zając Napisano Piątek o 13:12 Udostępnij Napisano Piątek o 13:12 1 godzinę temu, Jan napisał: pięknie śnieg tam teraz wali, widzę 2 ludzi na stoku Ano, wywiało ich chyba do knajpki 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano Piątek o 18:10 Udostępnij Napisano Piątek o 18:10 A mnie jak zwykle nie ma i już oczywiście nie będzie. Robotę skończyłem dopiero przed 17. Do tego standardowo jak za każdym uderzeniem zimy w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Piątek o 18:37 Udostępnij Napisano Piątek o 18:37 5 hours ago, zając said: Ano, wywiało ich chyba do knajpki 😁 I balety zapowiadają się takie, że aż obsługa stacji musi złapać oddech w poniedziałek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano Piątek o 18:40 Udostępnij Napisano Piątek o 18:40 Miło było poznać szanowne grono forumowicz na żywo. Szkoda, że tylko krótką chwilę, lae myślę następnym razem będzie do dłuższe spotkanie. Dziękuję @Adam ..DUCHza uświadomienie mi, że to tak naprawdę to mało wiem ... w sumie nic nie wiem 🙂 oraz pokazanie ile jeszcze mi brakuje. Obiecuję, że następnym razem będę lepiej przygotowany. Droga powrotna trudna, ruch, błoto pośniegowe. @lubeckimwidziałem korek w stronę Żywca, na drodze stała ciężaróœka, i troche dalej rozwalony Peugeot. Miłego szusowania życzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano Piątek o 19:11 Udostępnij Napisano Piątek o 19:11 29 minutes ago, rulez said: @lubeckimwidziałem korek w stronę Żywca, na drodze stała ciężaróœka, i troche dalej rozwalony Peugeot. To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano Piątek o 19:15 Udostępnij Napisano Piątek o 19:15 2 minuty temu, lubeckim napisał: To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa. Tak, ten. Pewnie ja też spotkam się z Adamem, gdzieś na koniec lutego, jak poćwiczę. Wspomnę tylko, ze okazało się że mamy wspólnego znajomego: SQ9NJE pewnie ci to coś mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano Piątek o 19:28 Udostępnij Napisano Piątek o 19:28 No mówi,mówi. Boję się tylko zapytać w jakich okolicznościach ujawniłeś tą koincydencję 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano Piątek o 20:09 Udostępnij Napisano Piątek o 20:09 40 minut temu, lubeckim napisał: No mówi,mówi. Boję się tylko zapytać w jakich okolicznościach ujawniłeś tą koincydencję 😄 Podczas wątku o stacji pogodowej, wrzuciłęś pozwolenie z kodem wywoławczym, i tak sie składa, że pracujemy razem z Przemkiem i od słowa do słowa 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Piątek o 20:14 Udostępnij Napisano Piątek o 20:14 Godzinę temu, lubeckim napisał: To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa. Z tego powodu porzuciłem pomysł piątkowego wyjazdu z Katowic do Ślemienia. Normalnie w piątek jest ciężko, a dzisiaj nawet nie myślę. Zobaczymy, co przyniesie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano Piątek o 21:40 Udostępnij Napisano Piątek o 21:40 1 hour ago, rulez said: Podczas wątku o stacji pogodowej, wrzuciłęś pozwolenie z kodem wywoławczym, i tak sie składa, że pracujemy razem z Przemkiem i od słowa do słowa 🙂 Ty go namów może, żeby w końcu powrócił do nart. Bo o ile dobrze kojarzę, to swego czasu bardzo dużo jeździł w czymś, co nazywało się Harcerski Klub Narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano Piątek o 22:07 Udostępnij Napisano Piątek o 22:07 26 minut temu, lubeckim napisał: Ty go namów może, żeby w końcu powrócił do nart. Bo o ile dobrze kojarzę, to swego czasu bardzo dużo jeździł w czymś, co nazywało się Harcerski Klub Narciarski. A wiesz, ze go namowilismy :), nawet jezdzil ostatnio w Krynicy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Sobota o 17:20 Udostępnij Napisano Sobota o 17:20 Widziałem dzisiaj człowieka w czapeczce na twintipach... Dawał radę jak ten: https://youtube.com/shorts/OZZ1qHdIosA?si=M4ORT7h7dVVnU0L8 Widziałem też pewnego kozaka na jednej narcie... Dawał radę jak ten: https://youtu.be/QHxmVRXoVMA?si=o7Y5eT4IupHrEqLF Kozacki zlot. Nieobecni niech żałują 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 18:02 Udostępnij Napisano Sobota o 18:02 40 minut temu, SzymQ napisał: Widziałem dzisiaj człowieka w czapeczce na twintipach... Dawał radę jak ten: https://youtube.com/shorts/OZZ1qHdIosA?si=M4ORT7h7dVVnU0L8 Widziałem też pewnego kozaka na jednej narcie... Dawał radę jak ten: https://youtu.be/QHxmVRXoVMA?si=o7Y5eT4IupHrEqLF Kozacki zlot. Nieobecni niech żałują 😉 To chyba na innym zlocie byłeś 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Sobota o 18:12 Udostępnij Napisano Sobota o 18:12 8 minutes ago, Edwin said: To chyba na innym zlocie byłeś 😁 Ale którą dokładnie część mojej wypowiedzi kwestionujesz ? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Sobota o 18:26 Udostępnij Napisano Sobota o 18:26 12 minut temu, SzymQ napisał: Ale którą dokładnie część mojej wypowiedzi kwestionujesz ? 😉 Domyśl się. Ostatniej nie kwestionuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 18:52 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 18:52 1 godzinę temu, SzymQ napisał: Widziałem dzisiaj człowieka w czapeczce na twintipach... Dawał radę jak ten: https://youtube.com/shorts/OZZ1qHdIosA?si=M4ORT7h7dVVnU0L8 Widziałem też pewnego kozaka na jednej narcie... Dawał radę jak ten: https://youtu.be/QHxmVRXoVMA?si=o7Y5eT4IupHrEqLF Kozacki zlot. Nieobecni niech żałują 😉 Amen. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano Sobota o 21:00 Udostępnij Napisano Sobota o 21:00 To jakiś tajemny zlot ??? Że żadnych zdjęć nie ma, czy nawet kilku słów o tym jak jest, czy warto. Za późno się o nim dowiedziałem, bo do Zwardonia mam blisko, ale inne plany na ten weekend. Ale jak tak czytam - a właściwie nie czytam, bo nie ma co, to chyba impreza dla wybranych ... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 21:09 Udostępnij Napisano Sobota o 21:09 6 minut temu, moloo napisał: To jakiś tajemny zlot ??? Że żadnych zdjęć nie ma, czy nawet kilku słów o tym jak jest, czy warto. Za późno się o nim dowiedziałem, bo do Zwardonia mam blisko, ale inne plany na ten weekend. Ale jak tak czytam - a właściwie nie czytam, bo nie ma co, to chyba impreza dla wybranych ... ??? Co dzieje się w Zwardoniu, zostaje w Zwardoniu 😉. To impreza dla Wszystkich. Jest dość cykliczna. p.s. Może wreszcie uda mi się tam dojechać. Po co wszystko fotografować ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 22:58 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 22:58 No jak już tak bardzo chcecie zdjęć… proszzzz 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Niedziela o 09:06 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:06 10 godzin temu, .Beata. napisał: No jak już tak bardzo chcecie zdjęć… proszzzz Komu to się ostała jeszcze koszulka,to już tyle lat. Też taką miałem 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Niedziela o 09:15 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:15 (edytowane) 12 godzin temu, moruniek napisał: Co dzieje się w Zwardoniu, zostaje w Zwardoniu 😉. To impreza dla Wszystkich. Jest dość cykliczna. p.s. Takie podejście akurat za bardzo nie zachęca nowych ludzi,do przyjazdu, zwłaszcza jak nikogo osobiście nie znają . Jeśli to ma być zlot forum, a nie tylko spotkanie twardzieli i twardzielek😄 Edytowane Niedziela o 09:25 przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 12:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:48 3 godziny temu, Edwin napisał: Takie podejście akurat za bardzo nie zachęca nowych ludzi,do przyjazdu, zwłaszcza jak nikogo osobiście nie znają . Jeśli to ma być zlot forum, a nie tylko spotkanie twardzieli i twardzielek😄 i cóż się czepiasz, przeczytaj tytuł tematu jeśli nie jesteś twardzielem i nie pojechałeś to Twój problem. Nie każdy lubi szczerzyć swoją facjatę do objektywu - musisz to uszanować. Zawsze możesz sam taki zlot zorganizować. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Niedziela o 14:18 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:18 4 godziny temu, Edwin napisał: Takie podejście akurat za bardzo nie zachęca nowych ludzi,do przyjazdu, zwłaszcza jak nikogo osobiście nie znają . Jeśli to ma być zlot forum, a nie tylko spotkanie twardzieli i twardzielek😄 Drogi w białym szaleństwie kolego. Koncepcja zlotu o charakterze otwartym - dostępnym dla każdego uczestnika SF jak i także dla osób nie związanych z forum zrodziła się w naszych głowach kilka lat temu i myślę że temat wypalił. Ja zaproponowałem miejsce (myślę że dosyć przystępne w kontekście dojazdowym) dla każdego. Na fali uniesienia Naszym forumowym reżyserem stała się @.Beata.(to oczywiście jedyny słuszny wybór był ot taki przez aklamację). Ja ze swojej strony w miarę możliwości organizuję zniżki na karnety, szkolenie (nie chcę słyszeć o żadnych pieniądzach - kask pasuje mi do rękawiczek) lub inne atrakcje np stare narty do jazdy. Każdy i to bez wyjątku (tu chyba wypowiem się w ramach ogółu) jest mile widziany. Np w tej osłonie mieliśmy okazję pojeździć z najmłodszą uczestniczką zlotu która niewątpliwie pokazała nam jak można "bawić się narciarstwem", był ni z gruchy ni z pietruchy "stary forumoweiec" Tadziu który jak mi się wydaje, ba jestem tego pewien że spowodował u nie których opad szczęki ...że się da, a wiek nie ma żadnego znaczenia. Myślę że zorganizowane warsztaty dały niektórym narciarzom nieco do myślenia. "......twardzieli i twardzielek..." Forumowe "hasła" powstają z realnych zdarzeń z którymi mieliśmy do czynienia w trakcie zlotów i tak sobie myślę że jak wpadniesz do nas następnym razem z swoją drugą połową a ona w trakcie apre ski stwierdzi jednoznacznie że ".....potrzebuje czegoś dłuższego..." to myślę że wejdziesz w szerszy kontekst rozumienia. "Co było w ZW zostaje w ZW" - zasada zrodziła się samoistnie i ja akurat byłem jednym z pierwszych który ową zasadę złamał.....bura była. Grupówka oczywiście jest i z tego co wiem będzie to jedyna fotka udostępniona na forum. To był jest i pozostanie zlot forumowych "twardzieli i twardzielek". Osób które są w stanie coś poświęcić. Taką mam nadzieję. 5 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Niedziela o 14:28 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:28 (edytowane) Akurat w moim przypadku nie mam parcia na zdjęcia,czy filmy ze zlotu. Ważne, że impreza się udała i czapki z głów za chęci organizacji. Ze zlotów forumowych kiedyś organizowanych każdy dzielił się zdjęciami i posiadanymi filmami, stąd tylko taka aluzja. Czyżby Tadeusz T dołączył? Edytowane Niedziela o 14:32 przez Edwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Niedziela o 14:35 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:35 (edytowane) 7 minut temu, Edwin napisał: Akurat w moim przypadku nie mam parcia na zdjęcia,czy filmy ze zlotu. Ważne, że impreza się udała i czapki z głów za chęci organizacji. Ze zlotów forumowych kiedyś organizowanych każdy dzielił się zdjęciami i posiadanymi filmami, stąd tylko taka aluzja. Czyżby Tadeusz T dołączył? Chyba tak. Jeżeli ten szpec miał taki nick i on to on to tak. Czapki z głów.....no i popatrz znów pojechałem .....co było w ZW zostaje w ZW....nie znam człowieka Edytowane Niedziela o 14:37 przez Adam ..DUCH 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi