Skocz do zawartości

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4! SZCZEGÓŁY STRONA 8 🤦🏽‍♀️

.Beata.

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, .Beata. napisał:

Rybek, jakiej jeździe? to zaledwie ślizganie jest…moja nie nadaje się na upublicznienie, Twoją i całej reszty aż miło oglądać 😘

Miło to się ogląda jak ten Batman w czerwonym popierdala w kopnym śniegu.. ...

edit 🙂... dobrze że warun dopisał ...

Edytowane przez Lexi
  • Haha 1

41 minut temu, .Beata. napisał:

Rybek, jakiej jeździe? to zaledwie ślizganie jest…moja nie nadaje się na upublicznienie, Twoją i całej reszty aż miło oglądać 😘

Już sie tak nie kryguj  - Rybelek po mistrzowsku .. Ty też dojdziesz do tego poziomu bo "zadzior" jesteś - z kanapy obserwowaliśmy Twoją determinację

• Like 2

12 godzin temu, Victor napisał:

Życie toczy się własnymi prawami czasem płata figle 🤷‍♂️ kiedy Ty otwierałeś wieczornego browara to ja do śmiechu nie miałem choć i tak by mnie nie było z racji pierwszego pracującego weekendu po miesięcznym urlopie-nierealny termin na jakiekolwiek wyjazdy…IMG_4207.thumb.jpeg.9cc7c61c3c550ee2eab6f590e8db10c1.jpeg

…także zaczepki schowaj głęboko… ! Ale fakt kibicuje i kiedyś ten dzień nadejdzie ,spokojnie 🥳

Nie pijam wieczornych browarów. Pijam na imprezach.

Rezonans to normalne badanie nie pękaj.

A gdzie ten film Beato?

Edytowane przez Mitek
  • Haha 1

32 minuty temu, KrzysiekK napisał:

Film jest w galerii Google którą Ci Beata udostępniła. Widzę że jesteś tam dodany. 

Cześć

To znaczy co mam zrobić? Gdzie tego szukać?

Krzysiu... wiesz, w tych kwestiach to ja raczej "ziemia". 😉

Pozdro

Dzięki już wszystko dostałem i oglądałem. Super!

Edytowane przez Mitek
  • Like 1

Cześć

A, że mam chwilkę:

Dla mnie to był wyjazd gdzie miałem na nogach chyba najwięcej nart, Wnioski są proste:

- większość nart - od od adamowego funcarvera przez szymkowego freestyla (ta była z pewnością najbardziej skrętna, tzn. ciężko jechać prosto), Molitora - raczej krótki Master, piotrkowego X9 do antyka adasiowego (Adaś, co to było bo już nie pamiętam?)  zachowuje się podobnie. Chodzi mi o to, że można na każdej z nich w dowolnej konfiguracji zjechać bezpiecznie rytmicznym skrętem po dowolnie zatłoczonym polskim stoku. Zabawa zaczyna się na większych prędkościach i przy czystej jeździe ciętej gdzie z pewnością narty o charakterze GS wykazują większą stabilność ale... np taki X9 w inicjacji niczym się nie różnił praktycznie od komórkowej slalomki.

Wydaje się więc, że pytanie: muszę sobie kupić nartę na polskie stoki a więc krótki promień itd. albo na Austrię a więc GS jest typowym pierdoleniem. Wystarczy dostosować technikę.

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Like 1

Cześć

Dla nas, najfajniejszy - w sensie jazdy - z pewnością był dzień pierwszy - zero ludzi, szary lód, trochę opadu. w ogóle warunki - jak zwykle zresztą, jak zawsze gdy jesteśmy na nartach i jest chociaż trochę śniegu - ekstra, tym bardziej ekstra, że bardzo zmienne.

Pozdro