Victor Napisano wczoraj o 08:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:46 15 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: wygrzebałem. Kastle WC s co sugeruje iż narta jest slalomowa w słusznym rozmiarze XXL czyli 205 cm. Bez komentarza 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 09:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:16 29 minut temu, Victor napisał: Bez komentarza 😉 Inna technika 🙂 @mig - jak to się ustawia "na wyrwe" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 09:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:25 No bida .... 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano wczoraj o 09:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:58 Lexi, to Buczynka sprzed chwili? Na piątek trochę prognoza słabawa, ale sobota i niedziela OK, podoba mi się!! No i dojrzałem sens posiadania S-Maxów 10 XT 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 10:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:10 43 minuty temu, Lexi napisał: No bida .... 🤪 Pusto. Nie ma bidy 🙂 - nawet jeśli te krople to deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 10:14 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:14 56 minut temu, KrzysiekK napisał: Inna technika 🙂 @mig - jak to się ustawia "na wyrwe" ? Pokażę Ci w Zwardoniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 10:24 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:24 W Zwardoniu sypie…jak dwa lata temu, i pusto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 10:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:57 33 minuty temu, .Beata. napisał: W Zwardoniu sypie…jak dwa lata temu, i pusto Wiecej sniegu czy deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 11:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:00 1 minutę temu, mig napisał: Wiecej sniegu czy deszczu? Jebie śnieg, Chwalmy Pana 🙂, będzie dobrze. pozdro 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 11:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:22 Godzinę temu, Kaem napisał: Lexi, to Buczynka sprzed chwili? Tak. Godzinę temu, KrzysiekK napisał: nawet jeśli te krople to deszcz. Śnieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 12:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:30 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 12:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:41 Cześć My chyba nie jedziemy - ze zdjęcia widać, że nieczynne... 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 12:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:45 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć My chyba nie jedziemy - ze zdjęcia widać, że nieczynne... To będzie knajping - też fajnie, bez karnetu można się zmęczyć. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 12:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:52 Parasole zwinięte, ludzi nie ma. browaru nie dowieźli...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 13:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:54 Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Cieszyc sie, czy brac szutrowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 13:54 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 13:54 A jednak… nie wiem, czy wszyscy na browara, ale Czerwone Wdzianko zapewne 🙂 będziemy jutro ok 15-tej, do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano wczoraj o 14:08 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:08 (edytowane) Tu podobna prognoza ,góra prędzej ruszy w nastepny weekend ,ale Buczynka się utrzyma. Edytowane wczoraj o 14:08 przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 14:53 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 14:53 PILNE! pytanie od Gospodarza Halki: czy mig, kaem, Mitek i Rybelek są w stanie zrezygnować ze śniadania w piątek. Gospodarz będzie bardzo wdzięczny, jeśli nie będzie musiał przyjeżdżać wcześnie rano, aby zrobić tylko 4 śniadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 15:51 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:51 1 godzinę temu, .Beata. napisał: A jednak… nie wiem, czy wszyscy na browara, ale Czerwone Wdzianko zapewne 🙂 będziemy jutro ok 15-tej, do zobaczenia No i mnie zatkało.....poważnie że aż tak???. A tak na marginesie Radek ps "klucha" l. 10 opanował pług i łuki płużne w stopniu umożliwiającym mu zjazd z "dużej górki" w nieco ponad godzinę. Kompletnie nie rozumie po Polsku bo to Słowak..."szpiczki ku sebe....pety od sebe....ruki do predu" Ale i tak mistrzem na dzisiaj był Piotrek z Australii co pierwszy raz w życiu śnieg widział znaczy tak dotykowo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 15:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:58 2 godziny temu, .Beata. napisał: A jednak… nie wiem, czy wszyscy na browara, ale Czerwone Wdzianko zapewne 🙂 będziemy jutro ok 15-tej, do zobaczenia Te chłopaki w Zwardoniu chyba się nadto przechwalają co nie?..... 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 16:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:18 W dniu 6.01.2025 o 21:41, bubol.T napisał: Czy to są beta race 9.12? Poznaje po szachownicy, jeździłem na takich przez wiele sezonów. Myślę że każdy a przy najmniej większość już wie że chodzi o narty Atomic w systemie Beta. Potwierdzam iż jest to seria 9 ale nie model 12. Ja się dobrze w necie zagłębić to znajdzie się film jak @Marek O na tych nartach w rysie pod Rysami zjeżdża. Jestem przekonany na granicy pewności że Marek temat ogarniał na tych mega krótkich, asymetrycznych fun carver-ach. Tak czy siak serwisant jest ustawiony i deski specjalnie dla @Marcos73będą zrobione z takim tycim charakterem.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 16:31 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 16:31 (edytowane) Poważnie to aż tak się rzuciłeś na szkło. Zwłaszcza, jak nikogo innego nie było … Grimson sam sobie zrzuty robi Edytowane wczoraj o 16:32 przez .Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 16:32 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:32 2 godziny temu, .Beata. napisał: A jednak… nie wiem, czy wszyscy na browara, ale Czerwone Wdzianko zapewne 🙂 będziemy jutro ok 15-tej, do zobaczenia Adaś pokazuje jak szerokie pod butem należy mieć narty gdy w sobotę spadnie 20 cm świeżego… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 16:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:41 W dniu 7.01.2025 o 11:30, KrzysiekK napisał: Skoro i tak wieziesz je, to 🙂 Niech Adaś zdecyduje które do kogo pójdą. Ja tak samo nie będę umiał jeździć, bez względu na to jakie to będą narty. 😄 Krzysiek źle mnie zrozumiałeś. Temat mnie przerasta nie w sensie finansowym ale ilości "przepięknego" złomu który posiadam. A te narty - a moim zdaniem są poza "wampirami" i P10 i P30 moją perełką tyle że wymagają one poświęcenia czasowego. Wiesz to jest tak że np. "wampiry" wyciągnąłem z kosza, w bielsku ustaliłem jaki model wiązań, na SF zadałem pytanie, @Mitekodpowiedział i dostarczył okucia i to jeszcze w wersji sportowej na płycie, prosty serwis i działa. Przy tych kastlach trzeba czasu. Piętkę trzeba skleić - to problem nie jest (narty i tak będą używane okazjonalnie). Okucia odświeżyć (przody strasznie matowe są) trzeba poszukać Tyrolii 150 w lepszym stanie a najlepiej nowe - kolorystycznie lepsze by były te niebieskie ale to był chyba niższy model (130???). Problemem są skistopery - tu trzeba wymontować i piaskować. Krzysiek to nie są wielkie koszty ale czas??? a ja aktualnie mam na tapecie prześliczne Volkl Tiger na okuciach Ess - są tak proste że na geometrii wykreślnej mógł byś spokojnie kreski w rzutach robić, a do tego mają biały ślizg. Natomiast mając na stanie P30 tak na spokojnie mogę wydać P40 RC. Narty i tak na mnie za krótkie bo raptem mają coś ok 175. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 16:42 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 16:42 6 minut temu, KrzysiekK napisał: Adaś pokazuje jak szerokie pod butem należy mieć narty gdy w sobotę spadnie 20 cm świeżego… Panie Krzysztofie, Pan za dużo myśli 😂 nie wiem co Adaś pokazuje, raczej przypomina gościa co stoi w Rio 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi