KrzysiekK Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Mega filmik. Nawet się znalazłem. Nie ściągałem tego tylko oglądałem w galerii Google. W oryginale jest podkład muzyczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 30 minut temu, KrzysiekK napisał: Mega filmik. Nawet się znalazłem. Nie ściągałem tego tylko oglądałem w galerii Google. W oryginale jest podkład muzyczny ? Że w albumie Google nie ma podkładu muzycznego? - wstawiłam z, i z podkładem go właśnie otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, .Beata. napisał: Że w albumie Google nie ma podkładu muzycznego? - wstawiłam z, i z podkładem go właśnie otwieram ..ale przecież wstaw ten filmik ze swoją świetną jazdą - właśnie obejrzałem - SUPER!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Lexi napisał: ..ale przecież wstaw ten filmik ze swoją świetną jazdą - właśnie obejrzałem - SUPER!! Czy my rozmawiamy o tym samym filmie? 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, .Beata. napisał: Czy my rozmawiamy o tym samym filmie? 😂 Nie ..rozmawiamy o jeździe słonko.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 5 godzin temu, Victor napisał: Trzymam 🤞 za marciwą Sappada 😉 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Lexi napisał: Nie ..rozmawiamy o jeździe słonko.. 🙂 Rybek, jakiej jeździe? to zaledwie ślizganie jest…moja nie nadaje się na upublicznienie, Twoją i całej reszty aż miło oglądać 😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 39 minut temu, .Beata. napisał: Rybek, jakiej jeździe? to zaledwie ślizganie jest…moja nie nadaje się na upublicznienie, Twoją i całej reszty aż miło oglądać 😘 Miło to się ogląda jak ten Batman w czerwonym popierdala w kopnym śniegu.. ... edit 🙂... dobrze że warun dopisał ... Edytowane 10 godzin temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 41 minut temu, .Beata. napisał: Rybek, jakiej jeździe? to zaledwie ślizganie jest…moja nie nadaje się na upublicznienie, Twoją i całej reszty aż miło oglądać 😘 Już sie tak nie kryguj - Rybelek po mistrzowsku .. Ty też dojdziesz do tego poziomu bo "zadzior" jesteś - z kanapy obserwowaliśmy Twoją determinację 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 12 godzin temu, Victor napisał: Życie toczy się własnymi prawami czasem płata figle 🤷♂️ kiedy Ty otwierałeś wieczornego browara to ja do śmiechu nie miałem choć i tak by mnie nie było z racji pierwszego pracującego weekendu po miesięcznym urlopie-nierealny termin na jakiekolwiek wyjazdy… …także zaczepki schowaj głęboko… ! Ale fakt kibicuje i kiedyś ten dzień nadejdzie ,spokojnie 🥳 Nie pijam wieczornych browarów. Pijam na imprezach. Rezonans to normalne badanie nie pękaj. A gdzie ten film Beato? Edytowane 9 godzin temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Mitek napisał: Nie pijam wieczornych browarów. Pijam na imprezach. Rezonans to normalne badanie nie pękaj. A gdzie ten film Beato? Film jest w galerii Google którą Ci Beata udostępniła. Widzę że jesteś tam dodany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 32 minuty temu, KrzysiekK napisał: Film jest w galerii Google którą Ci Beata udostępniła. Widzę że jesteś tam dodany. Cześć To znaczy co mam zrobić? Gdzie tego szukać? Krzysiu... wiesz, w tych kwestiach to ja raczej "ziemia". 😉 Pozdro Dzięki już wszystko dostałem i oglądałem. Super! Edytowane 3 godziny temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Cześć A, że mam chwilkę: Dla mnie to był wyjazd gdzie miałem na nogach chyba najwięcej nart, Wnioski są proste: - większość nart - od od adamowego funcarvera przez szymkowego freestyla (ta była z pewnością najbardziej skrętna, tzn. ciężko jechać prosto), Molitora - raczej krótki Master, piotrkowego X9 do antyka adasiowego (Adaś, co to było bo już nie pamiętam?) zachowuje się podobnie. Chodzi mi o to, że można na każdej z nich w dowolnej konfiguracji zjechać bezpiecznie rytmicznym skrętem po dowolnie zatłoczonym polskim stoku. Zabawa zaczyna się na większych prędkościach i przy czystej jeździe ciętej gdzie z pewnością narty o charakterze GS wykazują większą stabilność ale... np taki X9 w inicjacji niczym się nie różnił praktycznie od komórkowej slalomki. Wydaje się więc, że pytanie: muszę sobie kupić nartę na polskie stoki a więc krótki promień itd. albo na Austrię a więc GS jest typowym pierdoleniem. Wystarczy dostosować technikę. Pozdro Edytowane 2 godziny temu przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Dla nas, najfajniejszy - w sensie jazdy - z pewnością był dzień pierwszy - zero ludzi, szary lód, trochę opadu. w ogóle warunki - jak zwykle zresztą, jak zawsze gdy jesteśmy na nartach i jest chociaż trochę śniegu - ekstra, tym bardziej ekstra, że bardzo zmienne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Też, nie widziałem filmu. Może to przez to że czytam z telefonu? Pozdrowienia z Sappady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 33 minuty temu Udostępnij Napisano 33 minuty temu 29 minut temu, brachol napisał: Pozdrowienia z Sappady. Z Tadeo walczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu Teraz, Lexi napisał: Z Tadeo walczysz? Od jutra, będziemy działać z całą rodziną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi