mig Napisano 28 Października Udostępnij Napisano 28 Października (edytowane) Ferie slaskie zajete.... jak ma sie zonę nauczycielke.... Moze jednak styczen? Tak poczatek, w okolicy "6 Króli"... lub faktycznie tydzien po feriach. Jak bedzie kataklizm sniegowy jak w tym roku to przeprowadzka na Chopok? Edytowane 28 Października przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 9 godzin temu, mig napisał: tydzien po feriach To lepiej wygląda, ale nie później bo sam jadą na ferie. Ja raczej szukałbym bliżej i w okolicach Zwardonia, jest przecież Pilsko niedaleko albo Velka Raca lub Istebna w ostateczności. W Zwardoniu jest fajna i tania miejscówka - noclegi na pewno będą. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października Czyli 6/7 -9 marzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 2 godziny temu, Marcos73 napisał: To lepiej wygląda, ale nie później bo sam jadą na ferie. Ja raczej szukałbym bliżej i w okolicach Zwardonia, jest przecież Pilsko niedaleko albo Velka Raca lub Istebna w ostateczności. W Zwardoniu jest fajna i tania miejscówka - noclegi na pewno będą. pozdro Cześć A w Istebnej często bywa Marek O. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 1 godzinę temu, mig napisał: Czyli 6/7 -9 marzec? Michał może być styczeń 10-12. Później nie dam rady a wcześniej jest 3- Króli. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października Marek O ma ferie od 21 stycznia do 9 lutego i niby w tym czasie bywa w Istebnej, a od 27 stycznia do 9 lutego pół Polski ma ferie, terminy feryjne ułożone są na zakładkę. Do 1 marca ma w rozkładzie Alpy, póki co. Na śnieg 7-9 marzec bym nie liczyła, a nawet jeśli gdzieś się znajdzie, to moje umiejętności niestety nie są wystarczające na takie nartowanie. Poza tym, nie chcę ryzykować kolejną kontuzją. Nie oznacza to że nie przyjadę. Rzucam 4 terminy. Ilość lajków pod każdym zdecyduje. Jeśli kogoś jeszcze zabieramy to podajemy ilość osób w cytacie, np +1. Nie wiem jak dla Was, lasu chętnych nie ma, ale dla mnie złot jest ważnym wydarzeniem, i od jego terminu uzależniam plan na resztę sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października 10-12 styczeń 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października 17-19 styczeń - być może opcja na Marka O. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października 14-16 luty- będzie Victor 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października 7-9 marzec 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 13 minut temu, .Beata. napisał: 7-9 marzec Ciebie nie będzie - już po zawodach. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 16 minut temu, .Beata. napisał: 17-19 styczeń - być może opcja na Marka O. Tutaj nie dam rady - Maks jedzie na obóz do Austrii i dojadę na wieczór sobotni, nie wcześniej. Ponadto już się zaczną ferie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października 22 minuty temu, Marcos73 napisał: Ciebie nie będzie - już po zawodach. pozdro 😘 Ależ będę, a na zawody Leśników czy tam kolejarzy może być szansa, jeśli oczywiście będzie śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października Kiedy jest mało ludzi: od 6 króli do ferii, ferie małopolskie, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października Marcowy zlot raczej bym odpuścił. Zbyt duże ryzyko braku śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Kiedy jest mało ludzi: od 6 króli do ferii, ferie małopolskie, Czyli 10-12 styczeń zostaje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października Godzinę temu, Marcos73 napisał: Czyli 10-12 styczeń zostaje. pozdro ….też może nie być śniegu;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 4 minuty temu, .Beata. napisał: ….też może nie być śniegu;) Kurde - ale problemy .... Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził. Może Włochy??? Nie te pod Warszawą. Bo już nie wiem. Na razie liczmy na zimę stulecia. Taki plan. W ferie chyba bez sensu. Adaś ma robotę, mogą być tłumy - wszędzie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Może Włochy??? 7-9 Marca może być Zermatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Kurde - ale problemy .... Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził. Może Włochy??? Nie te pod Warszawą. Bo już nie wiem. Na razie liczmy na zimę stulecia. Taki plan. W ferie chyba bez sensu. Adaś ma robotę, mogą być tłumy - wszędzie. pozdro Haha, nie irytuj się tak, żartowałam przecież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 5 godzin temu, .Beata. napisał: 10-12 styczeń W tym terminie mam Francję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 4 minuty temu, Jan napisał: 7-9 Marca może być Zermatt Janek, Bóg Cię opuścił 😉, na weekend? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października 1 minutę temu, Mikoski napisał: W tym terminie mam Francję Są jeszcze 3 terminy…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października Teraz, Mikoski napisał: W tym terminie mam Francję Wiedziałem, że tak będzie. A dokładniej??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 29 Października Udostępnij Napisano 29 Października 57 minut temu, Jan napisał: 7-9 Marca może być Zermatt Przedstaw plan, ustal kwatery, ceny, dojazd i wio. Kto bogatemu zabroni przyjechać do ZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi