Skocz do zawartości

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4! SZCZEGÓŁY STRONA 8 🤦🏽‍♀️

.Beata.

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, KrzysiekK napisał:

Mega filmik. Nawet się znalazłem. Nie ściągałem tego tylko oglądałem w galerii Google. W oryginale jest podkład muzyczny ? 

Że w albumie Google nie ma podkładu muzycznego? - wstawiłam z, i z podkładem go właśnie otwieram 

39 minut temu, .Beata. napisał:

Rybek, jakiej jeździe? to zaledwie ślizganie jest…moja nie nadaje się na upublicznienie, Twoją i całej reszty aż miło oglądać 😘

Miło to się ogląda jak ten Batman w czerwonym popierdala w kopnym śniegu.. ...

edit 🙂... dobrze że warun dopisał ...

Edytowane przez Lexi
  • Haha 1

41 minut temu, .Beata. napisał:

Rybek, jakiej jeździe? to zaledwie ślizganie jest…moja nie nadaje się na upublicznienie, Twoją i całej reszty aż miło oglądać 😘

Już sie tak nie kryguj  - Rybelek po mistrzowsku .. Ty też dojdziesz do tego poziomu bo "zadzior" jesteś - z kanapy obserwowaliśmy Twoją determinację

• Like 1

12 godzin temu, Victor napisał:

Życie toczy się własnymi prawami czasem płata figle 🤷‍♂️ kiedy Ty otwierałeś wieczornego browara to ja do śmiechu nie miałem choć i tak by mnie nie było z racji pierwszego pracującego weekendu po miesięcznym urlopie-nierealny termin na jakiekolwiek wyjazdy…IMG_4207.thumb.jpeg.9cc7c61c3c550ee2eab6f590e8db10c1.jpeg

…także zaczepki schowaj głęboko… ! Ale fakt kibicuje i kiedyś ten dzień nadejdzie ,spokojnie 🥳

Nie pijam wieczornych browarów. Pijam na imprezach.

Rezonans to normalne badanie nie pękaj.

A gdzie ten film Beato?

Edytowane przez Mitek
  • Haha 1