zając Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 1 godzinę temu, Jan napisał: pięknie śnieg tam teraz wali, widzę 2 ludzi na stoku Ano, wywiało ich chyba do knajpki 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia A mnie jak zwykle nie ma i już oczywiście nie będzie. Robotę skończyłem dopiero przed 17. Do tego standardowo jak za każdym uderzeniem zimy w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 5 hours ago, zając said: Ano, wywiało ich chyba do knajpki 😁 I balety zapowiadają się takie, że aż obsługa stacji musi złapać oddech w poniedziałek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Miło było poznać szanowne grono forumowicz na żywo. Szkoda, że tylko krótką chwilę, lae myślę następnym razem będzie do dłuższe spotkanie. Dziękuję @Adam ..DUCHza uświadomienie mi, że to tak naprawdę to mało wiem ... w sumie nic nie wiem 🙂 oraz pokazanie ile jeszcze mi brakuje. Obiecuję, że następnym razem będę lepiej przygotowany. Droga powrotna trudna, ruch, błoto pośniegowe. @lubeckimwidziałem korek w stronę Żywca, na drodze stała ciężaróœka, i troche dalej rozwalony Peugeot. Miłego szusowania życzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 29 minutes ago, rulez said: @lubeckimwidziałem korek w stronę Żywca, na drodze stała ciężaróœka, i troche dalej rozwalony Peugeot. To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2 minuty temu, lubeckim napisał: To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa. Tak, ten. Pewnie ja też spotkam się z Adamem, gdzieś na koniec lutego, jak poćwiczę. Wspomnę tylko, ze okazało się że mamy wspólnego znajomego: SQ9NJE pewnie ci to coś mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia No mówi,mówi. Boję się tylko zapytać w jakich okolicznościach ujawniłeś tą koincydencję 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 40 minut temu, lubeckim napisał: No mówi,mówi. Boję się tylko zapytać w jakich okolicznościach ujawniłeś tą koincydencję 😄 Podczas wątku o stacji pogodowej, wrzuciłęś pozwolenie z kodem wywoławczym, i tak sie składa, że pracujemy razem z Przemkiem i od słowa do słowa 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Godzinę temu, lubeckim napisał: To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa. Z tego powodu porzuciłem pomysł piątkowego wyjazdu z Katowic do Ślemienia. Normalnie w piątek jest ciężko, a dzisiaj nawet nie myślę. Zobaczymy, co przyniesie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 1 hour ago, rulez said: Podczas wątku o stacji pogodowej, wrzuciłęś pozwolenie z kodem wywoławczym, i tak sie składa, że pracujemy razem z Przemkiem i od słowa do słowa 🙂 Ty go namów może, żeby w końcu powrócił do nart. Bo o ile dobrze kojarzę, to swego czasu bardzo dużo jeździł w czymś, co nazywało się Harcerski Klub Narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 26 minut temu, lubeckim napisał: Ty go namów może, żeby w końcu powrócił do nart. Bo o ile dobrze kojarzę, to swego czasu bardzo dużo jeździł w czymś, co nazywało się Harcerski Klub Narciarski. A wiesz, ze go namowilismy :), nawet jezdzil ostatnio w Krynicy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Widziałem dzisiaj człowieka w czapeczce na twintipach... Dawał radę jak ten: https://youtube.com/shorts/OZZ1qHdIosA?si=M4ORT7h7dVVnU0L8 Widziałem też pewnego kozaka na jednej narcie... Dawał radę jak ten: https://youtu.be/QHxmVRXoVMA?si=o7Y5eT4IupHrEqLF Kozacki zlot. Nieobecni niech żałują 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 40 minut temu, SzymQ napisał: Widziałem dzisiaj człowieka w czapeczce na twintipach... Dawał radę jak ten: https://youtube.com/shorts/OZZ1qHdIosA?si=M4ORT7h7dVVnU0L8 Widziałem też pewnego kozaka na jednej narcie... Dawał radę jak ten: https://youtu.be/QHxmVRXoVMA?si=o7Y5eT4IupHrEqLF Kozacki zlot. Nieobecni niech żałują 😉 To chyba na innym zlocie byłeś 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 8 minutes ago, Edwin said: To chyba na innym zlocie byłeś 😁 Ale którą dokładnie część mojej wypowiedzi kwestionujesz ? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 12 minut temu, SzymQ napisał: Ale którą dokładnie część mojej wypowiedzi kwestionujesz ? 😉 Domyśl się. Ostatniej nie kwestionuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 1 godzinę temu, SzymQ napisał: Widziałem dzisiaj człowieka w czapeczce na twintipach... Dawał radę jak ten: https://youtube.com/shorts/OZZ1qHdIosA?si=M4ORT7h7dVVnU0L8 Widziałem też pewnego kozaka na jednej narcie... Dawał radę jak ten: https://youtu.be/QHxmVRXoVMA?si=o7Y5eT4IupHrEqLF Kozacki zlot. Nieobecni niech żałują 😉 Amen. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia To jakiś tajemny zlot ??? Że żadnych zdjęć nie ma, czy nawet kilku słów o tym jak jest, czy warto. Za późno się o nim dowiedziałem, bo do Zwardonia mam blisko, ale inne plany na ten weekend. Ale jak tak czytam - a właściwie nie czytam, bo nie ma co, to chyba impreza dla wybranych ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia 6 minut temu, moloo napisał: To jakiś tajemny zlot ??? Że żadnych zdjęć nie ma, czy nawet kilku słów o tym jak jest, czy warto. Za późno się o nim dowiedziałem, bo do Zwardonia mam blisko, ale inne plany na ten weekend. Ale jak tak czytam - a właściwie nie czytam, bo nie ma co, to chyba impreza dla wybranych ... ??? Co dzieje się w Zwardoniu, zostaje w Zwardoniu 😉. To impreza dla Wszystkich. Jest dość cykliczna. p.s. Może wreszcie uda mi się tam dojechać. Po co wszystko fotografować ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia No jak już tak bardzo chcecie zdjęć… proszzzz 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia 10 godzin temu, .Beata. napisał: No jak już tak bardzo chcecie zdjęć… proszzzz Komu to się ostała jeszcze koszulka,to już tyle lat. Też taką miałem 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia (edytowane) 12 godzin temu, moruniek napisał: Co dzieje się w Zwardoniu, zostaje w Zwardoniu 😉. To impreza dla Wszystkich. Jest dość cykliczna. p.s. Takie podejście akurat za bardzo nie zachęca nowych ludzi,do przyjazdu, zwłaszcza jak nikogo osobiście nie znają . Jeśli to ma być zlot forum, a nie tylko spotkanie twardzieli i twardzielek😄 Edytowane 12 Stycznia przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia 3 godziny temu, Edwin napisał: Takie podejście akurat za bardzo nie zachęca nowych ludzi,do przyjazdu, zwłaszcza jak nikogo osobiście nie znają . Jeśli to ma być zlot forum, a nie tylko spotkanie twardzieli i twardzielek😄 i cóż się czepiasz, przeczytaj tytuł tematu jeśli nie jesteś twardzielem i nie pojechałeś to Twój problem. Nie każdy lubi szczerzyć swoją facjatę do objektywu - musisz to uszanować. Zawsze możesz sam taki zlot zorganizować. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia 4 godziny temu, Edwin napisał: Takie podejście akurat za bardzo nie zachęca nowych ludzi,do przyjazdu, zwłaszcza jak nikogo osobiście nie znają . Jeśli to ma być zlot forum, a nie tylko spotkanie twardzieli i twardzielek😄 Drogi w białym szaleństwie kolego. Koncepcja zlotu o charakterze otwartym - dostępnym dla każdego uczestnika SF jak i także dla osób nie związanych z forum zrodziła się w naszych głowach kilka lat temu i myślę że temat wypalił. Ja zaproponowałem miejsce (myślę że dosyć przystępne w kontekście dojazdowym) dla każdego. Na fali uniesienia Naszym forumowym reżyserem stała się @.Beata.(to oczywiście jedyny słuszny wybór był ot taki przez aklamację). Ja ze swojej strony w miarę możliwości organizuję zniżki na karnety, szkolenie (nie chcę słyszeć o żadnych pieniądzach - kask pasuje mi do rękawiczek) lub inne atrakcje np stare narty do jazdy. Każdy i to bez wyjątku (tu chyba wypowiem się w ramach ogółu) jest mile widziany. Np w tej osłonie mieliśmy okazję pojeździć z najmłodszą uczestniczką zlotu która niewątpliwie pokazała nam jak można "bawić się narciarstwem", był ni z gruchy ni z pietruchy "stary forumoweiec" Tadziu który jak mi się wydaje, ba jestem tego pewien że spowodował u nie których opad szczęki ...że się da, a wiek nie ma żadnego znaczenia. Myślę że zorganizowane warsztaty dały niektórym narciarzom nieco do myślenia. "......twardzieli i twardzielek..." Forumowe "hasła" powstają z realnych zdarzeń z którymi mieliśmy do czynienia w trakcie zlotów i tak sobie myślę że jak wpadniesz do nas następnym razem z swoją drugą połową a ona w trakcie apre ski stwierdzi jednoznacznie że ".....potrzebuje czegoś dłuższego..." to myślę że wejdziesz w szerszy kontekst rozumienia. "Co było w ZW zostaje w ZW" - zasada zrodziła się samoistnie i ja akurat byłem jednym z pierwszych który ową zasadę złamał.....bura była. Grupówka oczywiście jest i z tego co wiem będzie to jedyna fotka udostępniona na forum. To był jest i pozostanie zlot forumowych "twardzieli i twardzielek". Osób które są w stanie coś poświęcić. Taką mam nadzieję. 5 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia (edytowane) Akurat w moim przypadku nie mam parcia na zdjęcia,czy filmy ze zlotu. Ważne, że impreza się udała i czapki z głów za chęci organizacji. Ze zlotów forumowych kiedyś organizowanych każdy dzielił się zdjęciami i posiadanymi filmami, stąd tylko taka aluzja. Czyżby Tadeusz T dołączył? Edytowane 12 Stycznia przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, Edwin napisał: Akurat w moim przypadku nie mam parcia na zdjęcia,czy filmy ze zlotu. Ważne, że impreza się udała i czapki z głów za chęci organizacji. Ze zlotów forumowych kiedyś organizowanych każdy dzielił się zdjęciami i posiadanymi filmami, stąd tylko taka aluzja. Czyżby Tadeusz T dołączył? Chyba tak. Jeżeli ten szpec miał taki nick i on to on to tak. Czapki z głów.....no i popatrz znów pojechałem .....co było w ZW zostaje w ZW....nie znam człowieka Edytowane 12 Stycznia przez Adam ..DUCH 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi