Lexi Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 8 godzin temu, moloo napisał: Nie no pytam, czy masz problemy w małżeństwie ??? Kolego moloo spojrzyj na swój telefon - właśnie dostałeś ALERT RCB - informujący że wlazłeś na teren bardzo grząski i zejdź z niego dopóki nie jest za późno..... 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu No i robi się gnój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 14 minut temu, grimson napisał: No i robi się gnój. Co poradzisz, jak nic nie poradzisz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) Weźcie się za jeżdżenie,a nie pierdolenie o Szopenie. Ja mogę,bo nie jeżdżę.. Dziękuję Wszystkim za relacje ze zlotu. Ps.Pierwsze zdanie nie dotyczy uczestników zlotu. Edytowane 12 godzin temu przez Edwin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu Zgrałam filmy z kamerek…moje nagrały się do góry girami… @KrzysiekK ja Ciebie bardzo przepraszam, ale nie wiele Ciebie widać. Spartoliłam książkowo. Sklecę coś z najlepszymi momentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 15 minut temu, .Beata. napisał: Zgrałam filmy z kamerek…moje nagrały się do góry girami… @KrzysiekK ja Ciebie bardzo przepraszam, ale nie wiele Ciebie widać. Spartoliłam książkowo. Sklecę coś z najlepszymi momentami. był czas przywyknąć 😄 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Bardzo ale to bardzo proszę o łyk zimnego piwka na ostudzenie emocji. Wszystkich ale to wszystkich bez żadnego wyjątku serdecznie zapraszam na spotkanie w terminie wiosennym (może zima jeszcze będzie). Na spokojnie: narciarsko, rowerowo, pieszo - można relaksacyjnie i towarzysko spędzić kilka fajnych dni. Do dyspozycji jest kilka fajnych obszarów do poznania: Worek Raczański, Sulowskie Skały, Diery, Siwy Wierch czy też made in PRL kolejka w Trzcińcu, Barania Góra z najpiękniejszą halą BŚ - Radziechowską, jest kultowa Rysianka, jest rowerowo Velo Soła, narciarsko być może Rohace. Tematów jest wiele. Ważne aby się spotkać 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, Edwin napisał: Weźcie się za jeżdżenie,a nie pierdolenie o Szopenie. Ja mogę,bo nie jeżdżę.. Dziękuję Wszystkim za relacje ze zlotu. Ps.Pierwsze zdanie nie dotyczy uczestników zlotu. jaką relację ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Lexi napisał: Kolego moloo spojrzyj na swój telefon - właśnie dostałeś ALERT RCB - informujący że wlazłeś na teren bardzo grząski i zejdź z niego dopóki nie jest za późno..... twardo stąpam po ziemi, nie czuję jakiegoś zmiękczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, moloo napisał: jaką relację ??? Mi to wystarczy. Nie było zawodów, by podawać wyniki. Czego oczekujesz. A zabawa na pewno była przednia i nie tylko na stoku, bo rozmowy wieczorne wśród pozytywnie zakręconych na punkcie nart są zawsze zajebiste i fajnie spędzać wieczór przy piwku wśród takich ludzi. Pojedź kiedyś na zlot, to się przekonasz. Będziesz lata wspominał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi