Skocz do zawartości

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4! SZCZEGÓŁY STRONA 8 🤦🏽‍♀️

.Beata.

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, SzymQ napisał:

Ale którą dokładnie część mojej wypowiedzi kwestionujesz ? 😉

Stok krótszy i przeszkody raczej ludzkie, ale tego na twin widziałem, o dziwo do przodu też umie jeździć, natomiast jego córka dziwnym trafem synchronicznie kręciła bączki jak Tato, to jakaś choroba rodzinna, a tego drugiego już nie, podobno Kaem mu narty smarował, a tą 1 stracił, bo był … od nich szybszy😉

pozdro i dzięki za fajnie spędzony czas WSZYTKIM OBECNYM, a kto był to wie a kto nie był to się nie dowie, bo co wydarzyło się w Zwardoniu, w Zwardoniu zostaje.

• Like 3
  • Thanks 1

3 minuty temu, Marcos73 napisał:

Stok krótszy i przeszkody raczej ludzkie, ale tego na twin widziałem, o dziwo do przodu też umie jeździć, natomiast jego córka dziwnym trafem synchronicznie kręciła bączki jak Tato, to jakaś choroba rodzinna, a tego drugiego już nie, podobno Kaem mu narty smarował, a tą 1 stracił, bo był … od nich szybszy😉

pozdro i dzięki za fajnie spędzony czas WSZYTKIM OBECNYM, a kto był to wie a kto nie był to się nie dowie, bo co wydarzyło się w Zwardoniu, w Zwardoniu zostaje.

A moja Ci się nie podobała?

pozdro

3 minutes ago, Marcos73 said:

ale tego na twin widziałem, o dziwo do przodu też umie jeździć

Ależ mi chodziło o tego drugiego na twintipach. Tego w czapce zamiast kasku 🙂 Zwróciłeś uwagę jak on zawodowo wyglądał nawet stojąc? Widać było od razu, że coś skręca i potrafi czarować triki jeszcze zanim ruszył... a potem to już w ogóle 😉

• Like 2
  • Haha 1

40 minut temu, Lexi napisał:

Już w chacie.. @Marcos73 i @mig pewnie też .. Trzymamy kciuki za Poznań, @Kaema i "Warszawkę" (😉).. bo mają szmat drogi a szału z warunkami nie ma.

@KrzysiekK - lepiej sie witać niż żegnać ..tak że ten .. widzimy sie niebawem

Powiem Ci że było ciepło. Na szczęście Ela jest świetnym kierowcą a @bracholpokornie realizował zalecenia instruktora.

• Like 1
  • Thanks 1

40 minut temu, SzymQ napisał:

Ależ mi chodziło o tego drugiego na twintipach. Tego w czapce zamiast kasku 🙂 Zwróciłeś uwagę jak on zawodowo wyglądał nawet stojąc? Widać było od razu, że coś skręca i potrafi czarować triki jeszcze zanim ruszył... a potem to już w ogóle 😉

Aaaa, o tej  twin anomalii myślałeś, gość w czapce jest usprawiedliwiony, mam jego zdjęcie w kasku. Traumatyczne przeżycie😀. Trzeba przyznać, że nieźle kręci …. wyjątkowo może z nami jeździć. Ale mistrzem wyjazdu jest chop co strzelił z 1800km tylko po to, aby się z nami Pifka napić. Szacun.

pozdro

• Thanks 1
  • Haha 4
  • Sad 1

3 minutes ago, Marcos73 said:

Aaaa, o tej  twin anomalii myślałeś

Twin anomalia to była, jak był jeden taki forumowicz. Wiele się od tego czasu zmieniło. Teraz nie możemy się dogadać o którym forumowiczu na nartach symetrycznych mówimy, a w niedalekiej przyszłości to może SL (nawet takie z szachownicą) pójdzie do kąta i będzie niszowym wyborem dla garstki zapaleńców 🤣

• Haha 2
  • Sad 1

14 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

My też już dawno w domu - byliśmy o 17.30.

Dzięki serdeczne. Jak będę miał chwilkę to zacznę pisać...

Trzymajcie się kochani super wyjazd.

no super, że wyjazd się udał, nie wiadomo tylko czy narciarsko, czy towarzysko, czy ... ??? nie wiadomo jak jeździli, jakie warunki ... 

Tajemnica chyba.

Jak to kiedyś ktoś powiedział - "gorszy sort" nie ma wstępu.

Nie chcemy wiedzieć kto z kim spał 🙂 tak ogólne info.

Czy warto jechać, po co , dlaczego ... 

17 godzin temu, Lexi napisał:

Już w chacie.. @Marcos73 i @mig pewnie też .. Trzymamy kciuki za Poznań, @Kaema i "Warszawkę" (😉).. bo mają szmat drogi a szału z warunkami nie ma.

@KrzysiekK - lepiej sie witać niż żegnać ..tak że ten .. widzimy sie niebawem

Mam nadzieję że przywitamy się niebawem 😉 Obecnie natomiast sprawiłeś że będę rozkminiał. Znów! Tym razem będę rozmyślał jak ustawić Marker Sensomatic M35 do skorupy 🤣

Edytowane przez KrzysiekK
  • Haha 1
  • Sad 1

35 minutes ago, moloo said:

no super, że wyjazd się udał, nie wiadomo tylko czy narciarsko, czy towarzysko, czy ... ??? nie wiadomo jak jeździli, jakie warunki ... 

Tajemnica chyba.

Jak to kiedyś ktoś powiedział - "gorszy sort" nie ma wstępu.

Nie chcemy wiedzieć kto z kim spał 🙂 tak ogólne info.

Czy warto jechać, po co , dlaczego ... 

Ciężkie są te pytania.

Spotyka się X osób, które są entuzjastami narciarstwa. Nie ma żadnej zorganizowanej formy. Można pogadać, wymienić się nartami, wypić razem kawę/piwo, jechać śmigiem w 8 osób wprawiając w osłupienie turystów z kanapy, albo być turystą na kanapie i myśleć sobie "ale świetnie te moje forumowe ziomki jeżdżą". Można iść na warsztaty do Adama, albo wymienić się z kimś doświadczeniami.

Poza tym wszystkim jest sporo śmiechu.

Jak to mogłoby się w ogóle nie udać?!

Warunki? - Na wszelki wypadek lepiej nasmarować narty, ale póki chodzi kanapa to warunki są ok 😉

• Like 5
  • Thanks 3

8 minut temu, SzymQ napisał:

Ciężkie są te pytania.

Spotyka się X osób, które są entuzjastami narciarstwa. Nie ma żadnej zorganizowanej formy. Można pogadać, wymienić się nartami, wypić razem kawę/piwo, jechać śmigiem w 8 osób wprawiając w osłupienie turystów z kanapy, albo być turystą na kanapie i myśleć sobie "ale świetnie te moje forumowe ziomki jeżdżą". Można iść na warsztaty do Adama, albo wymienić się z kimś doświadczeniami.

Poza tym wszystkim jest sporo śmiechu.

Jak to mogłoby się w ogóle nie udać?!

Warunki? - Na wszelki wypadek lepiej nasmarować narty, ale póki chodzi kanapa to warunki są ok 😉

no i wreszcie coś konkretnego ... a nie jakieś tajemnice ...

Choć żadnych zdjęć - nawet grupowych - dalej nie ma

9 minutes ago, grimson said:

to czas przynajmniej napisać, kto finalnie pojawił się na zlocie.

Co było w Zwardoniu, zostaje w Zwardoniu 🙂 Niektórzy pewnie mówią rodzinie, że mają dyżur w pracy i cichaczem jadą na zlot, a Wy pytacie czy warto jechać i chcecie publikować listę uczestników... 😄

P.S. Moja wiedza jest taka, że zdjęcie grupowe trafia tylko do tych co byli na zlocie 😉

• Thanks 1
  • Haha 2

2 minuty temu, SzymQ napisał:

Co było w Zwardoniu, zostaje w Zwardoniu 🙂 Niektórzy pewnie mówią rodzinie, że mają dyżur w pracy i cichaczem jadą na zlot, a Wy pytacie czy warto jechać i chcecie publikować listę uczestników... 😄

P.S. Moja wiedza jest taka, że zdjęcie grupowe trafia tylko do tych co byli na zlocie 😉

Wiesz co ? Można było zrobić zdjęcie ustawionych pionowo w śniegu wszystkich naszych nart. Było by zdjęcie grupowe - w jakiejś formie 🤣

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • Sad 1

3 minuty temu, SzymQ napisał:

ŻĘNUJĄCE !!!

Naprawdę 

• Haha 1