuję za szoferkę 😉 drugi czeka na browary 😜 trzeci wyguglował koszty przelotu, aż się boję co dalej ….tymczasem w Sappadzie już biało się zrobiło Idzie zima ❄️ 🥳 W BE tej nocy ma być 5 na plusie 😱 Edytowane 12 Września przez Victor 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 22 godziny temu, Mitek napisał: Cześć 1-2 marzec. Chyba i tak lekko za wcześnie. Pozdro Może i za wcześnie Mitku, ale ostatnie nasze spotkanie to był tegoroczny PT-Nd : 01-03 marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Lexi pisał o podwózce z Balic do Zwardonia 😀 Pewnie moim kosztem, chytrus jeden. To taki Czarnecki z małopolski😉. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września qrde, róbmy krótko po 3 Królach !!!!! 😄 Ale koniecznie przed 19tym stycznia. To naprawdę rewela termin , bo przed feriami , bajka. Jest łykend 10 - 12 stycznia , można przyjechać - jak tam kto da radę już w czwartek 09, a wyjechać 12ego w niedzielę, zaraz po kościele. Qrde , to najlepsza opcja, po cholerę na loterię marcową się narażać ????? Chyba że macie te daty już zabukowane ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 20 minut temu, Kaem napisał: qrde, róbmy krótko po 3 Królach !!!!! 😄 Ale koniecznie przed 19tym stycznia. To naprawdę rewela termin , bo przed feriami , bajka. Jest łykend 10 - 12 stycznia , można przyjechać - jak tam kto da radę już w czwartek 09, a wyjechać 12ego w niedzielę, zaraz po kościele. Qrde , to najlepsza opcja, po cholerę na loterię marcową się narażać ????? Chyba że macie te daty już zabukowane ... W tym terminie będę w Francji 😕 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września 5 minut temu, Mikoski napisał: W tym terminie będę w Francji 😕 no właśnie, tak to będzie ... ja chwilkę później do Italii. Jak pisano - chyba jednak luty byłby optymalny, aby wszyscy się pojawili. jest też inna opcja - czekać na rozwój trendów pogodowych w 2 połowie lutego i decydować szybko co i jak czynimy. Tak 3-4 dni wcześniej hasło i jadymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września (edytowane) 10 godzin temu, Kaem napisał: no właśnie, tak to będzie ... ja chwilkę później do Italii. Jak pisano - chyba jednak luty byłby optymalny, aby wszyscy się pojawili. jest też inna opcja - czekać na rozwój trendów pogodowych w 2 połowie lutego i decydować szybko co i jak czynimy. Tak 3-4 dni wcześniej hasło i jadymy. Jeszcze raz - w sezonie (zwłaszcza w ferie) jest problem z kwaterami - @Victor miał kłopot w tym roku wyszukać coś na dwie osoby… a na kilka ? (@Adam ..DUCH … niech Iwonka ścieli w piwnicy 😉. ). Edytowane 13 Września przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 5 minut temu, Lexi napisał: Jeszcze raz - w sezonie (zwłaszcza w ferie) jest problem z kwaterami - @Victor miał kłopot w tym roku wyszukać coś na dwie osoby… a na kilka ? (@Adam ..DUCH … niech Iwonka ścieli w piwnicy 😉. ). Może zlot w Wiśle, przy okazji jazda z pierwszym narciarzem RP. Agata może pościelić w zameczku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 1 minutę temu, kordiankw napisał: Może zlot w Wiśle, przy okazji jazda z pierwszym narciarzem RP. Agata może pościelić w zameczku. ..to miałem na myśli właśnie pisząc do Adama.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Ogólnie dziwna polityka 😉 bo faktem jest że większość do których dzwoniłem nastawiona jest na grupy i zlewka sympatyczna gdy słyszy tylko o dwóch osobach,informując miło-brak miejsc! Na miejscu okazuje się ,że tłumów brak i są puste pokoje 🤷♂️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Godzinę temu, kordiankw napisał: , przy okazji jazda z pierwszym narciarzem RP. a w jakim terminie tam będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 10 minut temu, Jan napisał: a w jakim terminie tam będzie ? Z pewnością dostosuje się, jak się dowie jaka elyta Skiforum chce tam zawitać. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 15 godzin temu, Mikoski napisał: W tym terminie będę w Francji 😕 Gdzie tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września (edytowane) Godzinę temu, Victor napisał: Gdzie tym razem? Siedem noclegów z sześciodniowm skipasem za 1400 zł dojazd i wyżywienie po naszej stronie. Edytowane 13 Września przez Mikoski 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września 13 minut temu, Mikoski napisał: Siedem noclegów z sześciodniowm skipasem za 1400 zł dojazd i wyżywienie po naszej stronie. Świetna destynacja dla wymiataczy oślich łączek, ostatnio jak tam byłem to miałem 2 kompanów lat 4 i 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi