Victor Napisano wczoraj o 08:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:46 15 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: wygrzebałem. Kastle WC s co sugeruje iż narta jest slalomowa w słusznym rozmiarze XXL czyli 205 cm. Bez komentarza 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 09:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:16 29 minut temu, Victor napisał: Bez komentarza 😉 Inna technika 🙂 @mig - jak to się ustawia "na wyrwe" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 09:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:25 No bida .... 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Lexi, to Buczynka sprzed chwili? Na piątek trochę prognoza słabawa, ale sobota i niedziela OK, podoba mi się!! No i dojrzałem sens posiadania S-Maxów 10 XT 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 43 minuty temu, Lexi napisał: No bida .... 🤪 Pusto. Nie ma bidy 🙂 - nawet jeśli te krople to deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 56 minut temu, KrzysiekK napisał: Inna technika 🙂 @mig - jak to się ustawia "na wyrwe" ? Pokażę Ci w Zwardoniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 23 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 23 godziny temu W Zwardoniu sypie…jak dwa lata temu, i pusto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 33 minuty temu, .Beata. napisał: W Zwardoniu sypie…jak dwa lata temu, i pusto Wiecej sniegu czy deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, mig napisał: Wiecej sniegu czy deszczu? Jebie śnieg, Chwalmy Pana 🙂, będzie dobrze. pozdro 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Godzinę temu, Kaem napisał: Lexi, to Buczynka sprzed chwili? Tak. Godzinę temu, KrzysiekK napisał: nawet jeśli te krople to deszcz. Śnieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Cześć My chyba nie jedziemy - ze zdjęcia widać, że nieczynne... 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć My chyba nie jedziemy - ze zdjęcia widać, że nieczynne... To będzie knajping - też fajnie, bez karnetu można się zmęczyć. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Parasole zwinięte, ludzi nie ma. browaru nie dowieźli...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Cieszyc sie, czy brac szutrowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu A jednak… nie wiem, czy wszyscy na browara, ale Czerwone Wdzianko zapewne 🙂 będziemy jutro ok 15-tej, do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowane) Tu podobna prognoza ,góra prędzej ruszy w nastepny weekend ,ale Buczynka się utrzyma. Edytowane 19 godzin temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 18 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 18 godzin temu PILNE! pytanie od Gospodarza Halki: czy mig, kaem, Mitek i Rybelek są w stanie zrezygnować ze śniadania w piątek. Gospodarz będzie bardzo wdzięczny, jeśli nie będzie musiał przyjeżdżać wcześnie rano, aby zrobić tylko 4 śniadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, .Beata. napisał: A jednak… nie wiem, czy wszyscy na browara, ale Czerwone Wdzianko zapewne 🙂 będziemy jutro ok 15-tej, do zobaczenia No i mnie zatkało.....poważnie że aż tak???. A tak na marginesie Radek ps "klucha" l. 10 opanował pług i łuki płużne w stopniu umożliwiającym mu zjazd z "dużej górki" w nieco ponad godzinę. Kompletnie nie rozumie po Polsku bo to Słowak..."szpiczki ku sebe....pety od sebe....ruki do predu" Ale i tak mistrzem na dzisiaj był Piotrek z Australii co pierwszy raz w życiu śnieg widział znaczy tak dotykowo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: A jednak… nie wiem, czy wszyscy na browara, ale Czerwone Wdzianko zapewne 🙂 będziemy jutro ok 15-tej, do zobaczenia Te chłopaki w Zwardoniu chyba się nadto przechwalają co nie?..... 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu W dniu 6.01.2025 o 21:41, bubol.T napisał: Czy to są beta race 9.12? Poznaje po szachownicy, jeździłem na takich przez wiele sezonów. Myślę że każdy a przy najmniej większość już wie że chodzi o narty Atomic w systemie Beta. Potwierdzam iż jest to seria 9 ale nie model 12. Ja się dobrze w necie zagłębić to znajdzie się film jak @Marek O na tych nartach w rysie pod Rysami zjeżdża. Jestem przekonany na granicy pewności że Marek temat ogarniał na tych mega krótkich, asymetrycznych fun carver-ach. Tak czy siak serwisant jest ustawiony i deski specjalnie dla @Marcos73będą zrobione z takim tycim charakterem.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) Poważnie to aż tak się rzuciłeś na szkło. Zwłaszcza, jak nikogo innego nie było … Grimson sam sobie zrzuty robi Edytowane 17 godzin temu przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: A jednak… nie wiem, czy wszyscy na browara, ale Czerwone Wdzianko zapewne 🙂 będziemy jutro ok 15-tej, do zobaczenia Adaś pokazuje jak szerokie pod butem należy mieć narty gdy w sobotę spadnie 20 cm świeżego… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu W dniu 7.01.2025 o 11:30, KrzysiekK napisał: Skoro i tak wieziesz je, to 🙂 Niech Adaś zdecyduje które do kogo pójdą. Ja tak samo nie będę umiał jeździć, bez względu na to jakie to będą narty. 😄 Krzysiek źle mnie zrozumiałeś. Temat mnie przerasta nie w sensie finansowym ale ilości "przepięknego" złomu który posiadam. A te narty - a moim zdaniem są poza "wampirami" i P10 i P30 moją perełką tyle że wymagają one poświęcenia czasowego. Wiesz to jest tak że np. "wampiry" wyciągnąłem z kosza, w bielsku ustaliłem jaki model wiązań, na SF zadałem pytanie, @Mitekodpowiedział i dostarczył okucia i to jeszcze w wersji sportowej na płycie, prosty serwis i działa. Przy tych kastlach trzeba czasu. Piętkę trzeba skleić - to problem nie jest (narty i tak będą używane okazjonalnie). Okucia odświeżyć (przody strasznie matowe są) trzeba poszukać Tyrolii 150 w lepszym stanie a najlepiej nowe - kolorystycznie lepsze by były te niebieskie ale to był chyba niższy model (130???). Problemem są skistopery - tu trzeba wymontować i piaskować. Krzysiek to nie są wielkie koszty ale czas??? a ja aktualnie mam na tapecie prześliczne Volkl Tiger na okuciach Ess - są tak proste że na geometrii wykreślnej mógł byś spokojnie kreski w rzutach robić, a do tego mają biały ślizg. Natomiast mając na stanie P30 tak na spokojnie mogę wydać P40 RC. Narty i tak na mnie za krótkie bo raptem mają coś ok 175. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, KrzysiekK napisał: Adaś pokazuje jak szerokie pod butem należy mieć narty gdy w sobotę spadnie 20 cm świeżego… Panie Krzysztofie, Pan za dużo myśli 😂 nie wiem co Adaś pokazuje, raczej przypomina gościa co stoi w Rio 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi