zając Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Jan napisał: pięknie śnieg tam teraz wali, widzę 2 ludzi na stoku Ano, wywiało ich chyba do knajpki 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu A mnie jak zwykle nie ma i już oczywiście nie będzie. Robotę skończyłem dopiero przed 17. Do tego standardowo jak za każdym uderzeniem zimy w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 hours ago, zając said: Ano, wywiało ich chyba do knajpki 😁 I balety zapowiadają się takie, że aż obsługa stacji musi złapać oddech w poniedziałek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Miło było poznać szanowne grono forumowicz na żywo. Szkoda, że tylko krótką chwilę, lae myślę następnym razem będzie do dłuższe spotkanie. Dziękuję @Adam ..DUCHza uświadomienie mi, że to tak naprawdę to mało wiem ... w sumie nic nie wiem 🙂 oraz pokazanie ile jeszcze mi brakuje. Obiecuję, że następnym razem będę lepiej przygotowany. Droga powrotna trudna, ruch, błoto pośniegowe. @lubeckimwidziałem korek w stronę Żywca, na drodze stała ciężaróœka, i troche dalej rozwalony Peugeot. Miłego szusowania życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 29 minutes ago, rulez said: @lubeckimwidziałem korek w stronę Żywca, na drodze stała ciężaróœka, i troche dalej rozwalony Peugeot. To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, lubeckim napisał: To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa. Tak, ten. Pewnie ja też spotkam się z Adamem, gdzieś na koniec lutego, jak poćwiczę. Wspomnę tylko, ze okazało się że mamy wspólnego znajomego: SQ9NJE pewnie ci to coś mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu No mówi,mówi. Boję się tylko zapytać w jakich okolicznościach ujawniłeś tą koincydencję 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, lubeckim napisał: No mówi,mówi. Boję się tylko zapytać w jakich okolicznościach ujawniłeś tą koincydencję 😄 Podczas wątku o stacji pogodowej, wrzuciłęś pozwolenie z kodem wywoławczym, i tak sie składa, że pracujemy razem z Przemkiem i od słowa do słowa 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, lubeckim napisał: To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa. Z tego powodu porzuciłem pomysł piątkowego wyjazdu z Katowic do Ślemienia. Normalnie w piątek jest ciężko, a dzisiaj nawet nie myślę. Zobaczymy, co przyniesie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu 1 hour ago, rulez said: Podczas wątku o stacji pogodowej, wrzuciłęś pozwolenie z kodem wywoławczym, i tak sie składa, że pracujemy razem z Przemkiem i od słowa do słowa 🙂 Ty go namów może, żeby w końcu powrócił do nart. Bo o ile dobrze kojarzę, to swego czasu bardzo dużo jeździł w czymś, co nazywało się Harcerski Klub Narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi