grimson Napisano Poniedziałek o 12:37 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:37 22 minuty temu, Kaem napisał: Dokładnie. A tu zbiórka przed slalomem (spójrzcie, jakie mieliśmy warunki 😄 ) warun bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 16:59 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:59 5 godzin temu, grimson napisał: Od lewej: Mitek, Krzysiekk, Mig, Lexi, 4xNN, Marcos73, 4xNN, Adam_Duch. 4xNN to Ewcia, Ela, Marta i .Beata. Następne 4xNN to Mikoski, SzymQ, Iga i Brachol. pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Poniedziałek o 17:43 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:43 (edytowane) Godzinę temu, Marcos73 napisał: 4xNN to Ewcia, Ela, Marta i .Beata. Następne 4xNN to Mikoski, SzymQ, Iga i Brachol. pozdro Brakuje Tadeusza i Kaema. Ja w trakcie tego wyjazdu, dzięki kolegom, przejechałem się na największej ilości nart na nartodzień. Pozdro Edytowane Poniedziałek o 18:25 przez Mitek 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 18:49 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:49 Godzinę temu, Mitek napisał: Brakuje Tadeusza i Kaema. Ja w trakcie tego wyjazdu, dzięki kolegom, przejechałem się na największej ilości nart na nartodzień. Pozdro Dzięki za uzupełnienie person, których brakuje na zdjęciu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 18:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:58 Ja dziękuję wszystkim za przybycie, fajną jazdę bez napinki i pogaduchy kanapowo-wieczorne. Trzeba docenić i w szczególności podziękować Pani Reżyserzu @.Beata. za zorganizowanie całości, a także @Adam ..DUCH że zrezygnował ze swoich obowiązków i poświęcił czas na warsztaty, wspólną jazdę i pomoc indywidualną potrzebującym. Sztos. pozdro 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 22:41 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:41 (edytowane) Zlot forumowiczów … Twardzieli i Twardzielek. Co napisac? W internecie wiadomo - Ile to obgadanych tematów, rozkminek, a to sprzętowych, a to z techniki jazdy. Czasem śmiechy, czasem irytacje. To tylko internet. A real - 5 godzin jazdy po robocie, Narnia w Zwardoniu, zmęczenie. A tu sms Beaty - ,,czekamy,,. I aż się jaśniej zrobiło. Gdzie siedzą te Gamonie?! Podjeżdżam pod Halkę. Już wiem, głośno, śmiechy. No jasne - ekipa jest. Rybelek, Mitek, Beata, Ela, Markos, Lexi - wiadomo, od strzała poznaje. Pozostałych widzę pierwszy raz. Powoli się wyjaśnia kto jest kto. No i hasło wieczoru ,,ale on jest nauczycielem,, 🤣 Gościna wykwintna. Beatko - szacun. A dobreńkie. Mniam. Nie wiem kto robił sałatkę. Cudo. Pogadali, Adaś do domu w całości odwieziony. Po drodze antylopy jakieś, stada. Więcej tego niż w Bieszczadach u mnie. Szok. I taka myśl - nie wstaną na 9. Nie ma szans. A rzeczywistość? Cały skład bez mała melduje sie z rana. Jeździmy. Lexi - jak Ty potrafisz w śmigu zagęścić ruchy, to naprawdę. Mega. Marcos - posągowo idealna pozycja w każdej sytuacji, be cienia zawahania, precyzja toru. Ale nie tylko carving bo i wykonywanie ćwiczeń na warsztatach u Adama świetne. Mitek - jak włączysz tryb oszczędzania energii to Zwardoń Ski może się kończyć w Milówce. Za Tobą i Adamem mogę jeździć. Nie myślę o niczym tylko kijek, skręt. Tor mam czysty i bezpieczny. Tylko pracować. Nawet jak Mitek prowadzi i kadencja rośnie aby za chwilę średnim odbić to w lewo to w prawo. Mega. Żal że nie nagrane to było. Jechało nas trochę w tym wężu. Ela - świetny progres i objeżdżanie. Gdzie Wy tam w tym Poznaniu na nartach jeździcie ze tak to poszło?! Źle działamy na Beatę - zaczęła się puszczać. Cały szpaler forumowiczów świadkiem. A wiesz Beatko jak nas omijałaś? Wiesz jak to mega wyglądało? Marta i Rybelek - esencja pięknego narciarskiego stylu i wdzięku. Szymek - bardzo dobry śmig. Znaczy dobry?! Ja się nie znam. Mi się podobał. A Twoja Iga potrafi zawstydzić - tak te bączki kręci że hej. I nie że raz na jakiś czas wyjdzie. Pełna powtarzalność. A jaka fajnie ogarnięta?! Po prostu Leośka. Ona już chyba nawet zaakceptowała że wujek Krzysiek tak mówi na Nią. Świetna jest. Tyle zakodowałem i ośmieliłem się skomentować. To nie oceny. Raczej wychwycone ,,wow,,. Beatko, jeździliśmy trochę razem. Próbowałem Cię zwieść na manowce stoku byś pojechała trochę szerszym. Dziękuję za zaufanie. Starałem się by było bezpiecznie. Dziękuję też za organizację. Jesteś niezastąpiona. Adam, dziękuję za uwagi. Sokole oko na ręce w ciętym, na mój brak cierpliwości w prawym skręcie. Dzięki za warsztaty. I jazda w puszku okruszku - mega w tym płaszczu. Jak Nosferatu 🤣. Jeszcze by Ci takie kołnierze szpiczaste dodać i możesz polować na niewiasty. Lexi, bardzo dziękuję za ołówki i twój uśmiech, dobre słowo. Bardzo chciałabym aby poznały Cie moje dzieciaki. Mam nadzieję, że się uda w Bahledowej. Wszyscy cali i zdrowi! Zlot udany. Frekwencja dopisała. Dziekuje, przepraszam, proszę o więcej. Edytowane Poniedziałek o 22:41 przez KrzysiekK 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 06:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 06:45 20 godzin temu, .Beata. napisał: O rety...jaka drama! 😂 Ażeby uspokoić emocje i uczynić zadość niecierpliwym i niebyłym oraz wbrew zasadzie, jako turystka wyciągowa wstawię coś...(choć nie wiem czy się wstawi) https://youtube.com/shorts/QDERLdKvALU Clips25-01-13_10-03.mov 12 MB · 25 pobrań Na konkreta potrzebuję trochę czasu. DZIĘKUJĘ ZA FANTASTYCZNĄ IMPREZĘ! PS. Adaś - obiecuję, że w końcu się puszczę, Krzyś - a Tobie też wytrzepię 😉 @.Beata. - wejdź sobie w swoj Youtube i zmień parametry filmu z prywatny na niepubliczny. Wtedy każdy, kto ma link będzie mógł obejrzeć na YT. Ściąganie pliku działa, ale jest średnio wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 08:55 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 08:55 się poprawiam https://youtube.com/shorts/QDERLdKvALU DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSPÓLNE BYCIE... NARTOWANIE, WSKAZÓWKI, POMOC I BEZCENNE WSZYSTKICH WAS WSPARCIE, ZA WSPÓLNĄ KAWĘ, FAJKĘ I POSIŁEK, ZA POGADUCHY I OGROMNĄ KUPĘ RADOCHY. TO BYŁ FANTASTYCZNIE SPĘDZONY CZAS Proponuję zaklepać sobie w kalendarzu weekend 8-9-10-11.01.2026 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 09:02 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:02 5 minut temu, .Beata. napisał: się poprawiam https://youtube.com/shorts/QDERLdKvALU DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSPÓLNE BYCIE... NARTOWANIE, WSKAZÓWKI, POMOC I BEZCENNE WSZYSTKICH WAS WSPARCIE, ZA WSPÓLNĄ KAWĘ, FAJKĘ I POSIŁEK, ZA POGADUCHY I OGROMNĄ KUPĘ RADOCHY. TO BYŁ FANTASTYCZNIE SPĘDZONY CZAS Proponuję zaklepać sobie w kalendarzu weekend 8-9-10-11.01.2026 🙂 Ten termin jest bardzo dobry, o ile nowe władze nie zrobią kolejnej rewolucji z feriami. @.Beata. - film niedostępny. Po zmianie prywatności filmu zmienia się chyba też link więc trzeba wkleić go na stronę ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 09:14 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 09:14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu W dniu 12.01.2025 o 22:10, moloo napisał: Co tak naprawdę nie zachęca do udziału w przyszłym roku, bo jak taka zamknięta ekipa to po co się wpier…, przecież od razu Cię wyautują … Takie mam wrażenie … Cze Twoje wrażenie jest mylne, to jest spotkanie dla wszystkich zainteresowanych poznawaniem ludzi, wspólnym nartowaniem i ... apreski 😉. Z tego co się orientuję, to jesteś z okolic B-Białej i do Zwardonia masz rzut beretem oraz super dojazd. Trzeba było przyjechać i się przekonać, czy warto. Miejsce było w pensjonacie, można było zostać. Tylko trzeba chcieć, a nie zdziwiać. W Zwardoniu jest jeden wyciąg, trudno nie trafić. Zapraszamy w przyszłym sezonie, a może jeszcze w tym, bo ja chętnie na wiosnę bym to powtórzył. Wówczas może Pilsko jeśli Zwardoń nas zrobi w konia jak w poprzednim sezonie, bo śniegu było wystarczająco 😉, aby jeszcze ten 1 dzień działać. Teraz, przy takich warunkach Pilsko nie wchodziło w grę, bo jednak jakoś tam trzeba dojechać 🙂. Chętnych do prowadzenia furmanek było mało, a z buta to daleko dość. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 7 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Twoje wrażenie jest mylne, to jest spotkanie dla wszystkich zainteresowanych poznawaniem ludzi, wspólnym nartowaniem i ... apreski 😉. Z tego co się orientuję, to jesteś z okolic B-Białej i do Zwardonia masz rzut beretem oraz super dojazd. Trzeba było przyjechać i się przekonać, czy warto. Miejsce było w pensjonacie, można było zostać. Tylko trzeba chcieć, a nie zdziwiać. W Zwardoniu jest jeden wyciąg, trudno nie trafić. Zapraszamy w przyszłym sezonie, a może jeszcze w tym, bo ja chętnie na wiosnę bym to powtórzył. Wówczas może Pilsko jeśli Zwardoń nas zrobi w konia jak w poprzednim sezonie, bo śniegu było wystarczająco 😉, aby jeszcze ten 1 dzień działać. Teraz, przy takich warunkach Pilsko nie wchodziło w grę, bo jednak jakoś tam trzeba dojechać 🙂. Chętnych do prowadzenia furmanek było mało, a z buta to daleko dość. pozdro Szkoda tylko,że nikt nie napisał, "jeździmy całe 3 dni w Zwardoniu". Nawet prosiłem o jakąś informację. Wystarczyło tyle, bo na tapecie było Pilsko, Zwardoń, Wielka Racza, Orava Snow, Mosty u Jabłonkowa i chyba coś jeszcze i nie było wiadomo gdzie szukać. Ja byłem 50 km od Zwardonia i chętnie bym przyjechał. W marcu byłem jeszcze bliżej gdy byliście na Pilsku ,bo tylko 20 km,ale też nikt nie napisał. Nie każdy chce spać 3 noce w Zwardoniu,a może chętnie by się spotkał. Ale to tak na marginesie. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 36 minut temu, bubol.T napisał: zkoda tylko,że nikt nie napisał, "jeździmy całe 3 dni w Zwardoniu". Nawet prosiłem o jakąś informację. Wiem - pamiętam że napisałeś ale weź pod uwagę że pisanina była przed i po..... w trakcie jak napisał już wcześniej szanowny wielce@Kaem zlot zajmuje sie zlotem czyli sobą a wszystko się odbywa dynamicznie bez żadnych planów itd.. wystarczyło do kogokolwiek napisać prywatną wiadomość i wtedy pewnie ktoś by odpowiedział a tak to nikt po prostu nie wchodził na forum ciesząc sie z obcowania z innymi zapaleńcami.. (Nota bene -jakbyś trafił Na Pilsko w piątek to byś mnie spotkał ale ponoć nieee chciałeś sie ruszać z Katowic "bo pogoda") Ludzie nie liczcie że wszystko będzie na złotej tacy - troszkę inwencji własnej.... 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu W terminie poza feriami Zwardon nie jest zły. Na stoku ludzi umiarkowana ilość. Ja po prostu byłem. Zapytałem czy jest plan na zmianę stoku. Nie było chęci na zmiany, więc fajnie wyjeździłem się w niedzielę z ludźmi. 13 koniec i do domu. Przenosiny na inny stok w niedzielę, przed powrotem do domów to słaby pomysł. Chyba że mus bo warunki cienkie. Ale były super. Wszystko dynamicznie się działo, jak @Lexinapisal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu Poza tym pisałam wielokrotnie, że w sobotę nigdzie się nie ruszamy - siedzimy w Zwardoniu, bo gościnne występy będziesz miał Ty i moruniek… a w tytule wątku szczegóły strona 8 i mój nr telefonu. Szkoda… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, bubol.T napisał: Szkoda tylko,że nikt nie napisał, "jeździmy całe 3 dni w Zwardoniu". Nawet prosiłem o jakąś informację. Wystarczyło tyle, bo na tapecie było Pilsko, Zwardoń, Wielka Racza, Orava Snow, Mosty u Jabłonkowa i chyba coś jeszcze i nie było wiadomo gdzie szukać. Ja byłem 50 km od Zwardonia i chętnie bym przyjechał. W marcu byłem jeszcze bliżej gdy byliście na Pilsku ,bo tylko 20 km,ale też nikt nie napisał. Nie każdy chce spać 3 noce w Zwardoniu,a może chętnie by się spotkał. Ale to tak na marginesie. Pozdrowienia Cze Wszyscy się zjeżdżają w różnych terminach, to jest jazda bez konkretnego planu, wcześniejsze jakieś alternatywy zależały od bieżących warunków pogodowych, a przebieg ustalamy demokratycznie juz będąc na miejscu. Wystarczy dać info wcześniej, ze być może i dać na priv komuś tel. do siebie. W trakcie zlotu mamy siebie nawzajem, więc postowanie schodzi na daleki plan. Tak naprawdę to nie ma czasu tego robić. W marcu Pilsko to był spontan, bo Zwardoń zamknęli z dnia na dzień. Też mi się wydawało, że będziesz, ale nie wiedziałem, że taka forma Cię interesuje. Ja osobiście nie odpalałem telefonu przez te 2 dni które byłem. Wystarczyło napisać do organizatorki Betty wcześniej, że masz zamiar i być może się zjawisz, a pewnie zostałbyś poinformowany, a przynajmniej miałbyś kontakt, aby się dowiedzieć. Nie oczekujcie jakichś relacji w trakcie lub informacji przed. Bo może ich nie być. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, bubol.T napisał: Szkoda tylko,że nikt nie napisał, "jeździmy całe 3 dni w Zwardoniu". Nawet prosiłem o jakąś informację. Wystarczyło tyle, bo na tapecie było Pilsko, Zwardoń, Wielka Racza, Orava Snow, Mosty u Jabłonkowa i chyba coś jeszcze i nie było wiadomo gdzie szukać. Ja byłem 50 km od Zwardonia i chętnie bym przyjechał. W marcu byłem jeszcze bliżej gdy byliście na Pilsku ,bo tylko 20 km,ale też nikt nie napisał. Nie każdy chce spać 3 noce w Zwardoniu,a może chętnie by się spotkał. Ale to tak na marginesie. Pozdrowienia Zdobycie nr tel do kogos z obecnych na zlocie nie jest trudne, z resztą moj masz od dawna. Wersje poza Zwardonski rozważane byly na okolicznosc braku sniegu tam. Na szczescie bylo go w nadmiarze, choc jeszcze w czwartek wyglądalo to mocno nieszczegolnie, a piatkowy "lodowy poranek" nie był lepszy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu W dniu 12.01.2025 o 22:21, Jan napisał: są Twoje komentarze, chyba jesteś amatorskim podglądaczem wrzuciłeś gdzieś kiedyś Twoje zdjęcie na forum ? na nie jednym 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu W dniu 13.01.2025 o 06:20, Marcos73 napisał: Michał, jak napisałeś, nie było czasu - a bynajmniej ja nie miałem czasu robić zdjęć. Dzień w noc się zmieniał zbyt szybko. Ja osobiście mam tylko 1 zdjęcie zrobione - dowodówka dla Żony że jestem w Zwardoniu😉. Publikuję, zrobione w przerwie na fajkę. Więcej zdjęć nie posiadam. pozdro To co żona Ci nie ufa co robisz, że musisz jej udowadniać gdzie jesteś ? Zastanów się, może pora zakończyć ten związek pełen podejrzeń i niedomowień ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, moloo napisał: To co żona Ci nie ufa co robisz, że musisz jej udowadniać gdzie jesteś ? Zastanów się, może pora zakończyć ten związek pełen podejrzeń i niedomowień ??? Jak masz pisać głupoty, to lepiej nic nie pisz. Słabo. Nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Twoje wrażenie jest mylne, to jest spotkanie dla wszystkich zainteresowanych poznawaniem ludzi, wspólnym nartowaniem i ... apreski 😉. Z tego co się orientuję, to jesteś z okolic B-Białej i do Zwardonia masz rzut beretem oraz super dojazd. Trzeba było przyjechać i się przekonać, czy warto. Miejsce było w pensjonacie, można było zostać. Tylko trzeba chcieć, a nie zdziwiać. W Zwardoniu jest jeden wyciąg, trudno nie trafić. Zapraszamy w przyszłym sezonie, a może jeszcze w tym, bo ja chętnie na wiosnę bym to powtórzył. Wówczas może Pilsko jeśli Zwardoń nas zrobi w konia jak w poprzednim sezonie, bo śniegu było wystarczająco 😉, aby jeszcze ten 1 dzień działać. Teraz, przy takich warunkach Pilsko nie wchodziło w grę, bo jednak jakoś tam trzeba dojechać 🙂. Chętnych do prowadzenia furmanek było mało, a z buta to daleko dość. pozdro czytaj ze zrozumieniem ... pisałem, że coś mi wypadło i że zastanawiałem się nad przyszłym spotkaniem, ale dziękuję ... nie lubię takich imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 5 godzin temu, bubol.T napisał: Szkoda tylko,że nikt nie napisał, "jeździmy całe 3 dni w Zwardoniu". Nawet prosiłem o jakąś informację. Wystarczyło tyle, bo na tapecie było Pilsko, Zwardoń, Wielka Racza, Orava Snow, Mosty u Jabłonkowa i chyba coś jeszcze i nie było wiadomo gdzie szukać. Ja byłem 50 km od Zwardonia i chętnie bym przyjechał. W marcu byłem jeszcze bliżej gdy byliście na Pilsku ,bo tylko 20 km,ale też nikt nie napisał. Nie każdy chce spać 3 noce w Zwardoniu,a może chętnie by się spotkał. Ale to tak na marginesie. Pozdrowienia Bo to impreza dla wybranych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Marcos73 napisał: Jak masz pisać głupoty, to lepiej nic nie pisz. Słabo. Nawet bardzo. Nie no pytam, czy masz problemy w małżeństwie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Teraz, moloo napisał: Nie no pytam, czy masz problemy w małżeństwie ??? Kolego a co cię to obchodzi? Bo nie rozumiem. Moja małpa mój cyrk. Totalne dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi