KrzysiekK Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Mega filmik. Nawet się znalazłem. Nie ściągałem tego tylko oglądałem w galerii Google. W oryginale jest podkład muzyczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, KrzysiekK napisał: Mega filmik. Nawet się znalazłem. Nie ściągałem tego tylko oglądałem w galerii Google. W oryginale jest podkład muzyczny ? Że w albumie Google nie ma podkładu muzycznego? - wstawiłam z, i z podkładem go właśnie otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, .Beata. napisał: Że w albumie Google nie ma podkładu muzycznego? - wstawiłam z, i z podkładem go właśnie otwieram ..ale przecież wstaw ten filmik ze swoją świetną jazdą - właśnie obejrzałem - SUPER!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Lexi napisał: ..ale przecież wstaw ten filmik ze swoją świetną jazdą - właśnie obejrzałem - SUPER!! Czy my rozmawiamy o tym samym filmie? 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, .Beata. napisał: Czy my rozmawiamy o tym samym filmie? 😂 Nie ..rozmawiamy o jeździe słonko.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 5 godzin temu, Victor napisał: Trzymam 🤞 za marciwą Sappada 😉 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Lexi napisał: Nie ..rozmawiamy o jeździe słonko.. 🙂 Rybek, jakiej jeździe? to zaledwie ślizganie jest…moja nie nadaje się na upublicznienie, Twoją i całej reszty aż miło oglądać 😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 39 minut temu, .Beata. napisał: Rybek, jakiej jeździe? to zaledwie ślizganie jest…moja nie nadaje się na upublicznienie, Twoją i całej reszty aż miło oglądać 😘 Miło to się ogląda jak ten Batman w czerwonym popierdala w kopnym śniegu.. ... edit 🙂... dobrze że warun dopisał ... Edytowane 10 godzin temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 41 minut temu, .Beata. napisał: Rybek, jakiej jeździe? to zaledwie ślizganie jest…moja nie nadaje się na upublicznienie, Twoją i całej reszty aż miło oglądać 😘 Już sie tak nie kryguj - Rybelek po mistrzowsku .. Ty też dojdziesz do tego poziomu bo "zadzior" jesteś - z kanapy obserwowaliśmy Twoją determinację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 12 godzin temu, Victor napisał: Życie toczy się własnymi prawami czasem płata figle 🤷♂️ kiedy Ty otwierałeś wieczornego browara to ja do śmiechu nie miałem choć i tak by mnie nie było z racji pierwszego pracującego weekendu po miesięcznym urlopie-nierealny termin na jakiekolwiek wyjazdy… …także zaczepki schowaj głęboko… ! Ale fakt kibicuje i kiedyś ten dzień nadejdzie ,spokojnie 🥳 Nie pijam wieczornych browarów. Pijam na imprezach. Rezonans to normalne badanie nie pękaj. A gdzie ten film Beato? Edytowane 9 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Mitek napisał: Nie pijam wieczornych browarów. Pijam na imprezach. Rezonans to normalne badanie nie pękaj. A gdzie ten film Beato? Film jest w galerii Google którą Ci Beata udostępniła. Widzę że jesteś tam dodany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 32 minuty temu, KrzysiekK napisał: Film jest w galerii Google którą Ci Beata udostępniła. Widzę że jesteś tam dodany. Cześć To znaczy co mam zrobić? Gdzie tego szukać? Krzysiu... wiesz, w tych kwestiach to ja raczej "ziemia". 😉 Pozdro Dzięki już wszystko dostałem i oglądałem. Super! Edytowane 3 godziny temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Cześć A, że mam chwilkę: Dla mnie to był wyjazd gdzie miałem na nogach chyba najwięcej nart, Wnioski są proste: - większość nart - od od adamowego funcarvera przez szymkowego freestyla (ta była z pewnością najbardziej skrętna, tzn. ciężko jechać prosto), Molitora - raczej krótki Master, piotrkowego X9 do antyka adasiowego (Adaś, co to było bo już nie pamiętam?) zachowuje się podobnie. Chodzi mi o to, że można na każdej z nich w dowolnej konfiguracji zjechać bezpiecznie rytmicznym skrętem po dowolnie zatłoczonym polskim stoku. Zabawa zaczyna się na większych prędkościach i przy czystej jeździe ciętej gdzie z pewnością narty o charakterze GS wykazują większą stabilność ale... np taki X9 w inicjacji niczym się nie różnił praktycznie od komórkowej slalomki. Wydaje się więc, że pytanie: muszę sobie kupić nartę na polskie stoki a więc krótki promień itd. albo na Austrię a więc GS jest typowym pierdoleniem. Wystarczy dostosować technikę. Pozdro Edytowane 2 godziny temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Dla nas, najfajniejszy - w sensie jazdy - z pewnością był dzień pierwszy - zero ludzi, szary lód, trochę opadu. w ogóle warunki - jak zwykle zresztą, jak zawsze gdy jesteśmy na nartach i jest chociaż trochę śniegu - ekstra, tym bardziej ekstra, że bardzo zmienne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu Też, nie widziałem filmu. Może to przez to że czytam z telefonu? Pozdrowienia z Sappady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 minut temu Udostępnij Napisano 27 minut temu 29 minut temu, brachol napisał: Pozdrowienia z Sappady. Z Tadeo walczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu Teraz, Lexi napisał: Z Tadeo walczysz? Od jutra, będziemy działać z całą rodziną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi