Lexi Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 8 godzin temu, moloo napisał: Nie no pytam, czy masz problemy w małżeństwie ??? Kolego moloo spojrzyj na swój telefon - właśnie dostałeś ALERT RCB - informujący że wlazłeś na teren bardzo grząski i zejdź z niego dopóki nie jest za późno..... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu No i robi się gnój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, grimson napisał: No i robi się gnój. Co poradzisz, jak nic nie poradzisz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) Weźcie się za jeżdżenie,a nie pierdolenie o Szopenie. Ja mogę,bo nie jeżdżę.. Dziękuję Wszystkim za relacje ze zlotu. Ps.Pierwsze zdanie nie dotyczy uczestników zlotu. Edytowane 4 godziny temu przez Edwin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Zgrałam filmy z kamerek…moje nagrały się do góry girami… @KrzysiekK ja Ciebie bardzo przepraszam, ale nie wiele Ciebie widać. Spartoliłam książkowo. Sklecę coś z najlepszymi momentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, .Beata. napisał: Zgrałam filmy z kamerek…moje nagrały się do góry girami… @KrzysiekK ja Ciebie bardzo przepraszam, ale nie wiele Ciebie widać. Spartoliłam książkowo. Sklecę coś z najlepszymi momentami. był czas przywyknąć 😄 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi