Skocz do zawartości

Piąty Zlot Twardzielek i Twardzieli - edycja zimowa 2025, głosowanko na stronie 4! SZCZEGÓŁY STRONA 8 🤦🏽‍♀️

.Beata.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Miło było poznać szanowne grono forumowicz na żywo.

Szkoda, że tylko krótką chwilę, lae myślę następnym razem będzie do dłuższe spotkanie.

Dziękuję @Adam ..DUCHza uświadomienie mi, że to tak naprawdę to mało wiem ... w sumie nic nie wiem 🙂 oraz pokazanie ile jeszcze mi brakuje.

Obiecuję, że następnym razem będę lepiej przygotowany.

Droga powrotna trudna, ruch, błoto pośniegowe. 

@lubeckimwidziałem korek w stronę Żywca, na drodze stała ciężaróœka, i troche dalej rozwalony Peugeot.

Miłego szusowania życzę.

• Like 1

2 minuty temu, lubeckim napisał:

To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa.

image.png.a9a15d4e4421482092e7f3a8098bcb7d.png

Tak, ten. Pewnie ja też spotkam się z Adamem, gdzieś na koniec lutego, jak poćwiczę. 

Wspomnę tylko, ze okazało się że mamy wspólnego znajomego: SQ9NJE pewnie ci to coś mówi.

40 minut temu, lubeckim napisał:

No mówi,mówi. Boję się tylko zapytać w jakich okolicznościach ujawniłeś tą koincydencję 😄

Podczas wątku o stacji pogodowej, wrzuciłęś pozwolenie z kodem wywoławczym, i tak sie składa, że pracujemy razem z Przemkiem i od słowa do słowa 🙂

Godzinę temu, lubeckim napisał:

To pewnie to co poniżej. No cóż... Za rok,może dwa w końcu uda się dotrzeć 🙂 Za to z Adamem pewnie będę się widział za jakiś tydzień, najwyżej dwa.

image.png.a9a15d4e4421482092e7f3a8098bcb7d.png

Z tego powodu porzuciłem pomysł piątkowego wyjazdu z Katowic do Ślemienia. Normalnie w piątek jest ciężko, a dzisiaj nawet nie myślę. Zobaczymy, co przyniesie jutro.

1 hour ago, rulez said:

Podczas wątku o stacji pogodowej, wrzuciłęś pozwolenie z kodem wywoławczym, i tak sie składa, że pracujemy razem z Przemkiem i od słowa do słowa 🙂

Ty go namów może, żeby w końcu powrócił do nart. Bo o ile dobrze kojarzę, to swego czasu bardzo dużo jeździł w czymś, co nazywało się Harcerski Klub Narciarski.