Lexi Napisano Środa o 06:46 Udostępnij Napisano Środa o 06:46 8 godzin temu, moloo napisał: Nie no pytam, czy masz problemy w małżeństwie ??? Kolego moloo spojrzyj na swój telefon - właśnie dostałeś ALERT RCB - informujący że wlazłeś na teren bardzo grząski i zejdź z niego dopóki nie jest za późno..... 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Środa o 07:51 Udostępnij Napisano Środa o 07:51 No i robi się gnój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Środa o 08:06 Udostępnij Napisano Środa o 08:06 14 minut temu, grimson napisał: No i robi się gnój. Co poradzisz, jak nic nie poradzisz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Środa o 08:17 Udostępnij Napisano Środa o 08:17 (edytowane) Weźcie się za jeżdżenie,a nie pierdolenie o Szopenie. Ja mogę,bo nie jeżdżę.. Dziękuję Wszystkim za relacje ze zlotu. Ps.Pierwsze zdanie nie dotyczy uczestników zlotu. Edytowane Środa o 10:28 przez Edwin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Środa o 10:22 Autor Udostępnij Napisano Środa o 10:22 Zgrałam filmy z kamerek…moje nagrały się do góry girami… @KrzysiekK ja Ciebie bardzo przepraszam, ale nie wiele Ciebie widać. Spartoliłam książkowo. Sklecę coś z najlepszymi momentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Środa o 10:37 Udostępnij Napisano Środa o 10:37 15 minut temu, .Beata. napisał: Zgrałam filmy z kamerek…moje nagrały się do góry girami… @KrzysiekK ja Ciebie bardzo przepraszam, ale nie wiele Ciebie widać. Spartoliłam książkowo. Sklecę coś z najlepszymi momentami. był czas przywyknąć 😄 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Środa o 15:15 Udostępnij Napisano Środa o 15:15 Bardzo ale to bardzo proszę o łyk zimnego piwka na ostudzenie emocji. Wszystkich ale to wszystkich bez żadnego wyjątku serdecznie zapraszam na spotkanie w terminie wiosennym (może zima jeszcze będzie). Na spokojnie: narciarsko, rowerowo, pieszo - można relaksacyjnie i towarzysko spędzić kilka fajnych dni. Do dyspozycji jest kilka fajnych obszarów do poznania: Worek Raczański, Sulowskie Skały, Diery, Siwy Wierch czy też made in PRL kolejka w Trzcińcu, Barania Góra z najpiękniejszą halą BŚ - Radziechowską, jest kultowa Rysianka, jest rowerowo Velo Soła, narciarsko być może Rohace. Tematów jest wiele. Ważne aby się spotkać 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano Środa o 18:52 Udostępnij Napisano Środa o 18:52 10 godzin temu, Edwin napisał: Weźcie się za jeżdżenie,a nie pierdolenie o Szopenie. Ja mogę,bo nie jeżdżę.. Dziękuję Wszystkim za relacje ze zlotu. Ps.Pierwsze zdanie nie dotyczy uczestników zlotu. jaką relację ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano Środa o 18:54 Udostępnij Napisano Środa o 18:54 12 godzin temu, Lexi napisał: Kolego moloo spojrzyj na swój telefon - właśnie dostałeś ALERT RCB - informujący że wlazłeś na teren bardzo grząski i zejdź z niego dopóki nie jest za późno..... twardo stąpam po ziemi, nie czuję jakiegoś zmiękczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Środa o 19:07 Udostępnij Napisano Środa o 19:07 7 minut temu, moloo napisał: jaką relację ??? Mi to wystarczy. Nie było zawodów, by podawać wyniki. Czego oczekujesz. A zabawa na pewno była przednia i nie tylko na stoku, bo rozmowy wieczorne wśród pozytywnie zakręconych na punkcie nart są zawsze zajebiste i fajnie spędzać wieczór przy piwku wśród takich ludzi. Pojedź kiedyś na zlot, to się przekonasz. Będziesz lata wspominał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) Jeśli ktoś poczuł się urażony moimi wpisami - sorki. Nie będę więcej tłumaczył - po prostu ... Edytowane 19 godzin temu przez moloo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, moloo napisał: Jeśli ktoś poczuł się urażony moimi wpisami - sorki. Nie będę więcej pisał - po prostu ... Pisz, ale nie o bieganiu na golasa, czy o czyichś problemach małżeńskich, bo to nie powinno cię obchodzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu Moi Drodzy, skonstruowałam troszkę obszerniejszą NARCIARSKĄ relację, nie ma golasów, ani żadnych nieprzyzwoitych i niepoprawnych sytuacji. Czy mogę ją zamieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, .Beata. napisał: Moi Drodzy, skonstruowałam troszkę obszerniejszą NARCIARSKĄ relację, nie ma golasów, ani żadnych nieprzyzwoitych i niepoprawnych sytuacji. Czy mogę ją zamieścić? Czyli to bieganie na golasa wycięłaś ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu Teraz, KrzysiekK napisał: Czyli to bieganie na golasa wycięłaś ? Nie tylko to. I niewiele do sklejania zostało 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, .Beata. napisał: Moi Drodzy, skonstruowałam troszkę obszerniejszą NARCIARSKĄ relację, nie ma golasów, ani żadnych nieprzyzwoitych i niepoprawnych sytuacji. Czy mogę ją zamieścić? Fajnie by było. Żeby w przyszłym roku dwa razy tyle osób się pojawiło tak zakręconych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 43 minuty temu, .Beata. napisał: Moi Drodzy, skonstruowałam troszkę obszerniejszą NARCIARSKĄ relację, nie ma golasów, ani żadnych nieprzyzwoitych i niepoprawnych sytuacji. Czy mogę ją zamieścić? Jasne - ustaliliśmy przecież na zlocie gdzie ewentualnie zamieszczamy treści .. nie uważałam na tej lekcji?.. 😄 ..co w Zwardoniu .....zostaje w Zwardoniu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Godzinę temu, .Beata. napisał: Moi Drodzy, skonstruowałam troszkę obszerniejszą NARCIARSKĄ relację, nie ma golasów, ani żadnych nieprzyzwoitych i niepoprawnych sytuacji. Czy mogę ją zamieścić? Ależ oczywiście,że tak 😜 co przy stole zostaje w ZW 😉 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) 27 minut temu, Lexi napisał: Jasne - ustaliliśmy przecież na zlocie gdzie ewentualnie zamieszczamy treści .. nie uważałam na tej lekcji?.. 😄 ..co w Zwardoniu .....zostaje w Zwardoniu.. No wiesz…nie mogłam się skoncentrować 😏… czy to jest veto? 😉 Edytowane 15 godzin temu przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, Victor napisał: Ależ oczywiście,że tak 😜 co przy stole zostaje w ZW 😉 pozdrawiam Kibic z dala.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, Mitek napisał: Kibic z dala.... Życie toczy się własnymi prawami czasem płata figle 🤷♂️ kiedy Ty otwierałeś wieczornego browara to ja do śmiechu nie miałem choć i tak by mnie nie było z racji pierwszego pracującego weekendu po miesięcznym urlopie-nierealny termin na jakiekolwiek wyjazdy… …także zaczepki schowaj głęboko… ! Ale fakt kibicuje i kiedyś ten dzień nadejdzie ,spokojnie 🥳 Edytowane 10 godzin temu przez Victor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu Ło matko i córko! Cokolwiek Ci jest wracaj szybko do zdrowia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 9 godzin temu, .Beata. napisał: Ło matko i córko! Cokolwiek Ci jest wracaj szybko do zdrowia! Trzymam 🤞 za marcową Sappadę😉 Edytowane 4 godziny temu przez Victor lite… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, .Beata. napisał: czy to jest veto? 😉 No jasne że tak skoro tak ustaliliśmy - podpisując cyrograf krwią własną utoczoną o północy z serdecznego palca (późno było możesz nie pamiętać)... ;D ..staram się być konsekwentny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 8 godzin temu, Victor napisał: Ty otwierałeś wieczornego browara to ja do śmiechu nie miałem Symulant.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi