moloo Napisano Niedziela o 21:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:09 4 minuty temu, SzymQ napisał: Co było w Zwardoniu, zostaje w Zwardoniu 🙂 Niektórzy pewnie mówią rodzinie, że mają dyżur w pracy i cichaczem jadą na zlot, a Wy pytacie czy warto jechać i chcecie publikować listę uczestników... 😄 P.S. Moja wiedza jest taka, że zdjęcie grupowe trafia tylko do tych co byli na zlocie 😉 Co Wy się tam bzykacie, że rodziny nie mogą wiedzieć gdzie jesteście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano Niedziela o 21:10 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:10 Finalnie, przez chwilę się napaliłem na ten wyjazd, choć było późno i zbiórka zrobiona, pomyślałem może się uda … ale życie pokazało, że mam inne plany, choć blisko Ale cały czas czytałem co i jak, kto, kiedym dlaczego, no i fajnie było do czwartku W czwartek nagle wszystko się urwało, jakieś posty między sobą, nie wiadomo o co chodzi, dla kogo, do kogo, dlaczego … żadnych zdjęć – co Wy tam na golasa chodzicie, że się wstydzicie, czy po prosty wstydzicie się „siebie” Nie wiadomo czy byli na Pilsku czy nie … Teraz też nie wiadomo czy się w ogóle odbyło, bo tak naprawdę tajemnica to chyba hasło „twardzieli”, którzy nimi są nikt nie wie Mimo kilku postów proszących o jakiekolwiek info, nie ma nic konkretnego Co tak naprawdę nie zachęca do udziału w przyszłym roku, bo jak taka zamknięta ekipa to po co się wpier…, przecież od razu Cię wyautują … Takie mam wrażenie … Ogólnie podjarałem się imprezą w przyszłym roku, ale nawet nie będę tracił czasu, żeby szukać czy w ogóle będzie … bo po co Forum jest publiczne, rozumiem, że ktoś ma jakieś wątpliwości w sprawie swojej osoby, ale żeby nic nie napisać … ŻENADA !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 21:21 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:21 10 minut temu, moloo napisał: ŻĘNUJĄCE !!! Naprawdę są Twoje komentarze, chyba jesteś amatorskim podglądaczem wrzuciłeś gdzieś kiedyś Twoje zdjęcie na forum ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Niedziela o 21:31 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:31 (edytowane) 25 minut temu, moloo napisał: Finalnie, przez chwilę się napaliłem na ten wyjazd, choć było późno i zbiórka zrobiona, pomyślałem może się uda … ale życie pokazało, że mam inne plany, choć blisko Ale cały czas czytałem co i jak, kto, kiedym dlaczego, no i fajnie było do czwartku W czwartek nagle wszystko się urwało, jakieś posty między sobą, nie wiadomo o co chodzi, dla kogo, do kogo, dlaczego … żadnych zdjęć – co Wy tam na golasa chodzicie, że się wstydzicie, czy po prosty wstydzicie się „siebie” Nie wiadomo czy byli na Pilsku czy nie … Teraz też nie wiadomo czy się w ogóle odbyło, bo tak naprawdę tajemnica to chyba hasło „twardzieli”, którzy nimi są nikt nie wie Mimo kilku postów proszących o jakiekolwiek info, nie ma nic konkretnego Co tak naprawdę nie zachęca do udziału w przyszłym roku, bo jak taka zamknięta ekipa to po co się wpier…, przecież od razu Cię wyautują … Takie mam wrażenie … Ogólnie podjarałem się imprezą w przyszłym roku, ale nawet nie będę tracił czasu, żeby szukać czy w ogóle będzie … bo po co Forum jest publiczne, rozumiem, że ktoś ma jakieś wątpliwości w sprawie swojej osoby, ale żeby nic nie napisać … ŻENADA !!! Bylo gorzej niz myslisz! Przyjechalo kilka osob, niektorzy nawet umieli narty zapiąc. Ktos jezdzil tyłem, bo zapiąl je odwrotnie. Mnie udalo sie jezdzic do przodu ale skręcac tylko w prawo, bo tam byl bar z dobrym piwem. Ktos jezdzil na jednej bo wyprzedzal druga narte... pewnie dlatego ze jaral cos z niebieskiej paczki. Ten czwarty udawal instruktora, pokazywal ugiecie kolan ale mial dlugi plaszcz instruktorski i nic nie bylo widac... O piatym to juz lepiej nie wspominać. Bylo jeszcze kilku ale ci nawet porzadnego pluga nie potrafi zrozumieć... Dziewczyny byly tak zażenowane, ze chowaly sie po kątach stoku i pewnie dopiero jutro odreaguja na tyle by zmienic exif w jakims starym zdjeciu z przedszkola i wstawic na forum.... W sumie zabawa była przednia. Nie tylko na stoku ale i na apresski, ktore przechodzilo plynnie w nocne Polakow rozmowy. Filmow nie bedzie, bo nikt nie zajmowal sie takimi pierdołami jak filmowanie, tylko fajną jazdą w kosmicznych warunkach. Było być. Edytowane Niedziela o 21:36 przez mig 4 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Niedziela o 21:32 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:32 Poznań też dojechał chociaż początki nie był łatwe... dzięki @Adam ..DUCH PS Dzięki za spotkanie, fajnie spędzony czas. pozdro 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 05:20 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 05:20 7 godzin temu, mig napisał: W sumie zabawa była przednia. Nie tylko na stoku ale i na apresski, ktore przechodzilo plynnie w nocne Polakow rozmowy. Filmow nie bedzie, bo nikt nie zajmowal sie takimi pierdołami jak filmowanie, tylko fajną jazdą w kosmicznych warunkach. Było być. Michał, jak napisałeś, nie było czasu - a bynajmniej ja nie miałem czasu robić zdjęć. Dzień w noc się zmieniał zbyt szybko. Ja osobiście mam tylko 1 zdjęcie zrobione - dowodówka dla Żony że jestem w Zwardoniu😉. Publikuję, zrobione w przerwie na fajkę. Więcej zdjęć nie posiadam. pozdro 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano Poniedziałek o 06:01 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:01 8 godzin temu, moloo napisał: Finalnie, przez chwilę się napaliłem na ten wyjazd, choć było późno i zbiórka zrobiona, pomyślałem może się uda … ale życie pokazało, że mam inne plany, choć blisko Ale cały czas czytałem co i jak, kto, kiedym dlaczego, no i fajnie było do czwartku W czwartek nagle wszystko się urwało, jakieś posty między sobą, nie wiadomo o co chodzi, dla kogo, do kogo, dlaczego … żadnych zdjęć – co Wy tam na golasa chodzicie, że się wstydzicie, czy po prosty wstydzicie się „siebie” Nie wiadomo czy byli na Pilsku czy nie … Teraz też nie wiadomo czy się w ogóle odbyło, bo tak naprawdę tajemnica to chyba hasło „twardzieli”, którzy nimi są nikt nie wie Mimo kilku postów proszących o jakiekolwiek info, nie ma nic konkretnego Co tak naprawdę nie zachęca do udziału w przyszłym roku, bo jak taka zamknięta ekipa to po co się wpier…, przecież od razu Cię wyautują … Takie mam wrażenie … Ogólnie podjarałem się imprezą w przyszłym roku, ale nawet nie będę tracił czasu, żeby szukać czy w ogóle będzie … bo po co Forum jest publiczne, rozumiem, że ktoś ma jakieś wątpliwości w sprawie swojej osoby, ale żeby nic nie napisać … ŻENADA !!! agresywny troszkę jesteś, tyle że bez powodu... Na forum było kilkanaście stron o zlocie, a że w czwartek się posty urwały? no się urwały, bo dojeżdżaliśmy właśnie, a od chwili spotkania jest miliard spraw milszych aniżeli postowanie. Nie rozumiem Twoich pretensji zupełnie. Trzeba było przyjechać - jedni zrobili 100, inni 400 czy 500 km, ale byli bo chcieli, bo to spotkanie miało dla nich znaczenie. Nie ogarnąłeś się z tematem - miej pretensje do siebie. A co do fotek - to sprawa prywatna każdego zainteresowanego, ja nie zrobiłem żadnej. Ale sporo pięknych kadrów mam we łbie. Wszystkim wielkie dzięki!!! Jak zawsze, było przeprzednio!!! 4 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 06:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:32 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Więcej zdjęć nie posiadam. Ja mam z Buczynki .. 🙂 2 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 06:39 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:39 Ja mam takie … kojarzy ktoś cos ? 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 06:39 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:39 Teraz, KrzysiekK napisał: Ja mam takie … kojarzy ktoś cos ? Jasne... znikający punkt.. 😄 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 06:41 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:41 Teraz, Lexi napisał: Jasne... znikający punkt.. 😄 No może, może. Ja tam słyszałem raczej coś w stylu: "co się stało? zgubiłaś pana? nie martw się - znajdziemy". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 07:20 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:20 39 minut temu, Lexi napisał: Jasne... znikający punkt.. 😄 Punkt zniknął. Fakt. W chmurze śniegu 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 07:51 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:51 Godzinę temu, Lexi napisał: Ja mam z Buczynki .. 🙂 Nie śmiej się @Jan ... byłem w piątek rano w drodze na zlot więc się liczy.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 07:56 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:56 3 minuty temu, Lexi napisał: Nie śmiej się @Jan ... byłem w piątek rano w drodze na zlot więc się liczy.. 😉 ciekawe ile czasu potrzebował byś na nartach z Buczynki do Zwardonia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Poniedziałek o 10:23 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:23 (edytowane) O rety...jaka drama! 😂 Ażeby uspokoić emocje i uczynić zadość niecierpliwym i niebyłym oraz wbrew zasadzie, jako turystka wyciągowa wstawię coś...(choć nie wiem czy się wstawi) https://youtube.com/shorts/QDERLdKvALU Clips25-01-13_10-03.mov Na konkreta potrzebuję trochę czasu. DZIĘKUJĘ ZA FANTASTYCZNĄ IMPREZĘ! PS. Adaś - obiecuję, że w końcu się puszczę, Krzyś - a Tobie też wytrzepię 😉 Edytowane Poniedziałek o 10:23 przez .Beata. 3 2 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 10:25 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:25 2 minuty temu, .Beata. napisał: O rety...jaka drama! 😂 Ażeby uspokoić emocje i uczynić zadość niecierpliwym i niebyłym oraz wbrew zasadzie, jako turystka wyciągowa wstawię coś...(choć nie wiem czy się wstawi) Clips25-01-13_10-03.mov 12 MB · 0 pobrań Na konkreta potrzebuję trochę czasu. DZIĘKUJĘ ZA FANTASTYCZNĄ IMPREZĘ! PS. Adaś - obiecuję, że w końcu się puszczę, Krzyś - a Tobie też wytrzepię 😉 Ze zlotu na zlot tak obiecujesz. Pewnie czekasz aż się zestarzejemy ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 10:26 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:26 3 minuty temu, .Beata. napisał: O rety...jaka drama! 😂 Ażeby uspokoić emocje i uczynić zadość niecierpliwym i niebyłym oraz wbrew zasadzie, jako turystka wyciągowa wstawię coś...(choć nie wiem czy się wstawi) Clips25-01-13_10-03.mov 12 MB · 0 pobrań Na konkreta potrzebuję trochę czasu. DZIĘKUJĘ ZA FANTASTYCZNĄ IMPREZĘ! PS. Adaś - obiecuję, że w końcu się puszczę, Krzyś - a Tobie też wytrzepię 😉 Przecież się puściłaś. Nie pamiętasz? My pamiętamy. Tam był cały szpaler forumowiczów. (jprd - teraz będzie jazda 😄) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Poniedziałek o 10:46 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:46 13 minut temu, KrzysiekK napisał: Przecież się puściłaś. Nie pamiętasz? My pamiętamy. Tam był cały szpaler forumowiczów. (jprd - teraz będzie jazda 😄) aż mnie zatkało 😂 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Poniedziałek o 11:07 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:07 19 minut temu, .Beata. napisał: aż mnie zatkało 😂 Piękny warun mieliście ⛷️❄️💪 może -oby kiedyś mi się udało dojechać czego sobie życzę 😉 pozdrawiam serdecznie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Poniedziałek o 11:07 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:07 19 minut temu, .Beata. napisał: aż mnie zatkało 😂 Od lewej: Mitek, Krzysiekk, Mig, Lexi, 4xNN, Marcos73, 4xNN, Adam_Duch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 11:11 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:11 2 minuty temu, Victor napisał: Piękny warun mieliście ⛷️❄️💪 może -oby kiedyś mi się udało dojechać czego sobie życzę 😉 pozdrawiam serdecznie Nie da się oddać słowami tego jak jest na takim zlocie. Trzeba być. Po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Poniedziałek o 11:16 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:16 (edytowane) 22 godziny temu, Jan napisał: Zawsze możesz sam taki zlot zorganizować. A Ty chociaż na jakimkolwiek forumowym zlocie byłeś ? Akurat 1 Memoriał Jurka Dziecielaka(Nico) pomagałem współorganizować. Mig, Tadek, Kaem akurat tam byli... Edytowane Poniedziałek o 11:42 przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Poniedziałek o 11:17 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:17 30 minut temu, .Beata. napisał: aż mnie zatkało 😂 Fajnie, że frekwencja dopisała 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 11:19 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:19 (edytowane) Teraz będzie oficjalnie i pompatycznie.. Kochani. W pierwszych słowach dziękuje za wsparcie mojej rodzinie..... itd Dziękuję naszym sponsorom a szczególnie firmie Kastle za to że udostępniła części ekipy najlepsze ( 😉 )na świecie narty. Dzięki Wam Twardzielki i Twardziele za wspólne chwile w knajpie i na stoku.. szczególnie dziękuję Mitkowi za Polaków rozmowy, Michałowi za celne wstawki, Krzychowi za roześmianą gębę, Rybelkowi za nową fryzurę, Markosowi za starą fryzurę, Szymkowi ..chociaż coś kręci, Eli za niesamowitą jazdę, Beacie za organizację całego spędu, Damianowi że porzucił Alpy coby do nas dołączyć, Poznaniakom Yedi (Marcie i Piotrowi)- niech moc będzie z Wami, Tadeuszowi - to był zaszczyt poznać. Markowi (cekaem) że pozwalał się czasem przekrzyczeć. .. no jasne że Adamowi - zwycięzcy tegorocznej edycji konkursu na tekst roku za.. "najlepsze na stoku uda do szerokich nart".. 🙂 ..widzimy się.. Edytowane wczoraj o 03:21 przez Lexi 5 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano Poniedziałek o 12:15 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:15 39 minut temu, Edwin napisał: A Ty chociaż na jakimkolwiek forumowym zlocie byłeś ? Akurat 1 Memoriał Jurka Dziecielaka(Nico) pomagałem współorganizować. Dokładnie. A tu zbiórka przed slalomem (spójrzcie, jakie mieliśmy warunki 😄 ) 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi