Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 11:54 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:54 Pilsko staje na dniach. Brak śniegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 12:21 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:21 Żabnica rusza lada dzień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Poniedziałek o 12:59 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:59 3 godziny temu, Mitek napisał: Nie będziemy ryzykować życia i zdrowia bez odpowiedniego sprzętu. Pozdro Kaem ma całą piwnicę szerokich..... Przy okazji -mam buty skorupa 317mm, kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Poniedziałek o 13:01 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:01 2 godziny temu, .Beata. napisał: To ja wezmę tą do pakowania, mam całą rolkę, dwustronną też mogę zabrać, w razie czego posklejam też siebie Wez jeszcze 2 snowboardy... po jednym na nogę.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Poniedziałek o 13:20 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:20 16 minut temu, mig napisał: Wez jeszcze 2 snowboardy... po jednym na nogę.... Mam 3, komuś na „trzecią nóżkę”… 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 13:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:32 (edytowane) 2 godziny temu, .Beata. napisał: Mam 3, komuś na „trzecią nóżkę”… 😏 Wtedy już na pewno złapię nośną jak tylko z miejsca ruszę … Edytowane Poniedziałek o 15:53 przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Poniedziałek o 15:02 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:02 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Narta ma 165cm, średnio 8cm szerokości. Daje to powierzchnię 0,132 mkw. Razy dwa to 0.164 mkw. Jeśli ważysz 90kg i wziąwszy pod uwagę że g ma 9.81 m/s2 niezmiennie to ciśnienie masz 3.3kPa. Da się zjechać. Tylko trzeba zapierdalac. Cześć Czyli co? Jak jestem lżejszy to lepiej czy ja cięższy. Lepiej żeby wychodziło, że cięższy bo w zimie zawsze przytywam... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 15:20 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:20 @Marcos73Masz ochotę na Fun Carver z poprzedniej epoki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 15:43 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:43 21 minut temu, Adam ..DUCH napisał: @Marcos73Masz ochotę na Fun Carver z poprzedniej epoki??? Czyli? Da się na tym skręcać, a raczej czy da się na tym nie skręcać? Popróbujemy, dlaczego nie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 15:52 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:52 49 minut temu, Mitek napisał: Cześć Czyli co? Jak jestem lżejszy to lepiej czy ja cięższy. Lepiej żeby wychodziło, że cięższy bo w zimie zawsze przytywam... Pozdro Nie ma znaczenia. Należy tylko zap … szybko jechać 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 16:08 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:08 24 minuty temu, Marcos73 napisał: Czyli? Da się na tym skręcać, a raczej czy da się na tym nie skręcać? Popróbujemy, dlaczego nie. pozdro Ok czyli idę do szopy.....struktury robić nie będę ale postaram się o ręczny serwis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 16:49 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:49 Się powiedziało to się robi. Te z prawej dla @Marcos73 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 17:21 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:21 31 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Się powiedziało to się robi. Te z prawej dla @Marcos73 Pod kurtką😀? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 17:40 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:40 19 minut temu, Marcos73 napisał: Pod kurtką😀? pozdro Tak....wąchaj....szukaj🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Poniedziałek o 18:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:13 7 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Jak k.....wa mam jechać na slalomce jak spadnie 10 mm??? Zastanów się! Pozdro Najlepiej po powierzchni, a jak, to Krzychu napisał. Tzn dość szybko. Ino czy w ogóle umiesz w slalomki? I to 2 takie same? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 18:20 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:20 5 minut temu, Chertan napisał: Najlepiej po powierzchni, a jak, to Krzychu napisał. Tzn dość szybko. Ino czy w ogóle umiesz w slalomki? I to 2 takie same? Trzeba jeszcze pamiętać, jak mają zakrzywione dzioby to do środka muszą być skierowane, bo inaczej się rozjadą. Na Mosornym byłeś? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Poniedziałek o 18:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:22 Godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Się powiedziało to się robi. Te z prawej dla @Marcos73 Swietne zdjęcie Adam 👌 Nie miałem na takiej narcie nigdy przyjemnosci zjechać z górki to nie moje narciarstwo volkl p10 fantasy oldtimer -narta zjazdowa mega świetnie obrazujaca dla mnie dziś ewolucje narciarstwa kiedyś i obecnie .Brakuje jedynie na zdjęciu SLki 165 krótkiej narty taliowanej do krótkiego skretu dlaczego bo fajnie pokazuje jak sprzęt w nauczaniu narciarstwa się zmienił choć idea ta sam jednak sprzęt to już różne kalosze. Plus śmig o którym ciągle sie mówi . Zdefiniowałbym go jako krótki skręt na długiej narcie. Totalne co innego z dzisiejszą SLką. Dwa światy ta sama zajawka . Mega fota bawcie się dobrze .💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Poniedziałek o 18:27 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:27 6 minut temu, Marcos73 napisał: Trzeba jeszcze pamiętać, jak mają zakrzywione dzioby to do środka muszą być skierowane, bo inaczej się rozjadą. Na Mosornym byłeś? pozdro Dzisiaj Rohače, Słowaki zarobili, ale tam dobrze robią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 20:36 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:36 3 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Się powiedziało to się robi. Te z prawej dla @Marcos73 A nie masz, a może ktoś ma … do pozbycia się proste narty, znaczy ołówki? Dałes mi kiedyś na nich pojeździć i byłem pod wrażeniem. Jakby ktoś miał nie za miliony i weszłyby do boxa to bym przytulił … l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Poniedziałek o 20:41 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:41 (edytowane) 3 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Tak....wąchaj....szukaj🤪 Czy to są beta race 9.12? Poznaje po szachownicy, jeździłem na takich przez wiele sezonów. Edytowane Poniedziałek o 20:43 przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 20:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:45 7 minut temu, KrzysiekK napisał: A nie masz, a może ktoś ma … do pozbycia się proste narty, znaczy ołówki? Dałes mi kiedyś na nich pojeździć i byłem pod wrażeniem. Jakby ktoś miał nie za miliony i weszłyby do boxa to bym przytulił … l I znowu mam iść do szopy....poważnie?? Mam fajne kastle WC. Muszę sprawdzić jaki stan. Jutro prześlę ci fotki. Ale tam chyba piętki słabe są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 20:49 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:49 3 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: I znowu mam iść do szopy....poważnie?? Mam fajne kastle WC. Muszę sprawdzić jaki stan. Jutro prześlę ci fotki. Ale tam chyba piętki słabe są Nigdzie nie chodź … jest czas. Odpocznij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano Poniedziałek o 20:50 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:50 9 minut temu, bubol.T napisał: Czy to są beta race? Tak...narty są w systemie Beta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Poniedziałek o 20:57 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:57 10 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Jak k.....wa mam jechać na slalomce jak spadnie 10 mm??? Zastanów się! Pozdro Normalnie, robisz awanturę Pani na kasie, by wezwała managera, by ten puścił ratrak przed Tobą, bo jak jeździć w takich warunkach 😉. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Poniedziałek o 21:06 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:06 25 minut temu, KrzysiekK napisał: A nie masz, a może ktoś ma … do pozbycia się proste narty, znaczy ołówki? Dałes mi kiedyś na nich pojeździć i byłem pod wrażeniem. Jakby ktoś miał nie za miliony i weszłyby do boxa to bym przytulił … l Mam ale do boxa mogą Ci nie wejść - już dużym chłopcem byłem jak na nich jeździłem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi